به نقل از One Minute :ما هر روز تا ساعت 2 مدرسه داریم ، چیکار کنم ؟![]()
به نقل از شــــــــــیرین :چه جوری باید درس خوند ماه رمضون؟؟؟
روزه که مثلما میگیرم کلا من تو ماه رمضونا خوابمبه نقل از no one :خب باید برنامتون معلوم باشه! مثلا روضه میگیرید یا نه؟ و چند پرسش دیگه!
به نقل از شــــــــــیرین :روزه که مثلما میگیرم کلا من تو ماه رمضونا خوابم![]()
خوب شبا بیدار بمونم صبحا چجوری برم کلاسبه نقل از no one :خب اینجوری شما یه زمان اضافی دارید
می تونید از سحر تا صبح بخونید
یا حتی ظهرا رو بخوابید بجاش شبا درس بخونید!
به نقل از no one :خب می تونید تا 3 یا 4 استراحت کنید و با یکک برنامه خوب که تابستون رو خوب شروع کرده باشید بخونید! سعی کنید تو تابستون آزمون آموزشی کمتری برید! (گام اول رو ترجیح میدم) سعی کنید ییهو برنامه ی سنگین ندید به خودتون! تا عید کم میارید!
به نقل از شــــــــــیرین :خوب شبا بیدار بمونم صبحا چجوری برم کلاس
به نقل از One Minute :برای چی باید انقدر به خودم سختی بدم ؟ دلیلی نمیبینم روزه بگیرم !![]()
خب زور که نیست :)به نقل از One Minute :برای چی باید انقدر به خودم سختی بدم ؟ دلیلی نمیبینم روزه بگیرم !![]()
نمیشه برای همه یک حکم کلی داد...هر کسی نوع عادت کردن و سازگاری با شرایط، احساس گرسنگی و تشنگی و ضعف، حساسیت به گرما، ساعت بیداری و خواب، ضعف و کم تمرکزیش با بقیه فرق داره...به نقل از /////ده :بچه ها خیلی دارین موضوع رو پیچیده می کنین ! :) واسه من یکی که اصن ماه رمضون تغییری تو برنامم ایجاد نکرد!تازه من از اونام که ابدا نمی تونم شبا بیدار بمونم !یعنی اصن برنامه خوابم و اینا تغییری نکرد!همون شبا میخوابیدم و روزا درس میخوندم !
اصن هیچی رو سخت نگیرین !
![]()
100%حرفتون درسته ! منم نگفتم که شماها هم مث من..... فقط گفتم من اینجوری بودم ! :)به نقل از persianboy1373 :نمیشه برای همه یک حکم کلی داد...هر کسی نوع عادت کردن و سازگاری با شرایط، احساس گرسنگی و تشنگی و ضعف، حساسیت به گرما، ساعت بیداری و خواب، ضعف و کم تمرکزیش با بقیه فرق داره...
شما تونستی، خیلی نتونستن و از این به یعد هم خیلی ها خواهند بود که نمیتونن...در نهایت با توجه به شرایطشون باید خودشون تصمیم بگیرن! ما فقط تجربه و دیده ها و شنیده هامون رو منتقل میکنیم...
دوست عزیز حرف شما متینبه نقل از innocent :دوستان این چیزی که میخوام نقل کنم شاید فقط به ماه رمضان مربوط نباشه یعنی یه جورایی کلیــه.
یه دوستی که نقره فیزیک داره و رتبه شو دقیق یادم نیست اما الان داره برق شریف می خونه تریپ نصیحت برداشته بود براممی گفت:
کنکـــور فقط توانایی درســی ت رو نمی سنجــه، این که خیلی ها می گن ما نتیجه دلخواهمون رو نگرفتیم یا سر جلسه خودشون رو می بازن یا وسط سال کنکور می برن یا .... به این بر می گرده.می گفت شما تو این سال یاد می گیرید زندگی تون رو با کنکور هـــر دو رو با هــم هماهنگ کنید.یاد می گیرید مدیریت زمان داشته باشید. اولویت بندی داشتــه باشین و ....
نه بــه خاطـــر کنکور از همــــه چـی بزنی و نه به خاطر جزئی ترین مسائل از کنکورت بزنی!!!
این که روز کنکور خیلی ها می تونن به استرسشون غلبه کنن یا این که باهر سوال سختی خودشون رو نبازن و .... به همون برمی گرده.
خیلی ها می تونن تو این سال بین همـه چی یه تعادل برقرار کنن و و بعضیا هم نـه. ( البته اون شخص 20 دقیقه ای حرف زد!!!!)
حالا راجع به رمضان هم (واســه اونایی که روزه می گیرن) قضیـه همینه که ادم یاد بگیره شرایط رو با هم تنظیم کنه شاید بعدها هم هزار باردیگه برامون پیش بیاد که تو تا چیز مهم زندگیمون تداخل داشتــه باشـه.
بیاید این جوری بهش نگاه کنیم که یک کمی به خودمون سختی بدیم و خودمون رو با شرایطمون هماهنگ کنیم.همیشــه همه چی باب میل و قابل تغییر نیست.این مدیریت خودمونه که شرایط رو واسمون مطلوب می کنه.
(بازم می گم برای اونایی که می خوان روزه بگیرن).