پاسخ : تیم ملی فوتبال ایران
دوستان منم مثل شما دیشب بازی رو دیدم...بیاین منطقی باشیم...و بیاین اندکی مسئولیت پذیر باشیم و همه چیز را گردن داور نندازیم
ی گل وا3 ما نگرفتن تو آزادی...تو تاشکند هم ی گل وا3 ازبک ها نگرفتن...ی گل نیم متری...پس حتما اون رو هم ما خریده بودیم
...بسه دیگه...
تیم باید انقدر حرفه ای باشه ک ی دفعه وا نده با ی ناداوری
...اصلا فرض کنیم داور پول گرفته...این باعث میشه بازی گند ما توجیه بشه؟؟
نیمه ی اول خوب بود...اونم 20 دقیقه ی اولش...بعدش دوباره تیم واداد...
ب زور موقعیت ایجاد میکنیم و ب سادگی از دست میدیم
سانتری ک شد برای قوچان نژاد خیلی خوب جایگیری کرده بود رضا ولی هدش با بدشانسی رفت تو اوت...
نیمه ی دوم هم ک آشغال...
قبل از ادامه ی تحلیلم فقط توجهتون رو ب ی صحنه جلب میکنم ک تفاوت سطح را نشان میدهد ب معنای کلمه...
مهرداد پولادی داشت با بازیکن ازبک کشتی میگرفت تو ی صحنه
کلی زور زدن بازیکنامون ک داورو قانع کنن ازبک باید اخراج بشه...
من ب شخصه توی اون صحنه ی دوبنده ی آبی تو زمین دیدم و ی دوبنده ی قرمز
...واقعا داشت کشتی فرهنگی پخش میکرد...
داشت رو زمین کار میکرد مهرداد رو حریف ک داور سرپا اعلام کرد
و همون توپ و ضربه ایستگاهی رفت تو گل ما
پس میشه گفت ما تو کشتی بردیم و ازبک ها تو فوتبال
...ب معنای کلمه بچه هامون با ی بازی روانی ساده ب کل دگرگون میشن
...حضور کی روش رو نیمکت واقعا لازم بود...ولی بازیکن خودش باید انقدر شعور داشته باشه...
فقط هم بحث مهرداد پولادی نیست...تمام درگیری ها
در مورد گلی ک بهمون زدن...حقمون بود...منم مثل شما ناراحتم ولی من اینم میبینم ک حقمون بود
روی ضربات ایستگاهی تیم مدرسه ی ما ک چ عرض کنم تیم کلاس ما بهتر از تیم ملی کار میکنه
رحمتی نمیشه بش ایراد گرفت...البته اگه خارج میشد گلی نبود ولی کلا سید مهدی تو خروج مشکل داره و همه هم اینو میدونن...
انتقاد اصلی ب مدافعین وارده
...توپ خیلی ساده از فضای مستقیم(و نه حتی با تغییر مسیر)اومد و توی فضای خالی بازیکن ازبک بود و سید مهدی و یک قدمی بودن دروازه
خب...بریم سراغ بازیکن ها...
سید مهدی اصلا تو بازی نبود تقریبا!...سر گل میتونست بهتر کار کنه...کلا هم باید بهتر دفاعهاش رو سر و سامون میداد...ولی فکر کنم دیدین آخر بازی کم مونده بود گریه کنه سید مهدی
پژمان و سید جلال طی بازی خوب بودن...ولی ضربات ایستگاهی
پولادی رو من کلا قبول ندارم بازیکن خوبیه
چون پرسپولیسیه اینو نمیگم...توی تیم ملی قرمز و آبی تعریف نمیشن بازیکنا...ولی پولادی وقتی تو استقلال بود هم من میدیدم سطحش واقعا پایینه
...اصلا بازیکن باهوشی نیست...احسان حاج صفی خیلی مهره ی مفیدتریه...مهرداد پولادی یکی از بازیکناییه ک با دیدنش تو ترکیب اصلی میشه فهمید تیم ایران داره ب کجا میره
خسرو عالی بود...20دقیقه ی اول کانالی ک راه انداخته بودن سمت راستمون با اشکان فوق العاده بود...خیلی هماهنگ بودن!!...خیلی زیاد...اصلا انگار تو ی باشگاهن!
محمد نوری اوایل خوب بود...هم روی صحنه ی گل سالممون هم روی صحنه های قبلش...ولی بعد اونم محو شد
جواد باز از خوب هامون تو زمین بود...البته باز توپ لو دادن داشت...ولی توپ گیری هاش و راه انداختن تیم هایی ک داشت خیلی بیشتر بود...ولی باید با تجربه اش تیمو هدایت میکرد تو لحظات سخت
...پس جواد بازیکن خوبی بود دیشب و کاپیتان افتضاحی
خلعتبری خیلی تکنیک داره...اینو جدی میگم...ولی اولا تنهاست...ثانیا تنها نباشه هم تک روی میکنه
...اصلا درست نبود بودنش تو ترکیب اصلی...واقعا جای کریمی و جباری خالیه
پژمان نوری 2 3 تا توپ گیری داشت و 2 3 تا هم لو دادن توپ...متاسفانه توی اون لحظات کی روش نفهمید مشکل را نباید با تعویض نوری ها حل کرد
دژاگه فوق العاده بود...واقعا وقتی میبینیم بقیه ی بازیکنا رو و اشکان رو هم میبینیم فقط میتونیم
بذاریم...صحنه ی آخر بازی وقتی بود ک هم ازبک هم ایرانی مطمئن بودن توپ میرسه ب گلر ازبک...اشکان با تمام وجود دوید و از ی فاصله ی دور رسید و مزاحمت ایجاد کرد وا3 گلر...و توپ برگشتی در وافع دروازه ی خالی بود برای بازیکنمون ک خراب شد
...اشکان واقعا غیرتشو نشون داد....هر کسی اگه تو فولام بازی کنه انقدر مهم نیست براش بازی با ازبک
آندو افتضاح بود
...میدونم این حرفمو خیلیا قبول ندارن...ولی ب نظر من آندو سال آخر حضورش در بولتن و این سالای اخیر در حد تیم ملی نبوده
...فقط ب خاطر اسمش تو ترکیبه
...اینو فصل قبل ک تو استقلال بود هم رسما حس کردم...
انصاری فرد و قوچان نژاد فوق العاده بودن...واقعا انصاری فرد با استعداده...واقعا زیاد...اولین ضربه اش ب توپ عالی بود...و چرا خلعتبری باید بازی کنه و کریم نه؟!
...قوچان نژاد توی همین سن ی مهاجم کلاسیک پخته است...امید هست این یکی دیگه تلف نشه
4-3-1-2
مسخره ترین کاری ک میتونست بکنه...د عزیز من نمیشناسی بازیکناتو...خلعتبری رو هم من هر وقت نزدیکتر ب محوطه دیدم بازیش بهتر بوده...واقعا طراح نیست خلعتبری...اصلا پاس نمیده...وا3 همینه قوچان نژاد تغذیه نشد...و بعدش هم انصاری فرد...
خلعتبری رو باید توی فضا میذاشت مثل دژاگه...در هر حال خلعتبری شاید مسخره ترین انتخابی بود ک میتونست بکنه!...شده باید محمد نوری و جواد رو ی خط میبرد جلو و از اول پژمان رو میذاشت تو...
واقعا مسخره بود...واقعا مسخره...
بیاین خودمونو دلداری ندیم ک بهتر بازی کردیم