اره خدایی اگه اب سرد کن نبود ما روزه خواران شمر!چه میکردیم؟البته معلمامون به طرز عجیبی همشون روزن!!به نقل از oo00oo :باو تو مدرسه خودمون هم به خودمون گیر میدن. اما خوبیش اینه که این آب سرد کن اینارو نزدن خرابش کنن.فقط دستشویی ها خرابه![]()
![]()
ای گفتی بابا من نمیگم همه باید روزه بگیرن قبولم دارم که زوری نمیشه ولی از اینا که بگذریم ما باید شخصیت خودمونو نشون بدیم اونم حالا که کسی به حرفاها وعقاید مردم احترام نمیزاره خود مردم به هم احترام بزارنبه نقل از oOoHoOo :واقعا جالبه!....البته مشکلی نیست اگر کسانی که نمی خوان روزه بگیرن چیزی بخورن.... ولی آخه چند قدم اون ورتر که چیزی ازشون کم نمی کنه ....
این فرهنگ غنی ما رو نشون میده!!!!!....![]()
خب به هوس میندازه دیگهبه نقل از MALICE :روزه واسه سنجشه استقامته وتحمل وارادست
اگه اينقدر ادم بي ارادست که در برابر يه ليوان اب يا يه بستني قيفي بخواد خودشو وابده همون بهتر که روزه نگيره
به نقل از HaniieH :به نظر من همون طور که آرمان می گه هرکسی به خودش ربط داره که چی کار می کنه
بقیه هم که روزه میگیرن اگه واقعا می خوان روزه بگیرن؛ باید این چیزاشم تحمل کنند و جلو خودشونو بگیرن
ربطی به بقیه نداره
ب صورت هماهنگ؟؟؟ X-(حس نمیکنی این معنیش دقیقا سرکوب برای وحدت کلمه هست؟ X-(به نقل از PântεƦA :خب به هوس میندازه دیگه
کلا بی فرهنگیه کسی تو خیابون چیزی بخوره...این شعور طرفو نشون میده
وقتی همه دارن یه کاریو میکنن به صورت هماهنگ خیلی بده که یکی بخواد مانع بشه![]()
عزیز من شما به اکثریت جامعه توجه کنبه نقل از مزاحم تلفنی :ب صورت هماهنگ؟؟؟ X-(حس نمیکنی این معنیش دقیقا سرکوب برای وحدت کلمه هست؟ X-(
من آزاد نیستم اصلا عقیدم رو تبلیغ کنم؟؟![]()