ژانــر اینایی که ...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sayna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ژانــر اینایی که ...

ژانر من خوبم، من خوشگلم...: ژانر اینایی که تو حرف بزن مینویسن: اه...چرا همه منو دوس دارن؟ :-<
اه...چرا من خوشگلم؟ :-<
اه چرا من باهوشم؟ :-<
اه چرا همه عاشق منن؟ :-<

;D :-"

ژانر من لاغرم : اینایی که روزی سه هزار بار میگن : وااااای من چه قد چاق شــدم ! که بشون بگی : بابا تو کـــه لاغرررری !

ژانـر مـن لاغرم (2) : ژانـر اینایی که چاقـن ، بشـون میگی : ا ! لاغر شـدیا ! میگـن : نـــه! بابا ! قبلا کــه بهـتر بودم ! تازه الان چاقم شــدم ... !

ژانر نماز یک فرشته:
ژانر اینایی که ساعت دقیق میپرسن دائم الوضو هم هستن بعد بر فراز یه تپه نماز اول وقت اقامه میکنن :|

ژانر تفاوت:
ژانر اینایی که میخوان تو فیلماشون تمایز شخصیتو نشون بدن آدم بده بلوز مشکی آستین بلند میپوشه خوبه پیراهن مردونه سفید آستین بلند :-"

ژانر یخه بسته:
ژانر اونایی که تا بالاترین دکمه پیراهنشونو میبندن که + بودنشونو نشون بدن (:|

ژانر پرسیدن بهتر از ندانستن است:
ژانر اینایی که تو فیلماشون یه پلیس خنگ میذارن که کل اتفاقات رو دو باره تکرار کنن به مناظور مختلف #:-S

ژانر ~X( :
ژانر اونایی کخ از سر مجبوری و بیکاری با هزار امید و آرزو میشینن پای فیلم بعد ته فیلم میشن ~X(

ژانر پیوسته: ;D
ژانر اینایی که ژانر نمینویسن نمینوسین بعد یهو میان تخلیه میکنن حرصشونو ;D (در مورد آخر هیچ ربطی به نویسنده نداره :-" )

با تشکر از شما دوست گرامی که به من این تریبون رو دادین >:D<

ژانر اینایی که هندزفری شون خرابه اما واس کلاسش میزارن تو گوششون و تو خیابون راه میرن بگن ما ششیکم!

ژانر آیدا:
ژانر اینایی که تا دیروز خواب گل و بلبل میدیدن حالا هی رویای صادقه میبینن ???

پ.ن : این از پست بالا جا مونده بود خواستم دستنخورده بمونه ویرایش نکردم :-"

ژانر قصد خیر دارم همه که مثه تو نیستن: ;D

ژانر اینایی که یکی درمیون پست میدن واسه اصالت و قصد پست های بعد از اولی اصلا هم لایک نیست X-( چی فکر کردی؟ فکر کردی همه مثه توئن؟؟؟ X-(
:-" :-" :-"

ژانر پاچه خواری: اینایی که تا یکیو که از خودشون بالاتره میبینن اینقد فک میزنن که طرف تو دلش میگه خفه شو!!!!!!! X-( X-( X-(

ژانر (خوب اسم از کجا پیدا کنم برای این ژانر؟؟؟) : اینایی که هرچقد هم براشون وقت بذاری نتیجه نمیگیری.... #:-S #:-S #:-S

ژانر نجات!:ژانر اینایی که تا میفهمن یکی مثل من میخواد خودکشی کنه هی میگن نه اقا نکن این کارو تو حیفی!!

ژانر مریض : ژانر اینایی که میشینن کل سریال رو با دقت می بینن تا 24 ساعت بعد که قسمت بعدی پخش شه در موردش حرف می زنن و کل زندگیشون تحت تأثیر سریال میچرخه ، از ثانیه ای که شروع میشه تا 1 هفته بعد آخرین قسمت ، نقد و بررسی کارشناسانه می کنن سریالو ، هی هم میگن مزخرفه بیخود افتضاح اه اه اه این چیه ساختن ...

ژانر پاسدار : ژانر اینایی که اسم یوزراشون به فارسی برگردونده شده :دی
مثال : behzad93 ===> بهزاد93

ژانر یو راک /m\:اینایی که هر چی بگی می گن تو می تونی!آقا من فردا دارم می میرم!تو می تونییییی! /m\

ژانر حال ندار آلت+شیفت بگیر:اینایی که اینگلیسیو به فارسی می نویسن(مثه خودم)واقا قصدشون چیه؟ [-(

ژانر سیب زمینی بی رگ:کسایی مث من که دارن تو سایت همو می جوند و من خبر ندارم!

ژانر انسان های تنبلی که همه وسایلشونُ پرت کردن رو تخت شب موقه خواب حوصله ندارن جَم کنن میخوابن رو زمین ! :-" ;D

زانر ادمایی که کل اتاقشون ریخته رو تختشون و وسط اتاقشون بعد خودشون در اتاق رو بستن تعطیلش کردن بعد لباساشونو تو اشپزخونه عوض میکنن ;))
:-"

ژانر اينايي كه يه روز از خنده نميتونن حرف بزنن روز بعد از گريه يه جا موندن و‌ آخر اسم خودشونو ميذارن نوجووناي دپسرده :-& :-&

در راستاي پست ِ مهسا و ريحانه....:

ژانر اينايي كه شب موقع ِ خواب لباساشونو از رو تخت برميدارن ميريزن رو ميز و صندليشون..موقع ِ درس خوندن از رو ميز برميدارن ميريزن رو تختشون.... :-"

(اين روش بهتره ها... :-")

ژانر عن:ژانر اینایی که تا میبینن دو نفر in a relationship ان همه چیو میندارن تقصیر اونا، باز از شما بهترن حداقل جرئتشو دارن بگن با هم دوستن نه مثه شما که مخفی میکنید :-L

ژانرِ بین المللی: ژانر اینا که با عالم و آدم بودن, عالم و آدم هم میدونن وضعیتشونو , بعد دو نفر که با هم هستن میگن "گندش در اومده" و "خجالت بکش" :))
ژانرِ نخودِ کنه ی بختک: ژانرِ اینا که از هیچی خبر ندارن, بهشون مربطو هم نیست, مثلِ بختک, کنه, نخود یا هر چیزِ دیگه که اسمشو بذارین خودشونو میندازن وسطِ یه ماجرا و ... د برو !! :P

ژانر ِ درآينده خواهيم ديد : اينايي كه الان ميان پست ِ علي و ناهيد رو نقل ِ قول ميكنن اينجام دعوا راه ميفته دور ِ هم ميخنديم... :-" ;D

ژانــر اینایی که جواب مرحله اول اومده قبول شدن بعد ميان تو سمپاديا يه اكانت ميزنن و حس سمپادي بودن ميگيرشون

ژانــر اینایی که به قفل ميگن "قلف" و به سرچ ميگن "سرج"

• لایک
امتیازات: DBA

در ادامه ی پست بالایی(مهسا) :
ژانر اینایی که به ویژگی می گن ویجِگی :-"

ژانر کُفر دَرآر( ;D): ژانر این مامانایی که نمی ذارن مانتو مدرسهَ تو یه کم کوتاه کنی که حداقل زیر پات گیر نکنه! :-L :(

Back
بالا