AHMADREZA
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهیدبهشتی کاشان
- شهر
- کاشان
- دانشگاه
- صنعتی امیرکبیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی صنایع
پاسخ : خانه ی سالمندان ؟ چرا ؟
من نمی دونم چه اصراری هست که ما فرهنگ رو بگیم کاری که در غرب داره صورت می گیره در این زمینه ی خاص به نظر من گذاشتن پدر و مادر توی خونه ی سالمندان و رها کردن اونا نهایت بی فرهنگی هست که توی غرب هم حاکم هست.
ببینید یه عده هستن که بیمارن و توان مالی هم نیست که برای اونا پرستار گرفته بشه برای همین می ذارن خونه ی سالمندان اون فرد رو که تا حدی مورد قبول هست[nb]البته هزینه ی پرستار زیاد با هزینه ی خانه ی سالمندان فرق نداره[/nb] اما یه عده هستن که هیچ کدوم از این مشکلات حاد نیست و تنها مشکلی که دارن اینه که حوصله ی اون سالمند رو ندارن و گذشته ی خودشون رو فراموش کردن.
من نمی خوام وارد بحث های مذهبی بشم و بگم چقدر روی این کار تاکید شده اما اگه صرفن از جنبه ی انسانی به قضیه نگاه کنیم می بینیم که مهم ترین نیاز آدم ها محبت هست وقتی این نیاز براورده نشه طبعن مشکلات فرد خیلی زیاد میشه.
این پست رو دیدم لایک براش کافی نیست اینجا گذاشتم. تا مجددن بگم لایک میشه :)به نقل از ParNiaN.D :به نظر من سن افراد که خیلی زیاد بشه اخلاقشون بیشتر به بچه کوچولو ها شبیه میشه. حساسیتشون، نیازشون به توجه، شکنندگیشون،... با این تفاوت که اونا کم کم به این باور میرسن که دیگه دوره شون تموم شده و لیاقت این توجه و حمایت رو ندارن و سربار دیگران هستن. در صورتیکه اینطور نیست و نباید باشه!
من 100% و بلکه بیشتر، با خانه ی سالمندان مخالفم. هرکسی تو هر خانواده ای، یه توجه منحصر به خودش میخواد. یعنی چی ببریمش اونجا بگیم با هم سن و سالاش خوش میگذرونه؟! مگه کمپ تابستانیه؟ رفتن به خانه ی سالمندان یعنی "میدونم توجه میخوای. میدونم نیاز داری یکی ازت مواظبت کنه؛ ولی اون من نیستم"
هیچ وقت حاضر نیستم این کار رو در حق کسی کنم.
من نمی دونم چه اصراری هست که ما فرهنگ رو بگیم کاری که در غرب داره صورت می گیره در این زمینه ی خاص به نظر من گذاشتن پدر و مادر توی خونه ی سالمندان و رها کردن اونا نهایت بی فرهنگی هست که توی غرب هم حاکم هست.
ببینید یه عده هستن که بیمارن و توان مالی هم نیست که برای اونا پرستار گرفته بشه برای همین می ذارن خونه ی سالمندان اون فرد رو که تا حدی مورد قبول هست[nb]البته هزینه ی پرستار زیاد با هزینه ی خانه ی سالمندان فرق نداره[/nb] اما یه عده هستن که هیچ کدوم از این مشکلات حاد نیست و تنها مشکلی که دارن اینه که حوصله ی اون سالمند رو ندارن و گذشته ی خودشون رو فراموش کردن.
من نمی خوام وارد بحث های مذهبی بشم و بگم چقدر روی این کار تاکید شده اما اگه صرفن از جنبه ی انسانی به قضیه نگاه کنیم می بینیم که مهم ترین نیاز آدم ها محبت هست وقتی این نیاز براورده نشه طبعن مشکلات فرد خیلی زیاد میشه.