آرزوی دوران بچگی!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع armitaa
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آرزوی دوران بچگی!

عاشق خالم شده بودم :ایکس
بعد همش دوس داشتم خالم زنم شه:ایکس
خالم ۲۰سالش بود بنده خدا منم ۴ساله:دی

من آرزو داشتم مجري بشم!!! 8-^

من بچه که بودم آرزو داشتم که ای کاش کربلا بودم و میجگیدم...
خیلی وقتا هم خوابشو میدیدم

یه اروز دیگم هم این بود که دوس داشتم بال داشتم پرواز میکردم و میتونستم غییب بشم که کسی تو اسمون منو نبینه ;D

یه برنامه کودک بود که 2تا داداش بودن اسم یکیشونم جورج بود.. بعد یکیشون خیلی کوچیک بود، انقد که میتونست سوار ماشین اسباب بازیا بشه..
دلم میخواس اندازه اون بودم که سوار ماشین و موتور اسباب بازیام میشدم باش از اینور تا اونور خونه میرفتم.. یا حداقل یه داداش اینجوری داشته باشم که سوار ماشین کنترلیش کنم باش بازی کنم...

داداشم کیشمیش خیلی دوس داشته دوس داشته کیشمیش فروش شه 8-^

اون یکی داداشم این آهنگای آشغالیا رو دوس داشته دوس داشته آشغالی بشه 8-^

من از سیبیلای پوآرو خوشم میومد دوس داشتم پوآروشم 8-^

این از شغل ;D

یک آرزوی دیه هم داشتم این بود که بزرگ که بشم بعد برم در مجامع جهانی ثابت کنم که ایران غربه آمریکا و اروپا شرق :-" فقط باید نقشه جهانو یک کم از اونورتر نگا کنین 8-^ ;D

آهان آهان!
من یه مدت مدیدی دلم کیسه بکس می خواس!
یه مدت مدید دیگه ام دلم فوتبال دستی می خواس! :-"

خیلیم بچه نبودم یعنی 5 دبستان ارزو میکردم دانشمند فیزیک هسته ای بشم!!!!!!!!!!! :) :) :) :) 8-} 8-}به هر حال ارزو بر جوانان عیب نیست ولی بدیش اینکه من تجربیم ههههههههه 8-}

• لایک
امتیازات: L.E

دلم ميخواس مث استيو تو ردپاى آبى برم تو نقاشيا و تابلوها!

دوست داشتم تو مدرسه یه معلمی مث اون معلمه سفرهای علمی داشتیم مارو با اتوبوس کوچیک می کرد می برد جاهای مختلف.....

مجری گری بازیگری خواننده شدن کارآگاه شدن نویسنده شدن فوتبالیست شدن اصن هر چی که جو جامعه میشد منو جو میگرفت اینقدر آرزو دارم

من ارزو داشتم ودارم تو هاروارد درس بخونم

به نقل از eliya :
من ارزو داشتم ودارم تو هاروارد درس بخونم
این آرزو محسوب نمیشه،هدفه

من از دوم دبستان که هری پاتری شدم آرزو میکردم برم هاگوارتز...تا 11 سالگیمم واقعا منتظر دعوتنامه بودم ;Dنمی دونم یهو چی شد نیومد :-??،شاید جغده سر راه مرد :(

به نقل از پری ناز :
من از دوم دبستان که هری پاتری شدم آرزو میکردم برم هاگوارتز...تا 11 سالگیمم واقعا منتظر دعوتنامه بودم ;Dنمی دونم یهو چی شد نیومد :-??،شاید جغده سر راه مرد :(
:))...اره منم دقیقا همین جوری بودم...به مادرم هم میگفتم...مادرم میگفت نه عزیزم جادو وجود نداره...منم با قاطعیت میگفتم پس فکر کردی وزارت جادو برای چیه؟؟....برای اینکه من و توی مشنگ نفهمیم دیگه!...مادرمم کوتاه میومد! :x

به نقل از پری ناز :
من تا بعد از یازده سالگی هم متنطر دعوتنامه بودم.....با خودم می گفتم شاید هاگوارتز های ایران دیر دعوتنامه می فرستن.
شایدم.....اینا که اصولا همه کاری رو دیر انجام میدن....

من هميشه منتظر دعوتنامه بودم و خواهم بود! :-D

به نقل از khatereh_gh :
من تا بعد از یازده سالگی هم متنطر دعوتنامه بودم.....با خودم می گفتم شاید هاگوارتز های ایران دیر دعوتنامه می فرستن.
شایدم.....اینا که اصولا همه کاری رو دیر انجام میدن....
من منتظر اصلش بودم :Pیه مدت مشغله ی فکریم این بود که انگلیسیو فول یادبگیرم که رفتم انگلستان مشکلی پیش نیاد :))
راستی توی یه تاپیک درباره ی خواب هم قبلا پست زده بودم که خواب دیدم واسم دعوتنامه اومده. ;D

من آرزو داشتم برم قطب اسکیمو شم بعد از این پنگوئن بزرگا فک کنم بهشون میگن امپراتور ببینم 8-^ بعد اینا زیاد باشن مثل این مستندا هستن اینجوری یجا جمع میشن بچه هاشونو میزارن رو پاشون گرم بمونن. 8-^

من همیشه دوست داشتم داداش کوچیک زیاد داشته باشم منم فرماندشون باشم بعد به خواهرم حمله کنیم :)) :)) :)) :))

Back
بالا