ژانــر اینایی که ...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sayna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ژانــر اینایی که ...

به نقل از parasto jooon :
در راستاي پست ِ مهسا و ريحانه....:

ژانر اينايي كه شب موقع ِ خواب لباساشونو از رو تخت برميدارن ميريزن رو ميز و صندليشون..موقع ِ درس خوندن از رو ميز برميدارن ميريزن رو تختشون.... :-"

(اين روش بهتره ها... :-")

اين دققققققققققيقا ژانر خودمه اينم يه ژانر شبيه به اون و خودم:

ژانر اينايي كه عكس هم سيو مي كنن رو دسكتاپه!!! زورشون مياد تو ماي كامپيوتر سيو كنن!!!

ژانر مخفف کن: ژانر اینایی که میان اسم طرف رو مخفف کنن بعد گند میزنن به اسم به این قشنگی ;D
مثلا: مهسا= مَمَس
خوب عزیزِ من اسم به این قشنگی و کوتاهی مرض داری گند بزنی بهش؟ ;))

ژانر اینایی که به معلولای ذهنی حرکتی هم حسودی میکنن! [-(

در راستای ژانر مخفف کن ;D
ژانر خود صمیمی پندار:اول ک با نام فامیلی صداشون میکنی از رو برن نمیرن :-w اگرم ک با اسمشون صداشون کنی جو میگیرشون یا جون میزارن ته اسمت یا اسمتو مخفف میکنن :-w ;D

ژانــر اینایی که هیچ وقت کسی بهشون پیغام نمیده وبرای همه پیغام میفرسته =))
یا
ژانــر اینایی که هیچ وقت کسی بهشون محل نمیده و به همه شماره میدن =)) =))

ژانر دوست دار طبیعت و حمایت از حیوانات اهلی : کسایی که نام کاربریشون رو بز و امثال آنها میگذراند تا اعلام نمایند که همیشه و همه جا به فکر حیوانات هستن

با تشکر

ژانر اينايي كه تا يكي حرف ميزنه سرتاپاشو قهوه اي ميكنن ;D

ژانر یکیم عاشقِ منِ: ژانر اینایی که تو حرف بزن مینویسن: اه...دست از سرم وردار :-<
اه...فراموشم کن :-<
اه...دوسم نداشته باش... :-<
اه...چرا دوسم داری؟ :-<
اه....چرا همه فک میکنن من آدم خوبیم؟ :-<

ژانر دوست عزيز :
ايناي كه تو هر تاپيكي،باهركي،هر بحثي ميخوان بكنن اولش مينويسن:
"ببين دوست عزيز..."
... ... ... ...
پ.ن1:به كسي برنخوره لطفا ^#^
پ.ن2:خودمم بعضي وقتا ازش استفاده كردم ;D

ژانر بدبخت بی جنبه ی پست نداده ;D که تو حرف بزنه میشینه تا شد نیم ساعت سریع یه پست بده بعدش به سروش فوش میده میگه نیم ساعت کمه :-"
(اصلن با meli نیستما ;D :-")

ژانر قبول :
زانر اون ادم چرتایی که تا حرف میزنی میگن قبول ولی ........
ولی اصلا حرفتو قبول ندارن

ژانر بی وقت: ژانر کسایی که ساعت ده صبح بهتون زنگ می زنن، سوال هری پاتر می پرسن. (:|

ژانر پررو: ژانر کسایی ساعت ده صبح اول که به خونتون زنگ می زنن بر نمی داری، به موبایلت زنگ می ززن. :|

ژانر فوق صبور : ژانر اینایی که صبر می کنن، حرف بزن بره صفحه بعدی، پست اول باشن، انقدر صبر می کنن تا صفحه دوباره پر بشه. :-"

ژانر ولخرج: ژانر کسایی که اکانتو ازت می خرن، بعد بهت میگن همین جا بازی می کردی! :-w

ژانر شوت:
اینایی که ژانر ها رو تو حرف بزن مینویسن ;D (اصلا منظورم ملی و ساراناز نیستن :-" )

ژانر پررو ;D: ژانر این ادم پرروایی که هی میان تو حرف بزن پست میدن بعد میگن سروش تقصیر توئه ;))
:-"
(اصن با خودم و meli نیستم)

ژانر ِ حرف گوش كن : اينايي كه برداشتن كاربرياشونو عوض كردن اسامي فارسي و زيبا گذاشتن....بعد قيافه هاشونم اينجوريه=> :-s

:-"

ژانر لایک جمع کن : ژانر اینایی که هر جایی ( هر تاپیکی ؛ حتی حرف بزن ;D ) ژانر سازی میکنن تا ملت به ژانر سازیاشون لایک بدن ! :-"

ژانر اِ؟ : ژانر اینایی که همه چیه مردم کار دارن...به ژانراشون ، به پستای حرف بزنشون...حتی به جیش کردنشون...چییییییییییییییش... ;D

ژانر ایش : ژانر اینایی که واس هر کوفتی ی ایــــــــــش اخرش میزارن ... :-"

ژانر تودار : ژانر اینایی که همه وقت همه جور حسی بهشون دس میده ها ... ولی خیلی وقتا بروز نمیدن ...

( حالا اون چن بارم خدا میدونه چی میشه که بروز میدن ؟! ;D )

ژانر من باحالم، مردم! من با حالم! : ژانر اینایی که ذاتا آدمای جدیی هستن بعد به زور خودشون رو میچپونن تو تاپیک خلاقیت.... :-"

ژانر فشـــــــــــــــــــــــــــــار : ژانر اینایی که زوــــــــــــــــ ر میزنن مردمو ضایه کنن بعد نمیتونن ;D :-"

ژانر گمگشته : ژانر اینایی که جاشون تو هم تاپیکای مدیریتیه بعد میان تو این تاپیکای در پیت پست میدن... :-"

ژانر این زن و شوهزایی که دعواهای خونوادگیشونو میارن تو تاپیکا هی پشت سر هم پست می دن همدیگرو ضایع کنن!! ;))

Back
بالا