اگه با کره مساوی کنیم و ازبکستان از تیم مقابل ببره، اونوقت امتیاز ما با ازبکستان برابر میشه و اینجا تفاضل گل مهم اگر ازبکستان 5 تا گل به تیم مقابل بزنه که بعید میبینم.کار سخت میشه.اگر ایران و ازبکستان هم امتیاز باشن و ازبکستان کم گل بزنه ایران صعود میکنه و به جام جهانی میره.اگر ایران از کره ببره که فبها.ولی کره در هر صورت راه پیدا میکنهبه نقل از -ناهید- :دوستان
الان یکی برا من توضیح بده باید چی بشه ک ما بریم جام حهانی...؟
ینی کدومارو ببریم و اینا؟![]()
![]()

بعید نبین . از این قطر ِ کثیف همه کاری بر میادبه نقل از ارمینا :اگه با کره مساوی کنیم و ازبکستان از تیم مقابل ببره، اونوقت امتیاز ما با ازبکستان برابر میشه و اینجا تفاضل گل مهم اگر ازبکستان 5 تا گل به تیم مقابل بزنه که بعید میبینم.

به نقل از ارمینا :ولی کره در هر صورت راه پیدا میکنه
فکر کنم درست گفتم

دقیقا اصلا هم بعید نیست. من پتانسیل باختن6-0 قطر از ازبک رو میبینم حتی.به نقل از مـهـدی :بعید نبین . از این قطر ِ کثیف همه کاری بر میاد
بدتر اینکه اگه هم بربیاد هیشکی نمیتونه باهاش برخورد کنه ، به صورت خیلی طبیعی ماسمالیزِیشن ـش میکنن .
خیر
اگه ایران کره رو اونجا ببره ، ازبک هم با تفاضل گل بالا قطر رو ببره ، ایران و ازبک میرن بالا
+ ما فقط نباید ببازیم و امید داشته باشیم به پاک بازی کردن قطر !
(عصبی)
به نقل از مـهـدی :بعید نبین . از این قطر ِ کثیف همه کاری بر میاد
بدتر اینکه اگه هم بربیاد هیشکی نمیتونه باهاش برخورد کنه ، به صورت خیلی طبیعی ماسمالیزِیشن ـش میکنن .

امیدوارم که تیممون از کره نیز دست پر بیاد ایران
امیدوارم... 

قطر در شرايطي روز سه شنبه در تاشکند به مصاف ازبکستان مي رود که بلال محمد و قاسم برهان،دروازه بان خود را به دليل محروميت در اين مسابقه در اختيار نخواهد داشت.
به گزارش اوج نيوز، از سوي ديگر، سباستين سوريا ،احمد ياسر وجار الله المري هم همچنان مصدوم هستند و نمي توانند تيم ملي کشورشان را در اين مسابقه همراهي کنند.