• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات نرم افزاری

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mahdiesrafili
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام
من از تلگرام نسخه‌ی اصلی استفاده می‌کنم، با اینکه گروه و کانال‌های کمی هم عضو هستم اما هر دفعه می‌خوام از طریق لینک وارد چنلی بشم، می‌گه شما محدودیت دارید. آیا راهی غیر از حذف حساب وجود داره؟

سلام
من از تلگرام نسخه‌ی اصلی استفاده می‌کنم، با اینکه گروه و کانال‌های کمی هم عضو هستم اما هر دفعه می‌خوام از طریق لینک وارد چنلی بشم، می‌گه شما محدودیت دارید. آیا راهی غیر از حذف حساب وجود داره؟
محدودیت میشه 500 گروه و کانال به بالا !؟

و اینکه احتمالا قبلا از تلگرامای فیک استفاده میکردی تو چنلای چرت و پرت عضو شدن یا چه میدونم به هرروشی محدودیتت اومده پایین تر فکر نکنم راهی داشته باشه مطمئن نیستم

محدودیت میشه 500 گروه و کانال به بالا !؟

و اینکه احتمالا قبلا از تلگرامای فیک استفاده میکردی تو چنلای چرت و پرت عضو شدن یا چه میدونم به هرروشی محدودیتت اومده پایین تر فکر نکنم راهی داشته باشه مطمئن نیستم
بله می‌گه شما تو ۵۰۰ کانال و گروه عضویید.
نه از اول هم تلگرام اصلی رو داشتم
ممنون

من حین کار با HandBrake با ارور There are no pending jobs مواجه می‌شم. کسی تجربه‌ای داره در این مورد؟

یه چیزی تو اینستا دارم میخوام دوباره اکتیو شه ببینم دوباره دی اکتیو شم ولی میزنه یه خطا داره رخ میده
چی کار کنم؟

من حین کار با HandBrake با ارور There are no pending jobs مواجه می‌شم. کسی تجربه‌ای داره در این مورد؟
با برنامه ffmpeg convertor تست کنید اگه هنوز ارور داد مشکل از فایلتونه. از soft98.ir میتونید دانلود کنید

خب، کمک‌تون بسیار سازنده بود. ممنونم.

موقع کامپایل فایل tex هرکاری می‌کنم فونت رو پیدا نمی‌کنه. همین که فونت روی سیستم نصب باشه کافیه یا باید پکیجش هم دانلود کرده باشیم؟
یا اگر کسی از قبل نصب داره همون فولدری که توی .vscode هم هست رو بفرسته کافیه.
اطلاعات کافی توی این زمینه ندارم ولی تا جایی درجریانم باید پکیج هم باشه،

بستگی داره چی باشه چقدر حجم داشته باشه ولی می‌شه ری‌کاوری کرد.

بیشتر توضیح بده چی بود
یه فیلم بود حدود ۱ گیگ. با گوشی خودم گرفته بودم‌.

Back
بالا