farshidGCD
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- MMU
- رشته دانشگاه
- IBM - ID
پاسخ : بیاید یه شبکه بین بچه های خودمون درست کنیم...!
این پروژه رو من قبلا اجرا کردم، خیلی وقت پیش (حدود 1 سال پیش) اینم لینک تاپیک
اما بعد از مدتی فعال بودنش متوجه شدیم که زیاد طرح خوبی نیست، نه بخاطر امنیتش (شبکه رو peer to peer ست کرده بودیم و اشتراک گذاری فایل ها هم به انتخاب خود فرده) بلکه دو چیز مشکل آفرین شد:
1. برای شیر کردن و ارتباط راحت باید یه سری پورت ها باز باشن، یه سری بسته باشن و... که خوب اینا روی همه کامپیونرا یکسان نیست و ناهماهنگی پیش میاد
2. سرعت اینترنت در ایران پایینه
خلاصه گفتم که اگه خواستین کاری کنین اینا رو هم در نظر بگیرید
شبکه LAN در سطح کشور رو فقط میشه از طریق اینترنت اجرا کرد، که مشکلات اینترنتی داریم ما
و البته اگه کسی واقعا بتونه و بخواد یکی دیگه رو هک کنه، به هر حال میتونه هک کنه و بودن یا نبودن این هم براش فرقی نداره
این پروژه رو من قبلا اجرا کردم، خیلی وقت پیش (حدود 1 سال پیش) اینم لینک تاپیک
اما بعد از مدتی فعال بودنش متوجه شدیم که زیاد طرح خوبی نیست، نه بخاطر امنیتش (شبکه رو peer to peer ست کرده بودیم و اشتراک گذاری فایل ها هم به انتخاب خود فرده) بلکه دو چیز مشکل آفرین شد:
1. برای شیر کردن و ارتباط راحت باید یه سری پورت ها باز باشن، یه سری بسته باشن و... که خوب اینا روی همه کامپیونرا یکسان نیست و ناهماهنگی پیش میاد
2. سرعت اینترنت در ایران پایینه
خلاصه گفتم که اگه خواستین کاری کنین اینا رو هم در نظر بگیرید
شبکه LAN در سطح کشور رو فقط میشه از طریق اینترنت اجرا کرد، که مشکلات اینترنتی داریم ما
و البته اگه کسی واقعا بتونه و بخواد یکی دیگه رو هک کنه، به هر حال میتونه هک کنه و بودن یا نبودن این هم براش فرقی نداره