• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تیم ملی فوتبال ایران

پاسخ : تیم ملی فوتبال ایران

دارم فکر می کنم این قوچان نژاد چی می کشه تو این تیم ....

بالاخره قوچی 1 گل زد چه عجب !!!
3-0 عالیه <:-P

4 /m\

میتونستیم که بیشترگل بزنیم که یه موقعی حسرت نخوریم.

خیابانی: کیروش بازیکن ما رو هل میده که برو گل بزن. انگار او هم می دونه تفاضل گل چقدر مهمه! :-"

واای عالی بود بازی .

مخصوصا نکونام.

خیلی حال کرد. بردمون تبررررررررررررررررریک >:D< <:-P

واقعا زیبا بازی کردن !!!!
ولی گل قوچان نژاد حرف نداشتا !!!! 4 نفر رو به هم پیچوند !!!! <:-P <:-P

این قوچان نژاد پدسگ خیلی خوبه ها! مثه خسرو :x

خیابانی: کیروش بازیکن ما رو هل میده که برو گل بزن. انگار او هم می دونه تفاضل گل چقدر مهمه!

من پای پی سی بودم این جملرو که گفت سینه چاک چاک کرده جامه دریده سر به بیابان نهادم که ینی واقعا کیروش هم اینو میدونه؟ به حق چیزای ندیده :-"

بعد از مدتها یه بازی شناور از تیم ملی دیدیم. نیمه ی اول در حد بارسلونا یک - دوی موفق داشتن. ;D
ولی بعد گل سوم دیگه هیجان بازی خوابید. :| بازم تبریک میگم و به امید گرفتن حداقل یک امتیاز در کُره.

چه پرس های خوبی داشت این آندرانیک. :xیعنی کل بازی لبنانی ها یه تنه بست. واقعا وجودش نعمته.

وای قوچان نژاد واقعا عالیه...عالی.چه تکنیکی داره این آدم...خلعتبری هم عالیه.واقعا عجب دریبلایی زدن این دو تا.راستی از عملکرد عالی جباری هم نباید گذشت،با اینکه گل نزد واقعا عالی بود.اون همکاریش با خلعتبری سر گل اول...واقعا خوب بود تیم ملی.خسروحیدری هم خیلی خوب بود.
واقعا بازی خوبی بود ولی خب لبنان هم هیچ حرفی واسه گفتن نداشت...هیچی.کره هم با توجه به بردن ازبکستان و قطعی شدن تقریبی صعودش ممکنه با تمام قوا نیاد و این خیلی به نفعمونه.
به نقل از BUG :
من پای پی سی بودم این جملرو که گفت سینه چاک چاک کرده جامه دریده سر به بیابان نهادم که ینی واقعا کیروش هم اینو میدونه؟ به حق چیزای ندیده :-"
واقعا من فک نمیکردم کی روش هم بدونه! آخه این چیزا رو فقط خیابانی میدونه و بس :))
+واقعا شجاعی ورژن ایرانیِ پدوره ها! واقعا!
+ینی جدا داریم میریم جام جهانی؟ 8-^

جواد : تفاضل گل +4 خوبه ، اما ... اما بیشتر بهتره .

من چی بگم به این بشر؟!

محمدرضا خلعتبری و مسعود شجاعی دو بازیکن تیم ملی بعد از گل اول ایران ، آن را به روح امید ، آتش نشان فداکار ایرانی تقدیم کردند.
واقعا این چه حرکت قشنگی بود =D> شجاعی هم گفته:"قهرمان واقعی امید عباسی است."
287929hp2.jpg

Back
بالا