سوالات و مشکلات نرم افزاری

Farnaaaz

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
داراب
سال فارغ التحصیلی
1398
دانشگاه
بندرعباس
رشته دانشگاه
پزشکی
تنها فایل هایی پاک میشن که روی درایو سی بودن و مابقی اتفاقی براشون نمیفته .
اگر فایل های روی درایو سی براتون مهم هست ، میتونین یا ببرین پیش فرد ماهر یا خودتون اگر سیستم دیگه ای دارین ، یه نسخه لایو ویندوز دانلود کنین و با روفوس بریزینش رو فلش و فلش رو بوتیبل کنین . بعد با بوت کردن ویندوز لایو قبل از نصب ویندوز جدید فایل هاتون رو از درایو سی انتقال بدین به هارد یا اس‌اس‌دی اکسترنال .
یک راه دیگه هم اینه که سی دی ویندوزتون رو بذارین داخل لپ‌تاپ و از روی سی دی ، ریپیر کنین ویندوز رو .
مرسی مرسی 😍

hypnos

کاربر فوق‌حرفه‌ای
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1404
مدال المپیاد
نقره‌ی ادبی
سلام
من از تلگرام نسخه‌ی اصلی استفاده می‌کنم، با اینکه گروه و کانال‌های کمی هم عضو هستم اما هر دفعه می‌خوام از طریق لینک وارد چنلی بشم، می‌گه شما محدودیت دارید. آیا راهی غیر از حذف حساب وجود داره؟

taha_d

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1406
سلام
من از تلگرام نسخه‌ی اصلی استفاده می‌کنم، با اینکه گروه و کانال‌های کمی هم عضو هستم اما هر دفعه می‌خوام از طریق لینک وارد چنلی بشم، می‌گه شما محدودیت دارید. آیا راهی غیر از حذف حساب وجود داره؟
محدودیت میشه 500 گروه و کانال به بالا !؟

و اینکه احتمالا قبلا از تلگرامای فیک استفاده میکردی تو چنلای چرت و پرت عضو شدن یا چه میدونم به هرروشی محدودیتت اومده پایین تر فکر نکنم راهی داشته باشه مطمئن نیستم

hypnos

کاربر فوق‌حرفه‌ای
کنکوری 1404
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1404
مدال المپیاد
نقره‌ی ادبی
محدودیت میشه 500 گروه و کانال به بالا !؟

و اینکه احتمالا قبلا از تلگرامای فیک استفاده میکردی تو چنلای چرت و پرت عضو شدن یا چه میدونم به هرروشی محدودیتت اومده پایین تر فکر نکنم راهی داشته باشه مطمئن نیستم
بله می‌گه شما تو ۵۰۰ کانال و گروه عضویید.
نه از اول هم تلگرام اصلی رو داشتم
ممنون

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1402
مدال المپیاد
Used to Bio
رشته دانشگاه
CS
من حین کار با HandBrake با ارور There are no pending jobs مواجه می‌شم. کسی تجربه‌ای داره در این مورد؟

arina._.sorayyaei

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اردبیل
سال فارغ التحصیلی
1400
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
پزشکی
یه چیزی تو اینستا دارم میخوام دوباره اکتیو شه ببینم دوباره دی اکتیو شم ولی میزنه یه خطا داره رخ میده
چی کار کنم؟

بالا