• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پر درآمد ترین شغل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع TMNT
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پر درآمد ترین شغل

به نظر من جراح پلاستيك تو ايران درامد زيادى داره

ولى در كل وكالت يكى از پر درآمد ترين شغل هاست

نه دادش.مهندسی نفت به شرطی که مث آدم درس بخونی. B-)

چندوقت پیش تو مدرسمون به مناسبت هفته ی مشاغل باید نشریه و بروشور و اینا درست میکردیم...تو یکیش خوندم پردرآمد ترین شغل ((خلبانی هواپیماهای سمپاشی))هستش!!!!!!!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o :o :)) :)) :)) 8-} 8-}

من تو روزنامه خوندم دندان پزشکی و وکالت پر درامد ترینند.

به نقل از فیوزززززززززز(نخودبابا) :
من تو روزنامه خوندم دندان پزشکی و وکالت پر درامد ترینند.

چه روزنامه‌ای و براساس چه آماری؟ روزنامه‎‌ها اونقدر معتبر نیستن. نه که بگم اینا شغلای پردرآمدی نیستنا. کلا گفتم.

به نظر من:
فوتبالیست!! بعدش رئیس جمهور و....!

به نطر من پر در امدترین شغل چیز قابل تعیینی نیست مثلا سرمایه پدر خودم شاید از تلریارد رد کرده ولی کلا با فکر خلاقیت رسیدن به سرمایه پدر من که سهله 10 برابر هم میشه پیدا کرد
1 داشتن فکر اقتصادی
2 خلاقیت
3 صبح زود بیدار شدن (خیلی مهمه)
و ...

چن روز پیش مشاورمون یه لیستشو آورد.جدیدترین امار بود.درست بادم نیس ولی مثلا طراحی داخلی جزوش بود یادمه!
البت فکر نکنم تو کشور ما!خب هر کشوری متفاوته...

من اگه جای تو بودم(علی سینا)هیچوقت دنبال پردرآمدترین شغل نمی گشتم بلکه شغلی رو انتخاب می کردم که بهش علاقه دارم و می تونم توش پیشرفت کنم اینجوری تو این شغل که با علاقه ی خودت انتخاب کردی بهترینی و درآمد نسبتا زیادی کسب می کنی

هر شغلی که می خوای داشته باش ولی به عنوان کار دوم یکی از این دو تا استراتژی ها رو بردار:
1 با یه سرمایه ی اولیه چند تا سکه بخر بذار توی یه صندوق خوکی یا جوراب شب ها بذار زیر سرت دو ماه بعد که سکه گرون شد بفروش سود می کنی بعدشم برو باز سکه بخر و الی آخر
2 برو توی بازار بورس که به خصوص تو ایران خیلی ساده است(با توجه به اینکه بورس ما تا ساعت 12 ظهر بیشتر نیست و بقیه مردم دنیا بورس 24 ساعته دارن) سهام رو تو کف بخر و تو اوج بفروش(یه جوری می گم که انگار آب خوردنه! :-" ) همیشه یه سری نمادا هستن که بشع روش حساب کرد.
به اینا می گن شغل دوم ولی درآمد اول

• لایک
امتیازات: Rrf
Back
بالا