ژانــر اینایی که ...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sayna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ژانــر اینایی که ...

ژانر :) : بعضی وقتا ادم :) میزنه تا به زور بفهمونه داره لبخند میزنه ... ولی نمیدونین اون تو ( درون ) چه غوغاییه ؟!

:)​

ژانر مدیرِ مردمی نژاد: ژانر این مدیرایی که پستِ حرف بزن رو سفره ی مردم میارن! ;D

ژانر " دیگه نمی تونــم تحمل کــنم ! " :
ایــنایی که میگی بالا چشـمت ابروئه میگـن من با سمپادیا با همه خوبیا و بدیاش خداحافظی می کـــنم ؛ جا برای بقیه باز شــه ؛ بعد 5 مین بعد میان میگـن : با یکی صحبت کردم ؛ قانعــم کــرد بمونم ؛ سمپادیا به من نیاز داره :-?

( هیچ ربطی به ماجرای امشب نداره :| )

ژانر رو اعصاب :| : اینــایی که بیزی میزنی ، پی ام میدن ، Buzz میـدن ،بعدم عمـتُ میارن وسط که چرا جواب نمیدی :|

ژانر عاشق مجـــازی : اینـــایی که بعـــد از چنـــد مـاه چــت کردن با یـــه نفر عاشقـــش میشــن و جــونشـون بــرای طــرف در میـــره
ژانر پر رو : اینـــایی که جلـــوت مثـل موشن ولــی 4 تــا آدم میـــبیـنن شــــاخ میشن

ژانر اینای که وقتی حال نداری گیر میدن بهت!!!
اونم سه پیچ!!!

• لایک
امتیازات: JB

ژانـــر قُــــــــلی: ژانــــــر این لاک پشت من که تا میگیرمش تو دستم یادش میفته دسشویی داره همه ی جیش پیپیشو ریو گوشی و کیبورد من میکنه... :-w

(اسمش قلی عه:دی)

ژانر درگیر : ژانر اینایی که 7-8 تا آهنگ عاشقانه دارن، هر ماه از یه نفر جدید خوششون میاد، آهنگارو به یاد اون گوش میکنن! ;)) آآآآآه خــــدای من!
-------------------
ژانر بی مصرف : ژانر اینایی که از هر 20 تا پستی که میدن 17تاش حرف بزنه، 2تاش تو خلاقیته(پ نه پ و اینا ) یکیشم اون وسط از دستش در بره تو یه بحث علمی پست بده!

ژانر آتیش پاره : اینایی که تو تاپیک گند های دوران کودکی ، از بالا تا پایین کار هایی رو کردن توضیح میدن ;D

ژانر من گرممه : داره سگ لرزه میزنه ولی هر چی بهش میگن بیا بریم خونه میگه نه هوا به این خوبی ، تازه من گرممه O0

ژانر بابایی: این بابا های سی و خورده ای ساله ی کچل (یه کوچولو کچل :د)که یه پسر ِ دبستانی یا 4-5 ساله دارن و بچه ها صداش میکنن بابایی اونم میگه جونم بابایی؟ :د

ژانر ِخجسته: این پسرای جوونی که پراید ِ سفید دارن (یا با صندوق یا بی صندوق) بعد از این سیستم های دوپس دوپس نصب کردن رو ماشین همه ی پنجره هارو میدن پایین و آهنگای ایرانی ِ "تو رفتی من خوبم ولی نمیبخشمت,میخوامت و.. " رو تا ته بلند میکنن!*

*من این موردو به وفوور دیدم! :د یه بارم راننده سرویسمون از این دسته بود! :د ما هر روز بساطی داشتیم با اینو عشقش و حاجی (ظاهرن بابای دختره :د) و سیستم ِ دوپسش!

ژانر اینایی که میبینن امروز سگ شدیا بازم تلاش میکنن بهتر شی! :-??

• لایک
امتیازات: dorna

ژانر دیر باور:ژانر اینایی که هر کاری کنی واسشون بازم باورشون نمیشه حاضری بمیری براشون

ژانر معلایک ;D :
ژانر اینایی که معتاد بودن به اینکه برن گفت و شنود لایک بدن الان که نمیتونن اعصاب واسشون نمونده :-"
هی با حسرت کنار نشان زیبای نقل قول را می نگرند 8-|

خیلی خودمو کنترل کردم این رو اعلام ِ عمومی نکنم ، اما اصلا نشد ... ;D :-" ، آروین خب چرا هی منو تو این شرایط قرار میدی؟ ^#^

ژانر ِ فوق ِ جــــــو : ژانر ِ اینایی که یک شمال میخوان برن ، هر 3 دقیقه و 30 ثانیه اعلام وضعیت میکنن الان دارم بند ِ شرتمو میبندم میخوایم بریم دریا ... :-""""""

;D ;D

ژانر مدیر : ژانر این مدیرایی که دم به دیقه قوانین جدید واسه اینجا وضع میکن بعدشم که یه اشتباهی مرتکب میشیم مینویسن « لطفا قوانینو بخونین» «دیگه تکرار نکنین» و از این حرفا...

ژانر ;D : ژانر اونایی که فک میکنن خیلی بامزن بعد هر پستشون یه ;D میذارن که اگه خنده دارم نباشن به زور خندمون بیاد

ژانر پشتیبان کنکور : ژانر اینایی که رفتن درخواستپشتیبانی دادن که مثلا بشن پشتیبان کنکور به به به به ول دریغ از یه پست تو انجمن پشتیبانی کنکور

ژانر KPK : ژانر اینایی که 20 متر پست مینویسن در جهت شکوفایی استعداد های ملت در حدی که خودشونم جر میخورن پستشونو بخونن!

ژانر این بچه های تُقصی(؟) که میخونن "مامانم گفته به من دس تو دماغم نکنم" بعد میرن زیر میز دس میکنن تو دماغشون 8-|

ژانرِ معـتاد بدبخ : اینایی که شبـا موبایلشون ( که مسنجرش کانکته) میذارن زیر بالش میخوابن ، بعد هی استتیوز میذارن که ما لالاییـم ، نو پی ام ! :-"

ژانر مـعـتاد بدبخت 2: زانر اینایی که شبا موبایلشون رو میزارن و میگیرن میخوابن (زیر بالشم نمیزارن مثلا میبینی موبایل رو تخته از این ور تخت پرت میشه اونور از اونور به این ور ;)) :-" بعد تازه صبم پا میشن پن گوشیشون گم شده 2 ساعت باید زیر تخت دمبالش بگردن :-") بعد تازه استتیوز َم نمیزارن بچه ی مردم میاد هـِی pm میده اسکل میشه :-" ;D ;;)

ژانر بیکار بدبخ:ژانر اینایی که واسه استتوس ملت ژانر مینویسن :-"
ژانر پترس:ژانر اینایی که پست آخر صفه میدن 8-^

Back
بالا