ژانــر اینایی که ...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sayna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ژانــر اینایی که ...

ژانر موتورجستجو:ژانر اينايي كه تو هر تاپيكي ميان ميگن:"دوستان يه سرچي هم ميكردين بد نبود" ;D

ژانر بچه پرو : اینایی که تا جایی که جاداره ریچارو فحش بارت میکنن تا میخوای جواب بدی مزنه تو دهنت میگه خفه

ژانر دیوار : این دوستانی که نصفه شب آن میشن ، میگن ... حوصله ام سر رفته ، میگی خب ... هزارتا حرف بهشون میزنی هزار جور چیز میگی هزارتا سوال می کنی ، کل جواباشون یا نمیدونم یا یه اسمایل کسالت یا نقطه اس ! بعد تهش دوباره میگن امیر حوصله ام سر رفته !

ژانر کپی پیست:
اینایی که بهشون میگی فلان چیز به نظرت جالبه بزارم تو فلان پست خلاقیت. یه نگاه :| میکنن بعد یه ساعت دیگه میری میبینی همونی که گفتیو نوشته.

ژانر خِــیــــارشــور :
ژانر اینایی که زیادی احساس خوشمزگی و باحالی میکنن، هرچی میشه باید یه تیکه بندازن، حرفاشونم انـــــــقد بی مزه و مسخرس که همه تو رودرواسی میمونن که بخندن یا نه! :| (:|

ژانر انتقاد ناپذیر غیر مستقیم و اعصاب خرد کن!!:
ژانر اونایی که وقتی میگیم این اشکال داری یا ناراحت میشن میگن به تو چه!!یا میگن خب انسان جایز الخطاس!!!یا میگن خب تو هم این مشکل ها رو داری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خل و چل واسه خودت میگم که برطرف کنی ایرادتو!واسه عمم که نیست!

ژانر ترس آور: ژانر اینایی که تا یه بحث ترسناک شروع میشه زودی فلار D; میکنن

ژانر خود در گیر:ژانر اینایی که شبای قدر هی میرن دعا و گریه که خدایا مارو ببخش بعد از مسجد میان بیرون دست در دست دوست پسرشون میرن خونه.

-ژانر خود چند پنداری:ژانر اینایی که میخوان چیزی تعریف کنن به جای من میگن ما(طبق بررسی های به عمل اومده این مشکل ریشه در دوران کودکی داره و از اول دبستان که دانش آموز میگفته آقا ما بگیم ولی بهش بی توجهی شده معمولا اینجور افراد بعد مدت کوتاهی فوت میکنند(سروش))
-ژانر مودب:ژانر اینایی که میخوان یه کلمه ی بد رو به کار ببرن به جای یه حرفش * میذارن من موندم مثلا الان معلوم نیس چی گفی یا حرفت فحش حساب نمیشه؟ والا
-ژانر پدر خوانده:ژانر اینایی که طرف بچه داره میرن شوهرش میشن
-ژانر پدر نخوانده:ژانر اینایی که شوهر یکی بودن بعد بچه ه خبر نداشته
-ژانر کره خر یتیم:ژانر اینایی که مامان باباشون بعد یه مدتی ولشون میکنن :-<

ژانر اینایی که میخوان بگن ما خیلی ادبیئیمُ ته نویسنده ایم سلام احوال پرسیشونم ادبی میگن ! ;D
تو این مایه ها :
آه ... غذایی خوردم بس خوشمزه ...
خب نکن این کارا رُعزیز دل ! :-w

ژانر خود کور پندار:
اینایی که از صب تا شب یه گوشه میشینن هی هر چی بهشون میگی میگه من گشتم نبود :-"
بعد همونو از بغل دستشون بر میداری :-w
(با خودم نیستم اصلا :-" )

ژانر دو گانگی ارزشی :

به نقل از ^#|! :
در کل بازی یه بار توپ اومد دست من تا اومدم لمسش کنم 5نفر ریختن رو کلم خوردم زمین شلوارم پاره شد :-" خطا شد 2 تا پنالتی به من دادن ;D

حالا منم تا حالا پنالتی نزده :-"

اولین پنالتیو زدیم رفت بالا جلو پای خودمون افتاد زمین ;;)

کاپیتانمونم هی میگفت ملیکا دومیو محکم بزن!!!! <:-P

دومیو اومدم محکم بزنیم بس محکم بود از بغل حلقه رفت بیرون زمین :-"

حالا کاپیتانمون: ملیکا غصه نخور! اشکال نداره ;)

-منم اصن غصه نخوردم ;;)

آخرشم خودش یه گل زد ما بردیم... <:-P(تیم اونورم وضعش بدتر از ما اصن کلا گل نزدن!!!! /m\)

زنگ بعدشم جغرافی داشتیم ما هم چون پامون زخم شده بودیم پیچوندیمش ;;)

ژانر اینایی که یکی دیگه براشون ژانر میسازه کم میارن میرن برا یکی دیگه ژانر میسازن ;;)

:))
ژانرِ اینا که پیداشون نیست اصن, بعد میگن تو منو فراموش کردی ;))

ژانر تنهام رفقا: [-(
اینایی که واسه جلب توجه و اینا دم به دقه میگن :مُردم از تنهایی خدا هیشکیو تنها نکنه و اینا... :-"

ژانر نمایشنامه نویس:

ژانر اینایی که تو حرف بزن مکالمات کاملشونو با پدر, مادر, عمه, خاله و... میذارن!! ;;) :-" :-" :-"

ژانر باز جویی:
ژانر اینایی که یه مدت با آدم تریپ رفاقت بر میدارن تا همه چیزو از زیر زبونت بکشن بیرون بعدش یواش یواش رابطه رو قطع می کنن.

ژانر ناشناس : اینایی که زنگ میزنن ، جواب میدی قطع می کنن ، بعد اس ام اس میدن ! :))

ژانر خجالتی ٍ ضعیف ِ مزمن : اینایی که دلشون پیش هم گیره نمیتونن بگن ما با هم دوستیم یا همو میخوایم میگن صیغه خواهر برادری خوندیم (:|

ژانر عشق ردبول :‌ اينا كه يه هفته پولاشونو جمع مي كنن مي رن 2 تا ردبول مي خرن و 200 تا عكس مي گيرين قبل از خوردن ،‌در حين خوردن و

بعد از خوردن با ژست هاي ايستاده ،‌نشسته ،‌خوابيده و middle finger‌ شونم مي ارن بالا و عكساشونو مي ذارن فيسبوك و ياهو و مي رن همه

جا پر ميكنن كه ما به جا آب ردبول مي خوريم و از اين حرفا .... . بعدم فك مي كنن خفن ترين آدماي دنيان

جمع كن بابا !‌

Back
بالا