حالا من زیاد توی گرافیک سر رشته ندارم نمیدونم چی به چیه ولی این توصیه من به هرکسی ـه از نرم افزار های گرافیکی استفاده میکنه اینه که از نرم افزار های پرتابل استفاده کنید ، چون هم کرک نشدن و اینکه هم سبک سبک تر هستن و اگر هم کرک شده باشن مهندسی معکوس روشون خیلی اعمال نشدهبه نقل از ◄پـ ــوریـ ـا► :ترجیح میدم با مداد رنگی نقاشی بکشم تا اینکه اونفدر پول به نرم افزار بدم
سی دیشو میذارم repair میکنم ببینم چی میشه
کی میخواید فرهنگ سرچ و استفاده از گوگل رو یاد بگیرید نمیدونمبه نقل از fireball II :آقاع این آپدیتایی که ویندوز انجام میده کدوم جهنمی میره ؟
میخام ویندوز عوض کنم بعد اَصن بد مشکلیه این
سلامبه نقل از ☺AMIR7.2☻ :سلام به همه...
دوستان من از موزیلا استفاده میکنم اما بیشتر وقتا با اینکه اینترنت وصله صفحه ای رو باز نمیکنه و مینویسه Firefox is configured to use a proxy server that is refusing connections.
Check the proxy settings to make sure that they are correct.
Contact your network administrator to make sure the proxy server is
working.
بعضی وقتا فـیلتر شکن و وصل میکنم درست میشه...
چکار کنم؟
به نقل از amin.14 :من از فایرفاکس Nightly استفاده میکنم.اولاش New Tab که باز میکردم یه جدول 3*3 از پر بازدید ترین صفحاتم میومد.که خیلی خوب بود.اما الآن یه چیزی به نا AVG اومده(نمیدونم از کجا و چحوری!!) که تو New Tab میخواد بره سرچ اون و ارور هم میده:
http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up7/09749753426151880360.png
چجوری باید همون 3*3 رو برگردوند؟؟
نام فایل زیرنویس فارسیت باید همنام با نام فایل فیلم باشهبه نقل از phoenix777 :یه مشکل!!
نرم افزارای مدیاپلیرم زیر نویس فارسی رو در نشون نمیدن!چه باید بکنم؟!
اگه به طوری میخوای فارسی بنویسه که بقیه از جاهای دیگه هم اعداد فارسی بنویسن به کیبور استاندار فارسی (لینوکسی) احتیاج داری وگرنه از توی تنظیمات خود ویندوز میشه .به نقل از NEO :برای نوشتن فارسی اعداد در ویندوز نیاز به نصب فونت یا نرم افزار خاصی هست ؟
به نقل از Sánchez :اگه به طوری میخوای فارسی بنویسه که بقیه از جاهای دیگه هم اعداد فارسی بنویسن به کیبور استاندار فارسی (لینوکسی) احتیاج داری وگرنه از توی تنظیمات خود ویندوز میشه .
به نقل از NEO :خوب الان دقیقا باید چه تغییری در تظیمات ویندوز انجام بدم ؟
به نقل از جواد باهوش ™ :میریControl Panel ، بعد Clock, Language, and Region ، بعد روی Region and Language کلیک میکنی . تو پنجره باز شده Format رو بکن Persian ، بعد روی Additional Settings کلیک کن . از Standard Digits اعداد فارسی رو انتخاب کن . بعد Use native digits رو بکن National . همه رو OK بزن درست میشه .