ژانــر اینایی که ...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sayna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ژانــر اینایی که ...

ژانر مشاغل: ژانر اینایی که با غلیون عکس میگیرن میخوان بگن خیلی شاخن

ژانر داف هلندی: ژانر اینایی که عکسای آنچنانی میذارن فیسبوک بعد همه پسرا میان میگن وایییییی چه جیگری شدی عزیزم ♥ :x (مثال برای درک بهتر ) (کامنت ها خوانده شود به طور کامل)

(لازم به توضیحه که ایشون به شغل شریف خودفروشی اشتغال دارن که اگه Info رو بخونید متوجه میشید و کامنت های زیر عکس هم به همین دلیل هست، وگرنه عکس عکس آنچنانی نیست)
و البته دو پست متوالی :-"

اینایی که میرن عکسای پروفایلای ملت تو فیثبوک رو نگاه می کنن بعد میان اینجا هی ژانر مینویسن واسشون، مثلا همین ـعلیـ

ژانر زشت : ژانر این دخترایی که عکس با 70 قلم آرایش میزارن ، بعد به خودشون میگن داف و مانکن ، آلبومشون رو باز میکنی ، عکسای دیگشون رو می بینی حالت میخواد بهم بخوره ، سیاه ، دماغ در رقابت با خرطوم ، لب مثه بـیــــــب ، گونه همچون گوریل و 100 البته سیبیلو !
چقدم افاده دارن و احساس زیبایی می کنن :)

ژانــر اینایی که اگه يه ربع از برنامه روزانه شون عقب بيفتن كل روز دپرسن و گريه مي كنن!!! چه مسخره!!! (مثال : ابور...حاني ها!!!! ي رو نگفتم ريا نشه!!!)

• لایک
امتیازات: DBA

ژانـر ایـنایی که بـس نمی کـنن ژانر نویسی از فیس بوک ُ ... #:-S

ژانر ِ اینایی که عادات (یا حالا سبک ِ) نوشتاری دارن ;D یعنی چی؟
یعنی :1-تـــک تـــک ِ کـــلمــه هــاشــون کــــشــــیــــدســــــت 2-مَقادیر ِ زیاد ِ اِستِفاده اَز حَرکَت گُزاری 3-بین هر کلمه شیش تا اسپیس میزارن .

حالا اینا به خودشون ربط داره چجوری مینویسن و پست میدن ولی من یه شخصه موقع خوندنشون اینجوری میشم : ~X( :((

به نقل از ROzhiN :
ژانر اِعراب : اینایی که رو همه حرف های کلماتشون ــَـ ، ــِـ ، ــُــ میذارن، حرفاشونم تا جایی که میشه میکشن، ما هَــــــمـ سَـرِمـــون گیجــــ میــــــــره موقِـــــعِــ خــونـــــــــدَنِ پُســـتِـــشــــون!
به نقل از زهرا.ج :
ژانر ِ اینایی که عادات (یا حالا سبک ِ) نوشتاری دارن ;D یعنی چی؟
یعنی :1-تـــک تـــک ِ کـــلمــه هــاشــون کــــشــــیــــدســــــت 2-مَقادیر ِ زیاد ِ اِستِفاده اَز حَرکَت گُزاری 3-بین هر کلمه شیش تا اسپیس میزارن .

حالا اینا به خودشون ربط داره چجوری مینویسن و پست میدن ولی من یه شخصه موقع خوندنشون اینجوری میشم : ~X( :((

ژانر ناظم : ژانر اینایی که تو تمام تاپیکا می چرخن فقط منتظر اینن که ملت یه پستی بدن که یک کلمه اش با پست پارسال یه بنده خدای دیگه یکی باشه ، بعد نقل بگیرن بزارن که یعنی آره ...

ژانر صورتی کم رنگ:ژانر اینایی که یه وبلاگ تو بلاگفا دارن که صد سال یه بار آپ میشه و توش یا مطلب کپی پیستی میذارن یا میان مینویسن: امروز خیلی خوشحالم! یا حتا در نوع پیشرفته یه پست فقط با این محتوا تولید میکنن: :) !!!!
تازه هر دفه هم که این جملات واشکال(!) قصار رو از خودشون تولید میکنن با کلی ذوق و شوق به همه اس ام اس میدن :آپم.بیا نظر بده!!! :)) ;D

ژانر بلوغ كامل: ژانر اينايي كه ٢ لاخ ريش در آوردن فك كردن از لحاظ فكري ام به بلوغ رسيدن يه سره به طرز فكر و كاراي ديگران گير ميدن

ژانر نابلد: ژانر اينايي كه بلد نيسن ژانر بنويسن هر صفحه ميان پست ميدن" ژانر اينايي كه يه سر ژانر مينويسن"،"ژانر اينايي كه از هر چيز الكي ژانر مينويسن"و .....

ژانر "خوبه فلانی یه آلبوم داد !": اینایی که وقتی یکی یه آلبوم میده بیرون تا 3 سال بعد تیکه های شعراشو کپی میکنن sts شون :-" (اشاره به خودم ندارم اصلا :-" )

ژانر اینایی که سه ساعت تو تاپیک"خانواده سمپادیا" دنبال زن/شوهر میگردن آخرشم دست خالی میرن بیرون!:دی

ژانر مشاجره:ژانر اینایی که خودشونو جر میدن تا ملت بهشون توجه کنن ولی دریغ از یه نفر

ژانر متون ادبی:ژانر اینایی که میخوان مثه یه مار با متونشون دخترای مردم رو به انحراف بکشونن ولیکن هیشکی خام این چیزا نمیشه :>

ژانر آب دیر پَز:ژانر اینایی که ۱۰ سال از ازدواجشون میگذره ولی هنو بچه دار نشدن ;D

ژانر صاحب یتیم خونه : اینایی که مثل بعضیا همه رو می کنن بچه خودشون و یتیم خونه باز میکنن

ژانــر خود هلو بين: ژانــر اینایی که تو توالتم حاضر به دست برداشتن از اين ژست هاي رياستي نيستن!!!

ژانر سيندرلا: ژانــر اینایی که صبح تا شب تو فكر يك سقفن!!!

ژانر منفي در منفي مثبت: ژانــر اینایی که اگه بهشون ديسلايك بدي بهت لايك ميدن شرمنده شي!!!

ژانر خرسند: ژانــر اینایی که كاربر جديدن ولي از همون اول حس خاك انجمن خوردگي بهشون دست ميده ميرن موضوعات پي در پي ايجاد مي كنن!!!

ژانر : ديگه ژانرم نمياد!!!

ژانـــر بی جنبــــه : ژانر اینایی که همش میخوان از همه چی سو استفاده کنن و اصن جنبه آزادی ندارن و همیشه باید یکی بالا سرشون باشه و اخطار بده که خودشونو جم و جور کنن. :|

مونا پ خیلی لایک ;D

ژانر اعتقاد:ژنر این آدمای"من اعتقاد دارم" و "به عقیده ی من" که اگه کلا عقایدشون بذار رو هم احترامش به اندازه ی همون شلوار پاره ی فرعونم نی :|

ژانر "خودم" : ژانر اینایی که میان واسه خودشون ژانر میسازن آخرشم مینویسن اصلا با خودم نیستما :-"
(اصن با خودم نبودما :-" :-")

ژانر رضا پشیمان:
ژانر منی که مثه خر دیشب تالا تو تاپیک خانواده دارم پست میدم
الانم از تشکیل خانوادم کاملا ناراضیم
;D
الان تریپ ندامت برداشتم
هنگامه حلالمون کن

+ژانر دو راست کیلیکر : ژانر افرادی پر شور ، پر از هیجان، شهید پرور ، سرشار از خلاقیت ، پیرو خط راستین اسلام و مایل به فعالیت ِ مفید در فروم ، که با ایثاری غیر قابل باور اولین عکس العملشون به خلاقیت دیگران سه حرکت رو شامل می شه : Select all , Copy , Paste ! ;D

+ ژانر سر به تَن ارز* : ژانر اینایی که 15 ُ م به 15 ُ م ِ هر ماه ، بزرگترین اجتماع ِ انسانی دومین کشور پیشرفته اسلامی رو پای ِ خود پردازا برای دریافت یارانه تشکیل می دن

+ ژانر مُقربین : ژانر اینایی که به محض خریدن مبل ، رنگ آمیزی دیوارهای خانه و اضافه کردن هر گونه وسایل لوکس به منزل ، به فکر زنده نگه داشتن و تقویت بنیه اسلام با دعوت ِزنان ِ محل به روضه میُفتن !

*پاورقی : سر به تن ارز : برگرفته از تمثیل : سرش به تنش می ارزه ;D

Back
بالا