• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات نرم افزاری

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mahdiesrafili
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات نرم افزاری

1. من یه فایل مثلا 10 صفحه ای ورد دارم ، میخوام از یه تعداد صفحش پرینت بگیرم (مثلا از اول تا صفحه 7 ) چطوری این کارو کنم ؟ جایی هست که توش محدودیت صفحه هارو مشخص کرد ؟

پرینترمم HP LaserJet P1005 هست .

2. فایل هایی که من توی گیرنده های دیجیتال ضبط میکنم ، وقتی تو کامیپوتر باز میکنم ، صدا ندارن . مشکلش میدونین چیه ؟

خیلی ممنان ;D

به نقل از sahel_abi :
1. من یه فایل مثلا 10 صفحه ای ورد دارم ، میخوام از یه تعداد صفحش پرینت بگیرم (مثلا از اول تا صفحه 7 ) چطوری این کارو کنم ؟ جایی هست که توش محدودیت صفحه هارو مشخص کرد ؟

پرینترمم HP LaserJet P1005 هست .

2. فایل هایی که من توی گیرنده های دیجیتال ضبط میکنم ، وقتی تو کامیپوتر باز میکنم ، صدا ندارن . مشکلش میدونین چیه ؟

خیلی ممنان ;D
توی قسمت Page Range
۳ تا گزینه داره که رو حالت دیفالت رو ALL هستش
شما باید بزاری رو گزینه Pages که جلوش یه TextBox هستش و توش از صفحه که میخوای باشه رو میزنی به این شکل X - Y
مثلن : 7 - 1

به نقل از sahel_abi :

خیلی ممنان ;D
من فقط با VLC player میتونم با صدا فایلا رو باز کنم. بقیه پخش کننده هایی که دیدم صدا رو پخش نمیکنن. البته شاید هم بشه فایل رو کانورت کرد

دوستان قبلن کینگ دایمونم راجب وردش گفته بود
یکی گف برین ورد آپشن بعد پاپیولر
برا من اصن پاپیولر نمیره رو ریسورسز مونده

به نقل از ATM :
دوستان قبلن کینگ دایمونم راجب وردش گفته بود
یکی گف برین ورد آپشن بعد پاپیولر
برا من اصن پاپیولر نمیره رو ریسورسز مونده
حل شدش ی کدی داره وقتی رمزو میخواد 1بار بزنی حل میشه

سلام من یه بازی دارم اسمش اینه Butterfly Escape بعد این بازی پرتابله حالا من باید ویندوزمو عوض کنم ولی نمیخوام سیوهام بپره چون حاصل 7-8 ماه بازیه ;D بعد این الان تو درایو e هستش میخواستم ببینم کسی راه حلی داره عایا که سیو ها نپره :-/

به نقل از ایلیا :
سلام من یه بازی دارم اسمش اینه Butterfly Escape بعد این بازی پرتابله حالا من باید ویندوزمو عوض کنم ولی نمیخوام سیوهام بپره چون حاصل 7-8 ماه بازیه ;D بعد این الان تو درایو e هستش میخواستم ببینم کسی راه حلی داره عایا که سیو ها نپره :-/

میخوای ویندوز عوض کنی , فقط درایو سی ت رو فرمت کن و ویندوز رو تو سی نصب کن , اینجوری اتفاقی برای درایو های دیگه نمیوفته !

ممنون بابت جواب
ولی من میدونم که ویندوز عوض کنی فقط باید درایو سی رو فرمت کنی و بقیه درایو ها سر جاشه ;D الان دقیق یادم نمیاد ولی 80% فک میکنم دفه قبل که ویندوزم رو عوض کردم بازی پاک نشده بود و کار میکرد ولی از اول شده بود یعنی سیو هاش پریده من میخوام که سیوهام نپره :-"
بازم ممنون :-[

آغا فکر کنم نور مانیتور کمه !
این خطوط کمرنگی که تو نت هست ، اون قسمت ها رو نشون نمیده ، یعنی خیلی کمرنگ نشون میده :-?? چیکار کنم؟

با این دکمه هایی که رو مانیتوره امتحان کردم ربطی به اون نداشت ^-^

به نقل از ایلیا :
ممنون بابت جواب
ولی من میدونم که ویندوز عوض کنی فقط باید درایو سی رو فرمت کنی و بقیه درایو ها سر جاشه ;D الان دقیق یادم نمیاد ولی 80% فک میکنم دفه قبل که ویندوزم رو عوض کردم بازی پاک نشده بود و کار میکرد ولی از اول شده بود یعنی سیو هاش پریده من میخوام که سیوهام نپره :-"
بازم ممنون :-[
خب میشه قبل از تعویض ویندوز فایلای سیو رو پیدا کنی و تو یه درایو دیگه کپی کنی، بعد از نصب ویندوز هم دوباره سر جای قبلی پیست کن

Back
بالا