ببخشیدا شما بدون اینکه هیچ اطلاعاتی در این زمینه داشته باشین دارین نظر میدینبه نقل از St@r :فک نمیکنین امکان تحریف تو احادیث وجود داره ؟!
كتابمون قرانه....منم زياد به احاديثو روايات اعتقادي ندارم يا يه سري فتواي مراجع....به نقل از falcon :خیلی جالبه
دیگه از فردا همه بریم احکام رو هم از تو قرآن در بیاریم
اسلام فقط قرآن نیست
قرآن رکن اصلیه و خب روایت و حدیث هم نقش دارن
به نقل از St@r :هرکی دلش میخواد روزه بگیره !
اونیکی میگیره باید انقدری صبر داشته باشه با دیدن آب و .... وسوسه نشه ....
هر کی هم نمیخواد نگیره !
به ما چه ؟!![]()
من زیاد تو بحث نیستم اما خیلی اختلافا سر احادیث هست.یه گروهی میگن فلان حدیث 99% درسته ( قوی ) اون یکی گروه میگه حدیث احتمالا جعلیه و اینا.به نقل از falcon :ببخشیدا شما بدون اینکه هیچ اطلاعاتی در این زمینه داشته باشین دارین نظر میدین
یه علم داریم به اسم علم رجال
احادیثو دسته بندی میکنن
که نحوه این کار هم خیلی سخته و نیاز به تحصیل طولانی داره
در کل این علم احادیثو دسته بندی میکنه
حدیث قوی داریم و ضعیف
خب اونا مشخص میکنن
من هنوزم یه چیزی برام حل نشدهبه نقل از 'SaYnA' :جنبه ی اجتماعی:
کسی کـه می خواد یه کاری ُ انجام بده ، میده ! هر چه قدم تحریکش کــنن انجام می ده ! مـن خودم وقـتی روزه ـم با دیدن غذا خوردن هیشکی تحریک نمی شـم ! هر کـسی باید آزاد باشه هر کاری دوس داره بکــنه !
مثه اینه که بگـن ، واسه کنکور ِ بچه ها صدا و سیما یه ماه تعطیله ؛ کـه بچه ـا تحریک نشن تلویزیون نگاه نکنن !
خـعلی ببخـشید شما بگیـد کی موضوع برای شـما حل شـده که ما دیگه بعدش بحث نکنیم !به نقل از falcon :این جوری که نشد بحث تو تاپیک که هر کی یباد نظر بده در مورد چیز حل شده و بره
به نقل از 'SaYnA' :چـرا باید از تصمیم خودش زده شـه ... ؟
اتفاقا مـن می بینـم میگـم : ا ا ! این روزه نگرفــته ولی مـن گرفـتم خوش به حال ِ مــنخـعلی ببخـشید شما بگیـد کی موضوع برای شـما حل شـده که ما دیگه بعدش بحث نکنیم !
بعدا نوشـت : سطح ِ ارتباط ِ پسـتم با جنبه های اجـتماعی کشـته مـن ُببخـشید دیگه ...
به نقل از کوییــ ـ ـن :شما وَختی گلوت اونقد خشک شده که به بدبختی آب دهنتو قورت می دی ، یکی ُ می بینی یه لیوان ِ آب هویج ایکس سانتی متری رو داره سر می کشه ، با خودت می گی چقد من با خدا اَم یا فک می کنی نقد ُ ول کردی چسبیدی به نسیه ؟( ببخشید دیگه خیلی اجتماعی شد :)
خدایی همی اسم ِ روزه که روش ِ نمی شه دو دوتا چار تاییش کرد .. کاش می زدین تو مسائل اعتقادی !
خوب این که میشه همون تحریک!به نقل از کوییــ ـ ـن :شما وَختی گلوت اونقد خشک شده که به بدبختی آب دهنتو قورت می دی ، یکی ُ می بینی یه لیوان ِ آب هویج ایکس سانتی متری رو داره سر می کشه ، با خودت می گی چقد من با خدا اَم یا فک می کنی نقد ُ ول کردی چسبیدی به نسیه ؟( ببخشید دیگه خیلی اجتماعی شد :)
ما می خوایم به یه نتیجه ی معقول برسـیم + ببینیم بچه ها چه قدر با این قانون موافقـن و چه قدر نیسـتن !به نقل از Sepehr.Tahmasebi :بابا چرا انقدر بحث میکنین؟!![]()
![]()
![]()
قانونش تصویب شده شلاقاشم سر جاشه! ازین به بعد سعی کنین روزه خواری نکنین چون احتمال شلاق خوردن هست
نتیجه این بحث ها چیه؟!
جمهوری اسلامی میاد قانون رو تغییر بده؟!![]()
خوب یه نظرسنجی میشه گذاشت تازه اونجوری دقیق به دست میاد!به نقل از 'SaYnA' :ما می خوایم به یه نتیجه ی معقول برسـیم + ببینیم بچه ها چه قدر با این قانون موافقـن و چه قدر نیسـتن !
با حرفات مخالفم اما واسه اون ضربه شلاق میگم...تویه جامعه ی ما مجبورن زور اعمال کنن چون از قبل تر فرهنگ سازی درست صورت نگرفته.به نقل از laf :من لازم ديدم تا يه باره ديگه نظر خدمو توي اين تاپيك بگم
كسايي كه توي خيابون روزه خواري ميكنن ، جرعه اي از انسانيت نميشه پيدا كرد (البته كسايي كه مي تونن روزه بگيرن ولي نميگيرن)
ولي بعضيا براي اين كارشون يه عذري حتما دارن
نميدونم چرا كشور ما اينطوريه كه ميخوان همه چيز رو با زور به مردم بفهمونن ، آخه ضربه شلاق ديگه چي بود كه اينا گذاشتن
اصلا كار خوبي نيست