farshidGCD
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- MMU
- رشته دانشگاه
- IBM - ID
ببین برای YouTube بهت یک وب سایت پیشنهاد میکنم که لینک فیلم هارو درست بهت بدهبه نقل از BUG :IDm ام از Utube دانلود نمیکنه. قبلا میکرد. اما الان نمیکنه. ارور میده که بعضی سایتا نمیزارن و اینا!
چه شده یعنی؟
به نقل از GCD :idm برای یوتوب عنه
واس کروم اینو استفاده کن
این ها رو شما باید از توی Setting > Extensions > Pack Extensionsبه نقل از BUG :این چیزه دقیقا؟
به نقل از GCD :جاوا روت نصب نیس
(بدون جاوا تا الان چجوری زنده موندی؟ :-s)
ببین بستگی به رزولیشن ـت داره که داری کار میکنی ! :)به نقل از ◄پـ ــوریـ ـا► :من تو فتوشاپ که کار میکنم مثلا میخوام رنگ و سایز یه متن رو تغییر بدم، وختی متغیرها رو تغییر میدم هیچ اتفاقی از نظر ظاهری نمی افته، باید متن رو جا به جا کنم تا تغییراتشو ببینم
نمیدونم مشکل از کجاست ، کسی با این مشکل تا به حال بر نخورده؟
رزولیشنم استاندارده 72 پیکسل/اینچ مشکل اینجاس بعضی وختا درست میشه اما بیشتر اوقات همینجوریهبه نقل از مهراد :ببین بستگی به رزولیشن ـت داره که داری کار میکنی ! :)
ممکنه شما توی کار با لایه هات متوجه تغییر نشی ولی وقتی Export یا Save As بگیری واضح مشخص میشه
با رزولیشن چند کار میکنی ؟!
این شرکت ها کلا کارشون فقط اینه که کرک و خود نرم افزار رو میرزن رو یه CD میدن دست مردمبه نقل از ◄پـ ــوریـ ـا► :خب تازگی اینجوری شده
بعدم من از شرکت Newtech گرفتم ینی ممکنه مشکلی داشته باشه؟ حداقل شرکتا که کرک میکنن درست کرک میکنن دیگه
اگر بخوام یه فتوشاپ درست حسابی بگیرم از کجا میتونم؟