• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات نرم افزاری

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mahdiesrafili
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات نرم افزاری

به نقل از ایلیا :
لطفا اینو جواب بدید بدجور گیرکردم :-"
ارورش دقیقا چیه؟!

اروری نمیده که بالا هم گفتم گیر میکنه روی همون صفحه ی اول که یه گردالی داره میچرخه :P

به نقل از ایلیا :
من نمیتونم ویندوز نصب کنم :-"
وختی که موقه بوت شدن اینتر میکنم میره تو ستاپ روی همون صفحه ی اولش که گردالیه میچرخه(یا صفحه ی مشابه این)گیر میکنه
با 3 تا ویندوز 7 امتحان کردم با یدونه ویندوز 8 هم امتحان کردم بعد 5 دقیقه یه عرور میده
معاون فناوریمون گف مشکل از سی دی ویدوزه ولی آخه 4 تا سی دی که خراب نیست تازه دوتاشونو قبلا روی یه پی سیه دیگه نصب کرده بودم :-"

اِ راس میگی اینو چن وخت پیش تایپ کرده بودم دوباره هم نیگاش نکردم :-"
این اروری که گفتم فقط برای ویندوز 8 میاد بعد یه ربع برای ویندوز 7 گیر میکنه فقط این ارورو فردا میگم الان ویندوز 8ـم نیست دست دوستمه نمیتونم امتحان کنم ;D حالا فرض کن با 8 امتحان نکردم همون 7 چرا گیر میکنه :-?

به نقل از ایلیا :
اِ راس میگی اینو چن وخت پیش تایپ کرده بودم دوباره هم نیگاش نکردم :-"
این اروری که گفتم فقط برای ویندوز 8 میاد بعد یه ربع برای ویندوز 7 گیر میکنه فقط این ارورو فردا میگم الان ویندوز 8ـم نیست دست دوستمه نمیتونم امتحان کنم ;D حالا فرض کن با 8 امتحان نکردم همون 7 چرا گیر میکنه :-?
ایراد از دی وی دی رامت نیست؟! سی دی تو رو یه سیستم دیگه امتحان کن
(اروره مهمه!!!)

بچه ها من تو word يه سري مسائل رياضي و اينا تايپ كردم.از همون قسمت Equation و اينا. بعد پرينت كه گرفتم بعضي عبارت ها رو چاپ كرده بعضيا رو نه!!! :-??
كسي ميدونه چرا اينجوري شده؟؟ :-/

به نقل از Samira :) :
بچه ها من تو word يه سري مسائل رياضي و اينا تايپ كردم.از همون قسمت Equation و اينا. بعد پرينت كه گرفتم بعضي عبارت ها رو چاپ كرده بعضيا رو نه!!! :-??
كسي ميدونه چرا اينجوري شده؟؟ :-/

پی دی اف سیو بگیرید بعد پرینت کنید

یه مشکل خیلی حااااااااااااد
من تا حالا چند بار تم نصب کردم...این دفعه هم به روش های قبلی یه تمی رو نصب کردم،همون موقع تا قبل از خاموش کردن لبتاب همه چی خوب بود،اما بعدش که دوباره روشنش کردم دیگه ویندوز بالا نیومد...اپلیکیشن ارور میده بعدش هم run dll. [-o< [-o< [-o<

آغا ورژن جدید فایرفاکس دانلود کردم ، بعد مثل اینکه فارسی دانلودش کردم !
چجوری میتونم انگلیسیش کنم؟؟؟

باید این‌ُ پاک کنی و نسخه انگلیسی رو دانلود کنی..

Back
بالا