به نقل از stewie_griffin :من یه مساله میگم مشکل خیلیا شاید حل شه. (البته می دونم خیلیا مشکل ندارن)
میگن به نامحرم نگاه نکن چرا همین حکم رو در مورد روزه نمی دن یعنی نمی گن تو که اگه یکی رو ببینی که داره می خوره به هوس میافتی خوب نگاه نکن. اگه کسی جواب اینو می دونه حتماَ بگه.
می گن چرا جلو روزه ها داری چیز می خوری....اما من فک نکنم هیچ آدم روزه ای دلش آدامس بخواد....می خواد؟به نقل از JB :خیلی وحشتناکه .
اصلا شاید یکی دلش نخواد روزه بگیره .
فدای حق پایمال شدتونبه نقل از mahdiesrafili :ببینید جامعه باید هدف خاصی داشته باشه و اونا دنبال کنه . جامعه ما هم اسلامی پس باید عادتهای اسلامی داشته باشیم اگر هم نه باید دیگران رو رعایت کنیم . متاسفانه این روزا حق مومنها پایمال میشه . اونایی که روزه نمیگیرن راحت جلو بقیه و اونایی که روزه اند میخورن . ولی اگه جلو این ادما کاری بکنین که خلاف نظر اوناست آدم رو بدبخت می کنن .
به نظر من باید مجازات بشه ،روزه خوردن جلو روزه دارها مثل اینه که تو عروسی یه نفر بری نوحه بخونی یا تو عزای یه نفر دیگه شاد باشی و بخندی . مگه نه؟
من حقمه تشنم شد اب بخورمبه نقل از sadlove :خودمون بايد حرمت ماه رو نگه داريم...
ولي با مجازاتشون مخالفم..شايد يكي مريض باشه مجبور بشه اب بخوره(مثلا)...
يه عده هم لجبازي ميكنن![]()
به نقل از St@r :اینجا عادیه روزه خواری ....
چندروز پیش 2 تا پسر دیدم یکیشون آب دستش بود اونیکی آب میوه .... باهم میرفتن![]()
به نقل از Fade To Black :واقعآ صحنه دلخراشی بوده![]()
بمیرمبه نقل از St@r :وقتی تو 14 ساعته هیچی نخوردی و دو تا کلاس و یه امتحان داشتی و تو مملکتی زندگی میکنی که این قانون توش وجود داره که نباید در ملاعام روزه خواری بشه
آره ....
دلخراشه ....![]()
به نقل از St@r :وقتی تو 14 ساعته هیچی نخوردی و دو تا کلاس و یه امتحان داشتی و تو مملکتی زندگی میکنی که این قانون توش وجود داره که نباید در ملاعام روزه خواری بشه
آره ....
دلخراشه ....![]()
فرض كن رفتي به يه مجلس ختم...بعد اونجا با دوستت شروع كنين جك بگين و بخندين...!خودتونين كه حرمت اونجا رو نگه نداشتين...شعورتونو رسوندين...خيليا ممكنه اونجا همكار يا.. باشنو رابطه خاصي با طرف نداشته باشنو فقط بخاطر احترام اومدن به مجلس و خلاصه عزادار نيستن!ولي اونا هم بخاطر حرمت مجلس و همدردي با بقيه از يه سري كارا خودداري ميكنن!به نقل از Fade To Black :من حقمه تشنم شد اب بخورم
لج بازیم با کسی نمیکنم به مولآ۱
ولی حقمه ! حقه همست ! همون طور که حق همست نخواستن چیزی نخورن
به نقل از Fade To Black :بمیرم
خوب یه چیزی میخوردی
اگرم باید نخوری حتمآ نباید بخوری دیگه ! بهش اعتقاد داشته باش کار خودتو بکن
به دیگران مربوط نیست که تو نباید بخوری
بله ما خیلی قوانین داریم که خیلی ها از کسانی که به اندازه تو نسبت به این خاک حق دارن قبولش ندارن ودلیل نداره رعایتش کنن و برای مخالفت رعایت نمیکنن .
ببینبه نقل از sadlove :گوهر به نظر من به خود مردم بستگي داره!خودشون بايد رعايت كنن!
فرض كن رفتي به يه مجلس ختم...بعد اونجا با دوستت شروع كنين جك بگين و بخندين...!خودتونين كه حرمت اونجا رو نگه نداشتين...شعورتونو رسوندين...خيليا ممكنه اونجا همكار يا.. باشنو رابطه خاصي با طرف نداشته باشنو فقط بخاطر احترام اومدن به مجلس و خلاصه عزادار نيستن!ولي اونا هم بخاطر حرمت مجلس و همدردي با بقيه از يه سري كارا خودداري ميكنن!
تو كاري به مجازات نداشته باش!خودت حرمت ماهو نگه دار!
اسلام تو مملكت ما خراب شده نبايد بزارين پيش خودتون هم خراب بشه!
فرض کن فردا یه قانون بیاد که باید دخترارو سنگ سار کردبه نقل از St@r :حرف من اینه :
اگه این قانون وجود نداشت ، حرف شما متین !
ولی این قانون وجود داره !
فک کنم شمام منظور منو متوجه نشدین !
چون منم گفتم نظری ندارم که روزه خواری در ملاعام میتونه رخ بده یا نه .....![]()
خب بايد حرمت اطرافيانتو و هموطانتو نگه داريو واسشون احترام قائل بشي!به نقل از Fade To Black :ببین
جامعه یه مجلس شخصی نیست .
یه مکانه برای همه
خیلی فرق میکنه !
من توی مسجد که نرفتم چیزی بخورم
توی خیابون بوده
به نقل از Fade To Black :فرض کن فردا یه قانون بیاد که باید دخترارو سنگ سار کرد
به نظرت باید بهش عمل کنیم یا مخالفت کنیم بی محلی کنیم ؟!