به نقل از OOO.elham.OOO :~
ولی کلا همچین موقعیتی صدسال سیا پیش نمیاد امدوارم برای بقیه هم همینجور باشه :-[
به نقل از dorna :تاپیک اتفاقن مفیده.چون نشون میده که واقعن چقدر جامعه برای دختر ها ناامن تره
ناامنی کلن برای همه هست ولی اصولن تجاوز چه از نوع کلامی چه فیزیکی و چه جنسی معمولن از جانب مرد ها صورت میگیره و معمولن آسیبش متوجه دخترا میشه ولی خب از اونجایی که ناامنی تو جامعه ی ما خیلی رشد کرده و همین طور هی داره رشد میکنه و خیال توقف هم نداره جامعه هم برای پسر ها ناامن تر از حد معموله و هم ناامنی برای دخترا خیلی زیاد شده.به نقل از po0ya :و پسر ها ! D:
به نقل از dorna :تاپیک اتفاقن مفیده.چون نشون میده که واقعن چقدر جامعه برای دختر ها ناامن تره
خیر.هیچ هم بستگی نداره.بذار ببینم امنیت زن ها تو ایران بیشتره یا توی سوئد!؟یا مثلن تو افغانستان که زن ها برقع سر میکنن؟؟؟به نقل از پروفسور :ولی فکر نکنم تا این قدر جامعه برای دختر ها یا پسر ها نا امنه . چون بستگی به خود ادم داره (منظور نوع پوشش) که طرف به خودش اجاز ه ی چنین کاری رو بده.
بله.من آدمی نیستم که سفسطه کنم و مثل خیلیا بگم نه!اینطور نیست و به چادری ها همون قدر تیکه میندازن تا به مانتویی ها و ..... .این حرفتون درسته ولی بذار برگردم به همون مثال پول:این یه چیز واضحه که تو یه جامعه ی ناامن هر کس پولش رو همه جا دنبال خودش ببره و کلی استرس بکشه و حواسش رو جمع کنه که کسی ازش دزدی نکنه کم تر ازش دزدی میشه تا کسی که این کار ها رو انجام نده اما آیا این دردی از جامعه دوا میکنه؟؟؟؟قطعن این طور نیست.اتفاقن برعکس:هر چی افراد بیشتر پولشون رو قایم کنن و در خونشون رو قفل و زنجیر کنن بی اعتمادی و ناامنی بیشتر میشه.جریان حجاب هم همینه.مشکل ما اساسیه برای حل مشکل هم نمیضشه راه حل دفاعی پیشنهاد بدیم چون وضع اینطوری بهتر که نمیشه هیچ بدتر هم میشه.آزادی حجاب ممکنه در اول یه سری مشکلات پیش بیاره ولی فرهنگ ما راکد نیست قابلیت تغییر هم داره.خلاصه بگم که دید سنتی همین طوری واسه خودش تغییر نمیکنه ،باید تغییرش داد.زمانی که عدالت رعایت شه در کنار فرهنگ سازی این تغییر میسر میشه ولی با حرف زدن قرار نیست جامعه تغییری بکنه.به نقل از احمدرضا.ج :ببینید اینی که میگید در دنیا پوشش اهمیت نداره در امنیت شاید به جای خودش درست باشه اما توی ایران که بر اکثریت جامعه هنوز اون دید سنتی حاکم هست ظاهر طرف در اینگونه اتفاقات موثر هست.
من فکر می کنم کمتر دیده باشیم که به یه خانوم چادری تیکه انداخته باشن تا یه خانومی که با مانتو هست[nb]از حرف من برداشت نشه که همه باید چادری باشن از نظر من[/nb]
درسته.ولی فک میکنم مردم باید یاد بگیرن که از خودشون در هر صورتی دفاع کنن.بحث آبرو تو این قضیه خیلی افراطیه.باید کنار گذوشته شه.به نقل از farnazZ :اگه طرف فامیل آدم باشه فک کنم حتا اگه با خانواده مطرح بشه تو رو در بایستی گیر کنن و ترس از ابرو رفتن که انگ بزنن به فردی که مورد سو استفاده بوده کم تر شکایات کنن
ولی اگه فامیل نباشه خیلی دست آدم بیشتر بازه
ولی این جوری که من تو روز نامه ها خوندم تو کودکان خیلی زیاده بیشتر توسط اطرافیان
به نقل از dorna :درسته.ولی فک میکنم مردم باید یاد بگیرن که از خودشون در هر صورتی دفاع کنن.بحث آبرو تو این قضیه خیلی افراطیه.باید کنار گذوشته شه.
رعایت حجاب و این بحثها رو که میگید ممکنه واسه فرد موثر باشه، اما تاثیری رو کل نداره. (چیزی بود که من برداشت کردم از مجموع حرفاتون)به نقل از dorna :بله.من آدمی نیستم که سفسطه کنم و مثل خیلیا بگم نه!اینطور نیست و به چادری ها همون قدر تیکه میندازن تا به مانتویی ها و ..... .این حرفتون درسته ولی بذار برگردم به همون مثال پول:این یه چیز واضحه که تو یه جامعه ی ناامن هر کس پولش رو همه جا دنبال خودش ببره و کلی استرس بکشه و حواسش رو جمع کنه که کسی ازش دزدی نکنه کم تر ازش دزدی میشه تا کسی که این کار ها رو انجام نده اما آیا این دردی از جامعه دوا میکنه؟؟؟؟قطعن این طور نیست.اتفاقن برعکس:هر چی افراد بیشتر پولشون رو قایم کنن و در خونشون رو قفل و زنجیر کنن بی اعتمادی و ناامنی بیشتر میشه.جریان حجاب هم همینه.مشکل ما اساسیه برای حل مشکل هم نمیضشه راه حل دفاعی پیشنهاد بدیم چون وضع اینطوری بهتر که نمیشه هیچ بدتر هم میشه.آزادی حجاب ممکنه در اول یه سری مشکلات پیش بیاره ولی فرهنگ ما راکد نیست قابلیت تغییر هم داره.خلاصه بگم که دید سنتی همین طوری واسه خودش تغییر نمیکنه ،باید تغییرش داد.زمانی که عدالت رعایت شه در کنار فرهنگ سازی این تغییر میسر میشه ولی با حرف زدن قرار نیست جامعه تغییری بکنه.درسته.ولی فک میکنم
به هر حال اکثر مردم این شعورو دارن که بدونن تقصیر اونا نیس و اونا پاک و بی گناهن!به نقل از مونـا پ.(ه) :واقعا آدم بهش فکر هم میکنه مخش سوت میکشه.
من که اگه جای اونی بودم که مورد تجاوز قرار گرفته صد درصد خودکشی میکردم چون لطمه روحی خیلی زیادی میزنه و آدمو تو شرایط انگشت نما یی قرار میده که خیلی بده و عذاب وجدانی که سراغ آدم میاد دیوونه کنندس.
درسته!میدونید فرهنگ چیزی نیست که خود به خود تغییر پیدا کنه.چیزی که میتونه تاثیر اساسی روی فرهنگ داشته باشه قوانین یه جامعه هستن.و متاسفانه قواین تو مملکت ما نمیتونه از حریم خصوصی زنان دفاع کنه چون اصلن حقوقی که برای یه زن قائل شده کم هست.یکی از دلایل دیگش هم اینه که تو جامعه ی ما یه جور دیوار بین دو جنس مخالف کشیده شده که این خیلی مشکل سازه.به خصوص که بچه ها از کودکی توی جامعه ی تک جنسی رشد پیدا میکنن.و فکر نمیکنم با این وضع خیلی مشکلات رو حل کرد و تغییرات اساسی به وجود اورد.به نقل از مهران م. :رعایت حجاب و این بحثها رو که میگید ممکنه واسه فرد موثر باشه، اما تاثیری رو کل نداره. (چیزی بود که من برداشت کردم از مجموع حرفاتون)
عدم رعایت حجاب (آزادی حجاب که مطرح کردید) میگین اول مشکلاتی به وجود میاره ولی بعد فرهنگ و سنت ما تغییر میکنه و حل میشه.
خب الان به نظر شما راهکار چیه واسه در امان موندن از مشکلات و پیامدهای احتمالیش تو جامعه؟
الان خود شما به عنوان یک دختر تو این جامعه چه راهکاری پیش میگیرید تا حداقل مشکلات و مزاحماتها و مسائلی از این دست براتون پیش بیاد؟