sky girl
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- فردوسی
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
پاسخ : تفاوت پایین شهر و بالا شهر
کسانی هم که پایین شهرند ممکنه فرهنگ شون بالا باشه ولی به خاطر بعضی عوامل ( مثلا همون مهاجرت افغان ها یا... به اون مکان ها) تحت تاثیر بقیه قرار میگیرند و فرهنگ شون میاد پایین! مثلا تو مدرسه ای که قرار دارند حرفای زشت یاد میگیرند یا.... .
معماری غیر صحیح لزوما تنگی و باریکی کوچه ها نیست! و من فکر میکنم تو مشهد بهترین خونه ها تو خیابونای تنگ باشند! منظورم از این معماری این بود که مثلا خونه های شمالی و جنوبی کنار همند و وسط کوچه ها آب رد میشه و هر کی میخواد، یک خونه واسه خودش بدون مجوز میسازه که شاید جلوتر از خیابون باشه و .... .
نه اصلا منظورم این نبود ! منظورم سواد افراد بود، که باعث میشه فرهنگ شون بره بالا، بعد میرند یک جای خوب خونه میسازند و همین طور که پیش میره اون مکان گرون میشه!پبه نقل از Miss Deli :من اصلا این رو قبول ندارم. کل مطلب شما می خواد اینو برسونه که فرهنگ وابسته به پوله.
این در جامعه ی ما تا حدی درسته اما این که هر کسی که از لحاظ مالی پایینه لزوما از لحاظ فرهنگی هم پایینه اصلا صحیح نیست.
و برای اصول شهر سازی هم باید بگم که ما خونمون پاستوره، که مثلا(!) بالاشهره کوچه ها که همه باریکه، که آدم برای پارک دچار مشکل می شه، سجاد و راهنمایی و ... همه این طورین. پس معماری صحیح هم این رو باعث نمی شه.
مسئله فرهنگ جامعه است.
کسانی هم که پایین شهرند ممکنه فرهنگ شون بالا باشه ولی به خاطر بعضی عوامل ( مثلا همون مهاجرت افغان ها یا... به اون مکان ها) تحت تاثیر بقیه قرار میگیرند و فرهنگ شون میاد پایین! مثلا تو مدرسه ای که قرار دارند حرفای زشت یاد میگیرند یا.... .
معماری غیر صحیح لزوما تنگی و باریکی کوچه ها نیست! و من فکر میکنم تو مشهد بهترین خونه ها تو خیابونای تنگ باشند! منظورم از این معماری این بود که مثلا خونه های شمالی و جنوبی کنار همند و وسط کوچه ها آب رد میشه و هر کی میخواد، یک خونه واسه خودش بدون مجوز میسازه که شاید جلوتر از خیابون باشه و .... .