ژانــر اینایی که ...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sayna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ژانــر اینایی که ...

ژانر مودم نبین!!!: ژانر اینایی که چش ندارن مودم ما رو ببینن!(اصن با زهرا و گلی نیستما :-")

ژانر ترسو : ژانر اینایی که میخوان برن عمل کنن خیلی میترسن :-"

ژانر دعا : ژانر اینایی که از همه التماس دعا دارن

ژانر مناجات : ژانر این آدمایی که تو یاهو تو اس تی اس هاشون با خدا حرف میزنن

پ.ن : ژانر سوزش 2 : ژانر اینایی که میبینن پست تکراری میدن ضایعشون میکنیم میخوان مارو ضایع کنن :))

ژانر فکور : ژانر اینایی که 3 ساعت فکر میکنن اسم ژانر چی بزارن.:دی تازه فکر ام میکنن بقیه جند نفرن "اسماشونم" :-"

ژانر شیزوفرنی : ژانر اینایی که با خودشون حرف میزنن یا واس خودشون ژانر میسازن...(تازه اول اسماشونم سیاو ِ) ;D

ژانر سوزشِ چشم!: ژانر اینایی که نمیبینن یه نفر قبلشون حرفشونو زده....فقط میخان بگن مام دیدیم...مام دیدیم! ;D :-"

ژانر حسود!(بر وزن فکور!): ژانر اینایی که چش ندارن ببینن اطلاعات عمومیه بقیه بالاس...(ولی جدی ۳ساعت فک کردم ;D!)

ژانر مشایی : ژانر اینایی که وایمیستن یکی رئیس جمهور شه بعد میرن فامیلش میشن هر گهی میخوان میخورن کسی ام بهشون چیزی نمیگه (ایهام تناسب داره)

ژانر امتحان با عینک:
ژانر اینایی که عینکین بعد فقط موقع امتحانو و اینجور چیزا از عینکشون استفاده میکنن... :-" ;D
(البته برای کسایی که شماره عینکشون بالاست صدق نمیکنه!!! :-")

ژانـر اینایی کـه خواهر و مادر ِ اینجور پسـتارو تو "خلاقیـت" به هـم پیـونـد دادنــد .... ~X(

ژانر تازه مدیر :
ژانر اینایی که تازه مدیر میشن اصلا انگار تریپ غرور بر می دارن یه دفعه فکر می کنن با کاربرای عادی فرق دارن و باید یه تحولی تو سایت ایجاد کنن :-w

ژانر جغد : ژانر این گاوایی که عین خر شب تا صب بیدار میمونن... ;D

اینجا ایهام داشت به ژانر شیزوفرنی... ;D

ژانر عشق باز cf ای : ژانر اینایی که تو cf هی به هم میگن فلانم! :x

باز اون میگه پشمدانم! :x

باز اون میگه فلانم! :x

باز اون میگه...

تا خزیت!

ژانر از خودراضی : اینایی که می‌ترسند یه کاری بکنند که دیگران سود ببرند.

اگه تکراریه ببخشید چون من این تاپیک رو تازه دیدم

ژانر ِ شِرّ ُور : ژانر ِ اینایی که سعی دارن از هر دسته خری یک "ژانر" بسازن تحویل بدن خدمت ِ عموم ؛ البته خدایی نکرده با کس ِ خاصی نیستم ها :-" با بچه های فروم ِ همسایه بغلی بودم ... ;)) . [nb]به قول ِ احمدرضا sry 4 صراحت ِ کلام[/nb]

ژانر اینایی که فکر میکنن همه نوکرشونن.برا هیچیکی هم کار نمیکنن.(اشاره به شخصه خاصی داره) :(

• لایک
امتیازات: TMNT

ژانر اسطوره ساز:
اینایی که هر چی میبینن از فردا همون میشه واسشون یه اسطوره و الگو ;D

ژانر احترام:
اینایی که اعتقاد دارن باید به همه چی احترام گذاشت حتی به شلوار جین پاره ی فرعون بزرگ :-w

ژانر اعتماد به نفس کاذب:
ژانر اینایی که تو هیچ چیز خوب نیستن ولی فکر میکنن آخرت همه چین [-(
ژانر بچه سوسول:
ژانر اینایی که از گل نازک تر بشون بگی میرن میذارن کف دست مامان باباشون
ژانر نصیحت:
ژانر اینایی که حوصله شون سر میره گیر میدن به یه بدبخت بیچاره و هی تریپ نصیحت واسشون بر می دارن

ژانر خودکفا : ژانر اینایی خودشون یه پستی چیزی میذارن، خودشون لایک میکنن، خودشون کامنت میذازن و...کلی تحویل میگیرن! (:|
ژانر خود شـِــفته : ژانر اینایی که زمین به آسمون برسه نه چیزیو لایک میکنن، نه + میدن،... اُفت داره واسشون! کلاسشون میاد پایین یه وقت...! باور کن! :-" :|
ژانر خــــاکی : ژانر اینایی که کلا هرچی دستشون بیاد لایک میکنن! صفحات مختلف سمپادیا، به همه + میدن و... خلاصه خیرات میکنن!!

ژانر مشاور: ژانر اینایی که فقط ور میزنن هیچی بارشون نیس یعنی خودت انتخاب رشته کنی بهتره

ژانر اينايي كه صد تا ارسال سه كلمه اي پشت سر هم تو يه تاپيك ميزنن تا پستاشون زياد شه!!!

ژانر اينايي كه توي تاپيك پـَـــ نه پـَـــ از غالب : (((رفتم مغازه .... بخرم يارو ميگه ....؟ طرف ميگه نه فلان چيز (يه چيز ديگه) مي خواستم نگفتم ريا نشه! ))) پيروي مي كنن!!!

ژانرِ (:| : ژانر اینایی که میخوان سر صحبتُ باز کنن میگن "من شما رو قبلا" یه جایی ندیدم؟"

_چرا. لابد وقتی داشتن سرنوشتمونُ مینوشتن 8-}

ژانر کودک درون : اینایی که یه هو کودک درونشون گل میکنه اینقد لطیف میشن،آدم فک میکنه چیزی مصرف کردن(با اقای مطهری و امثالهم نیستمااا ;D )

ژانر کلا توهم: کلا اینایی که یه چیزی رو درون خودشون میبینن اما هر گز از اون صفت مثبت بویی نبردن(برای کامل کردن صحبت دوستان گفتم)

Back
بالا