نه اجباری نیسبه نقل از masood :ببینید اگه مسلمانه که باید روزه بگیره اگه نیس نمیتونیم زور کنیم که اقا نخور چون اصن تو هیچ جای ایینشون نیس و واقا زور کردن زشت ترین کاراس که تو جامعه ما در مسائل مختلف کم اتفاق نمیوفته
معلومه ک زشت نیست...من باید ب پای بقیه بسوزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟....مگه من روزه گرفتم؟...اون روزه گرفته اجرشم با اونی ک بش گفته روزه بگیر...ب من چه؟به نقل از PântεƦA :عزیز من شما به اکثریت جامعه توجه کن
اکثرا روزه میگیرن
حالا تو برو وسط خیابون یه چیزی بخور ... این زشت نیست؟؟؟؟
بعد این کارت (تو خیابون خوردن) دقیقا ینی به من هیچ ربطی نداره تو روزه ایبه نقل از مزاحم تلفنی :معلومه ک زشت نیست...من باید ب پای بقیه بسوزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟....مگه من روزه گرفتم؟...اون روزه گرفته اجرشم با اونی ک بش گفته روزه بگیر...ب من چه؟![]()
د چرا نمیخواین بفهمین بحث"درست و نادرست"با بحث"آزادی و اجبار"بسیار بسیار فرق میکنه...خود من سعی میکنم در ملا عام نخورم چون دوست ندارم مردمم اذیت بشن...ولی آزادم این کارو بکنمبه نقل از PântεƦA :بعد این کارت (تو خیابون خوردن) دقیقا ینی به من هیچ ربطی نداره تو روزه ای
ینی میدونم با خوردن من تو به هوس میفتی و اذیت میشی ولی برام مهم نیس
من کار خودمو میکنم
دوس داری همچین آدمی باشی؟ :-$
باو تو چرا نمیفهمی منظور منوبه نقل از PântεƦA :خب همینو بگو از اول
این همه پست میدی ک اینو بگی؟؟؟
آره دیگه درست نیس.. کی گفت مجبوری نخوری؟؟؟؟
پست اولمو یه بار دیگه بخون
آخه ببین اجتماعی میگه ی کاری یا آزاده یا نباید آزاد باشه...به نقل از Limooo torsh :لطفا موارد اعتقادی رو با اجتماعی قاطی نکنید . اینجا از لحاظ اجتماعی داره بحث میشه نه اعتقادی . :)
باو میفهمم حرفتو :-$به نقل از مزاحم تلفنی :باو تو چرا نمیفهمی منظور منو
میگم شخص من چون دوست ندارم اون شخص رنج بکشه این کارو نمیکنم...ولی دلیل نمیشه کلا کار درستی نباشه...
در باب درستی یا نادرستیش فکر کنم از حدود صفحه ی 4 تا 8 این تاپیک بحثای خوبی کردیم...میتونی بری اونا رو بخونی
این اسمایلی :-$اصلا جالب نیست...سعی کن زیاد ازش استفاده نکنی....همه مثل من این اسمایلی رو بی پاسخ نمیگذارن...به نقل از PântεƦA :باو میفهمم حرفتو :-$
خب هر کی یه نظری داره دیگه!
یکی حرف قشنگی زد:
بحث کردن فقط واسه اینه که تو نظر مخالفت رو هم بدونی
منظور منم اجتماعی بود دقیقا
بحث عقیدتی نکردم...من دارم میگم روزه خواری تو جمع کار رو برای روزه گیرا سخت میکنه و این به نظر یه سری خوبه چون میگن روزه واسه اینه که خودتو امتحان کنی، یه سری مثه من هم میگن طرف که روزه میگیره به اندازه کافی سختی میکشه درست نیست اذیتش کنیم با این کارا(این ینی احترام گذاشتن به طرف مقابل...به نقل از مزاحم تلفنی :این اسمایلی :-$اصلا جالب نیست...سعی کن زیاد ازش استفاده نکنی....همه مثل من این اسمایلی رو بی پاسخ نمیگذارن...
اتفاقا تو عقیدتی بحث کردی...تو گفتی این کار غلطه...من اومدم اول گفتم از جنبه ی اجتماعی مشکلی نداره...و بعد شروع کردیم بحث عقیدتی...
راست میگه لیمو...جای بحث عقیدتی نیست اینجا
برداشت بد؟...از :-$چیز دیگه ای هم مگه میشه برداشت کرد؟به نقل از PanterA :بحث عقیدتی نکردم...من دارم میگم روزه خواری تو جمع کار رو برای روزه گیرا سخت میکنه و این به نظر یه سری خوبه چون میگن روزه واسه اینه که خودتو امتحان کنی، یه سری مثه من هم میگن طرف که روزه میگیره به اندازه کافی سختی میکشه درست نیست اذیتش کنیم با این کارا(این ینی احترام گذاشتن به طرف مقابل...
شما با این مشکلی داری؟؟؟؟؟
عزیز من غلطه ینی اینکه اینکار کار قشنگی نیست...اینکار بی توجهی به مردمتو نشون میده...کاری که بی توجهی به مردم و نشون بده غلط نیست به نظرت؟؟؟؟؟؟
چرا بحث الکی درست میکنی آخه؟؟؟؟؟
اصن حرفی از اجبار نیست اینجا...بله شما میتونی بخوری ، من که نمیام بگم واسه چی میخوری و فلان
میگم کارت درست نیست ، همین!... حالا دوست داری قبول کن دوست نداری قبول نکن به من چه ربطی داره؟
در ضمن شما قرار نیست حتما برداشت بد کنی از اسمایل من![]()
آقا جان تو داری میگی این دلیل مخالفینه...این دلیل موافقین...بعد ی دفعه بی هیچ دلیلی نتیجه میگیری ک کار بدیهبه نقل از PanterA :آها شما که اصلا نمیگی نظرت درسته ...نه؟؟
یه بار دیگه هم گفتم گفتم تو با من بحث میکنی که بفهمی نظرم چیه...میخوای منو قانع کنی واقعا؟؟...به نظرت ممکنه بشه کسی رو به این راحتیا قانع کرد؟(نمونش تاپیک حلی که واست ۲۰ تا مثال زدیم من و دوستام ... قانع شدی؟)
شما سر حرفت باش...من که نمیتونم راضیت کنم ...
کار شایسته ایه ؟؟
اینو از کجا آوردی!!!؟؟
بازم فقط میخوام نظرتو بدونم
روزه خوری کلاس داره؟؟؟به نقل از ...لایلا.... :دوستان دعوانکنید!!!!ولی من کلا این که ماه رمضون چیزی تو خیابون نخوررو نشانه ادب اون فرد میدونم ولی بعضیافکر میکنن روزه خوری خیلی کلاس داره!!
منم میگم اگه مریض بودی باید بخوری حتی وسط خیابونبه نقل از MALICE :روزه خوری کلاس داره؟؟؟من که تاحالا ندیدم کسی همچین فکری بکنه
بعضی وقتا نیازه
اگه من مریض باشم مجبور باشم قرص بخورم
جون شما روزه ای به خودم صدمه بزنم یا حتی تا دم مرگ برم که شما روزه داره عزیز اذیت نشی واسه یه لیوان اب؟؟؟
من با پوریا موافقم
من ازادم بخورم یا نخورم بحث درست یا غلط بودنش جداست