• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تیم ملی فوتبال ایران

پاسخ : تیم ملی فوتبال ایران

واقعا اوضاع تیم ملیمون از همیشه گل و بلبل تره :|
کاسیاس ش هم کسی براش از این کارا نمیکنه که برا رحمتی میکنن...اون داوری هم معلوم نیس واقعا مصدومه یا اینطوری میگن! به هر حال دروازه بانی که از عوامل اصلی راه یابی تیمش به بوندس لیگا 1 بوده دروازه بان بدی نیس! و خب کی روش هم که گفته بود تا هس رحمتی نخواهد بود و کلا معلوم نیس چه اتفاقاتی در جریانه!(یا لااقل من که درکش نمیکنم)
به نقل از NEO :
خبرنگار بعد از بازی با عمان و تو فرودگاه، رفته بود ازش درباره بازی و دلیل باخت سوال کنه که با طرز مزحکی که شایسته یک مربی بین المللی نیست از دادن جواب طفره رفت و بحث مرخصیش رو پیش کشید. عین بچه‌ها !
کلا کی روش فقط اسم بزرگی داره وگرنه برا تیم ملی ما چیکار کرده؟ جدا از بحث نتیجه،آیا سطح فوتبالی که تیم ملی ارائه میده بالاتر از قبل کی روشه؟ نه صرفا همون بکش زیر توپه...واقعا فدراسیون اشتباه بزرگی کرد با اون همه هزینه کی روش رو آورد و بعد از نرفتن به جام جهانی هم احتمالا اخراجش میکنه!

تبررررریککک ایووول :x :x >:D< :-* <:-P <:-P
با توجه ب اینکه کیروش محروم بود و گرمی و هوا و اینا بازی توپی بود
ایییول به قوچان نژاد ک همه جارو ترکوند! حقا ک بهترین بازیکن میدان بود!
اما تعویض قوچان نژاد جالب نبود! ترکیب قوچان نژاد.رضایی.خلعتبری عالی میشد اما نشد که بشه!
داوریشم تقریبا افتضاح بود! 2 تا آفساید بیخود گرفت! اما از یه طرف 2تا پنالتی واسه قطر نگرفتم باحال بود! B-)
کلا داور آفساید بگیر کارت بده پنالتی نگیری بود!
رحمان احمدی عالییی عمل کرد! بعضی از ضربات رو واقعا عالی گرفت! ;)
دیگه کلا فقط و فقط عشقه ایران :x :x :-*

خیلی خوشحالم...اینکه تیم ملی کشورم دقیقا وقتی که فکرشو نمیکنم غافل گیرم میکنم،بازی با کره تو تهران،بازی با قطر امروز...الانم که دیقه 70 بازی کره،لبنان،لبنان 1-0 جلوه.هنوز امید هست

به نقل از آیدا-ق :
خیلی خوشحالم...اینکه تیم ملی کشورم دقیقا وقتی که فکرشو نمیکنم غافل گیرم میکنم،بازی با کره تو تهران،بازی با قطر امروز...الانم که دیقه 70 بازی کره،لبنان،لبنان 1-0 جلوه.هنوز امید هست
خب در کمال ناباوری کره هم تو آخرین دقایق وقت اضافه گل مساویو زد!
:|

به نقل از twilight :
خب در کمال ناباوری کره هم تو آخرین دقایق وقت اضافه گل مساویو زد!
:|
خو الان چی میشه ؟!
کلن وضع چه شکلی ـه ؟
پلی اف ؟!

به نقل از .mary. :
خو الان چی میشه ؟!
کلن وضع چه شکلی ـه ؟
پلی اف ؟!
همه چيز بستگي به بازي هاي اينده داره مخصوصا ايران-كره ازبكستان-كره

کلن وضع این شکلیه :

Untitled9.png

شانس داریم فک کنم. خوب‌شم داریم.

ایران با یک برد در مقابل لبنان در ازادی و یک تساوی در کره جنوبی جدا از هر نتیجه ای که در بقیه بازی ها اتفاق بیفته مستقیم میره جام جهانی

اگه هفته بعد تو تهران لبنانو ببریم خیلی وضعمون تو جدول خوب میشه.
اگه ازبکستان و کره هم مساوی کنن باهم که خیلیییی عالیتر میشه اونوخ ایران حتی میتونه بعنوان تیم اول گروه صعود کنه!
(به شرط نتیجه خوب در برابر کره) :)

اصا باورم نمیشد که دیشب بردیم.
خداکنه صعود کنیم هر چند که اصلا دل خوشی از فوتبال ایران ندارم

Back
بالا