به نقل از behzad93 :انگور به ترکی چی میشه؟!
به نقل از დ¸.• L@dyMON@•.¸დ :آلوچه چی میشه؟!
خاک تو سرت ! آبرو هر چی ترکه بردی ! آدم ترک باشه بعد بیاد تو این تاپیک سوال بپرسه ؟! [-( گمشو نبینمت !به نقل از behzad93 :انگور به ترکی چی میشه؟!
من فک کردم چون ترکی شما با ما فرق دارخ واسه همین پرسیدن!!به نقل از Amir - Eblis :خاک تو سرت ! آبرو هر چی ترکه بردی ! آدم ترک باشه بعد بیاد تو این تاپیک سوال بپرسه ؟! [-( گمشو نبینمت !
حیف اون موها که خدا به تو داد !
به نقل از HaWnieh :عذر می خوام
خر تو ترکی چی میشه؟
می خوام اگه بهم گفتن خر بفهمم
به نقل از ~Sheyda~ :نمیشه اینجا یکم فحش ترکی م یاد بدین
خوب بیشتر به درد می خوره #-o
خب به درد می خوره که اگه یه دفه یه ترک به پستمون خورد طوری فحش نده که نفهمیم از کجا خوردیمبه نقل از lollipop :باو چه انتظارایی از آدم دارینا!!!
اینجا محیط فرهنگیه
فردا جواب مدیرا رو چی بدم
حالا شما بقیرو یاد بگیر!!!
به نقل از - jasmine - :خب به درد می خوره که اگه یه دفه یه ترک به پستمون خورد طوری فحش نده که نفهمیم از کجا خوردیم
همین خوبه دیگه ! یا باید کامل یاد بگیری ، یا فحش و بخوری و بریبه نقل از - jasmine - :خب به درد می خوره که اگه یه دفه یه ترک به پستمون خورد طوری فحش نده که نفهمیم از کجا خوردیم
خیلی کم فرق داره ، تو بعضی کلمات ، ولی این بهزاد قضیه اش فرق میکنهبه نقل از lollipop :من فک کردم چون ترکی شما با ما فرق دارخ واسه همین پرسیدن!!
ینی یکیه؟؟
ترک بی شخصیت نیس که بخاد فش بده . شما مواظب خودتون باشید بهتره.به نقل از - jasmine - :خب به درد می خوره که اگه یه دفه یه ترک به پستمون خورد طوری فحش نده که نفهمیم از کجا خوردیم
هوی....هوی...با کی هستی؟!!!(گودوخ! )به نقل از Amir - Eblis :خاک تو سرت ! آبرو هر چی ترکه بردی ! آدم ترک باشه بعد بیاد تو این تاپیک سوال بپرسه ؟! [-( گمشو نبینمت !
حیف اون موها که خدا به تو داد !
تقریباً یکیه!به نقل از lollipop :من فک کردم چون ترکی شما با ما فرق دارخ واسه همین پرسیدن!!
ینی یکیه؟؟
یعنی زنده باد آذربایجان !به نقل از NADIMATRIX :این یاشاسین آذربایجان که ترکا میگن یعنی چی ؟
کاملا موافقم باهاتبه نقل از farmi1r :ترک بی شخصیت نیس که بخاد فش بده . شما مواظب خودتون باشید بهتره.