• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رمضان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع marlik
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : رمضان

به نقل از Enas :
من شبا خیلی بهتر درس می خونم، چون تو روز همه برنامه های تلویزیون رو می بینم. پارسال یه مدت شب تا صبح ساعت9 می خوندم بعد می خوابیدم تا 6. به نظرتون این طوری درس خوندن بده؟؟ یادگیری شبا کم می شه؟؟
نه ، اما تو شهریور باید برنامه ت رو عوض کنی، چن روز اول منگ میزنی اما خوب میشی

به نقل از Enas :
من شبا خیلی بهتر درس می خونم، چون تو روز همه برنامه های تلویزیون رو می بینم. پارسال یه مدت شب تا صبح ساعت9 می خوندم بعد می خوابیدم تا 6. به نظرتون این طوری درس خوندن بده؟؟ یادگیری شبا کم می شه؟؟

اتفاقا اگه بتونی این روشو پیاده کنی خیلی هم خوبه.خیلی ها همینکارو میکنن.یعنی جای شب و روزو عوض میکنن موقتا.ولی حتما بعدش به حالت عادی برگرد! چون روزهای مدرسه در پیشه.

اتفاقا ما(ه) رمضونو من روش حساب میکنم چون اگه آدم از اذان صبح به بعد شروع کنه از اونور عصر یه 3،4 ساعت خوابه کلی از آرامشو سکوت استفاده میکنه (به خصوص من که بچه های همسایه و تلویزیون ... . ~X()

سعی کنین تو رمضون زیاد به خودتون فشار نیارین گرچه من خودم پارسال بیشترین مطالعه تابستونم مال رمضون بود ولی برا رمضون روزی 7 ساعت خیلی خوب و کافیه همین قد بخونید بسه مواظب سلامتی تون باشید و بعد افطار پرخوری نکنید

به نقل از سومپاد :
سعی کنین تو رمضون زیاد به خودتون فشار نیارین گرچه من خودم پارسال بیشترین مطالعه تابستونم مال رمضون بود ولی برا رمضون روزی 7 ساعت خیلی خوب و کافیه همین قد بخونید بسه مواظب سلامتی تون باشید و بعد افطار پرخوری نکنید

ببخشید 7 ساعت کافیه؟ ;D کم نیست ؟ :-/ ;;) آخه میدونین من دارم سعی میکنم به 7 ساعت برسونمش ساعات مطالعه رو نمیشه ولی یه چیزی من به نظرم ساعات مطالعه خودم با اینکه نسبتا" کمه ولی برای الانم کافیه آخه به همه چیم تقریبا میرسم.

به نقل از عــلـ ن ـی :
ببخشید 7 ساعت کافیه؟ ;D کم نیست ؟ :-/ ;;) آخه میدونین من دارم سعی میکنم به 7 ساعت برسونمش ساعات مطالعه رو نمیشه ولی یه چیزی من به نظرم ساعات مطالعه خودم با اینکه نسبتا" کمه ولی برای الانم کافیه آخه به همه چیم تقریبا میرسم.

اگه واقعا 7 ساعت بخونی که عالیه . نیازی به بیشتر کردنش نیست

به نقل از NADIMATRIX :
اگه واقعا 7 ساعت بخونی که عالیه . نیازی به بیشتر کردنش نیست

ایشالا ;D ایشالا ;D

• لایک
امتیازات: NEO

اتفاقا امروز داشتم خودمو میکشتم ک برنامه بریزم واسه ماه رمضون
هیچ جور نمیشد الا اینکه مثه ادم برم از صبح کتابخونه تا بعد از ظهر بخونم
ولی اینجوری جنازه برمیگردم خونه ;D
نصفه شبم میشه خوند اما هیچی خواب شبُ جبران نمیکنه
اینجوری پیش بریم مریض میشیم! :-?

• لایک
امتیازات: brano

بچه ها به خودتون فشار نیارین...
اصلا مهم نیست چقدر میخونین تو ماه رمضون...به سلامتیتون نباید ضربه بزنه.من ماه رمضون به قدری ضعیف شدم و اذیت شدم که هفته های بعدش هم تا پایان شهریور عملا بازدهی خوبی نداشتم...
فشار نیارین به خودتون لطفا...

بچه ها!
اگه مدرسه میرید تو ماه رمضان!همون تکالیف دبیراتون هم انجام بدید بسه،به ساعت مطالعه و ... هم این یه ماه کاری نداشته باشید.
اگه مدرسه نمیرید هم یه برنامه سبک بریزید واسه خودتون،نشینید الان جمع بزنید روزی 7-10 ساعت.روزی 4-5 ساعت بتونید مفید بخونید جلویید بازم.هنوز اول راهه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا