min_min_joooon کاربر نیمهفعال ارسالها 9 امتیاز 38 نام مرکز سمپاد فرزانگان کرمانشاه شهر کرمانشاه 2012/5/31 #41 پاسخ : عقل برای اراده یا اراده برای عقل ؟ ب نظر من هر دو باهم!!
fateme.n کاربر فوقحرفهای ارسالها 629 امتیاز 2,396 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر نجفآباد سال فارغ التحصیلی 1394 رشته دانشگاه کامپیوتر 2012/6/2 #42 پاسخ : عقل برای اراده یا اراده برای عقل ؟ خب هر دوی این ها تکمیل کننده هم هست و نمیتونیم از همدیگه جداشون کنیم
پاسخ : عقل برای اراده یا اراده برای عقل ؟ خب هر دوی این ها تکمیل کننده هم هست و نمیتونیم از همدیگه جداشون کنیم
reihane کاربر فوقفعال ارسالها 82 امتیاز 652 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر کاشان رشته دانشگاه نرم افزار 2012/6/19 #43 پاسخ : عقل برای اراده یا اراده برای عقل ؟ به نقل از Shek8fe : من میگم شاید همون قضیه مرغ و تخم مرغ باشه ! ینی این ها یه حلقه باشن ، یه جور تسلسل ! عقل ُ داریم و به وسیله ی اون می فهمیم که باید اختیار داشته باشیم ، اختیارُ داریم و چون اراده داریم باید عاقل باشیم ! کلیک کنید تا باز شود... راستش تا موضوع دیدم بلافاصله یاد مرغ و تخم مرغ افتادم... آدم باید بدونه بعضی چیزا جواب نداره...
پاسخ : عقل برای اراده یا اراده برای عقل ؟ به نقل از Shek8fe : من میگم شاید همون قضیه مرغ و تخم مرغ باشه ! ینی این ها یه حلقه باشن ، یه جور تسلسل ! عقل ُ داریم و به وسیله ی اون می فهمیم که باید اختیار داشته باشیم ، اختیارُ داریم و چون اراده داریم باید عاقل باشیم ! کلیک کنید تا باز شود... راستش تا موضوع دیدم بلافاصله یاد مرغ و تخم مرغ افتادم... آدم باید بدونه بعضی چیزا جواب نداره...