• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ژانــر اینایی که ...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sayna
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ژانــر اینایی که ...

ژانر "ته ِ پیاز" : اینایی که تا یه موضوعی میاد تو بورس خودشونو میندازن وسط بگن مام ناراضییم....مخالفیم....بقیه یه وقت خدایی نکرده فکر نکنن اینا لالن... :|
چیــــــش.... :-"

ژانر اینایی که هی خداحافظی میکنن برن ... هی میگن اون موقع نیستم ... ولی نمیدونم چرا بلاخره تصمیم نمیگیرن ... خو یا برو ( :-" ) یا چرت نگو ....

~X( ~X(

ژانـــر اسـتـثـناء :
ژانـر اینایی که وقتی میخندن زشت تر میشن! ;D

ژانر جنسیت: ژانر اینایی که هر موضوع کل کلی بین دختر و پسر پیش میاد خودشونو میندازن وسط
(خودمم در اکثر موارد برام صدق میکنه)

ژانر ارتباطات فعال: ژانر اینایی که بهت اس میدن فردا میان دوباره همونو بهت میگن یا مثلا میپرسن اس منو دیروز خوندی؟

ژانر گوینده ی اخبار: ژانر اینایی که هر روز میشینن اخبارو نگا میکنن تا فقط فردا بره همکلاسیاشون تعریف کنن

ژانر لَکنده :

این کامپیوتر ما که هر وقت سه چهار تا برنامه رو با هم باز میکنی ارور میده که زغال سنگ به اتمام رسیده است لطفا در اولین جایگاه سوختگیری کنید ;D

بلبل:
یکی که تا استاد سرفه میکنه میگه استاد علت این سرفه خشکی هواست
دودوتا؟استاد مابگیم؟چارتا :-w

عوضی
یه بلبل که هر چی بایکوتش میکنی کم نمیاره و به بلبلیش ادامه میده

میخوام دهنشو اسفالت کنم

ژانــر آن تایم :
ژانــر اینایی که خودشون سـاعـت نمیـبـندن، بعد سر کلاس بیچارت میکنن انـقـد ساعت میپرسن ازت. :-L

ژانر اینایی که هر چی پست میدی بهت میگن اسپمر بعد خودشون هر پستی که بدن میشه کاربر حرفه ای :P

ژانر مراقب:
ژانر اینایی که پس از یه مدت خیلی خیلی خیلی طولانی احساس میکنن باید از یه عده تو سایت مراقبت بشه همه میرن تحت نظر به صورت گروهی :-"

پ.ن: من هنو ندیده بودم ازین اخطارا ;D

Back
بالا