روزه خواري در كوچه و خيابان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nahid

violet
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388
پاسخ : روزه خواري در كوچه و خيابان

من نظری در مورد خودِ روزه خواری نمیدم فقط میگم که توی این مملکت روزه خوارا خیلی بدبختن :))
خیلی از آدم ها به هر دلیلی نمیخوان/ نمیتونن روزه بگیرن.

امروز من و دوستم توی خیابون داشتیم تلف میشدیم واقعاً ! هیچ کاری نمیتونستیم بکنیم :((
و وقتی که نگاه میکنم ؛ میبینم که کارِ ما اصلاً بد نبود که رفتیم دو تا پای خوردیم (پایِ آناناس هم بود :P ) :-" :D

به هر حال آدمایی که روزه نیستن باید مراعات کنن و خوراکیشونو نگیرین تو چشمِ آدمای روزه ولی خب نباید در این حد براشون محدودیت باشه که همه مغازه ها تعطیل بشن, روزه خوار ها هم بالاخره آدمن
و وقتی یه روزه خوارِ بد بختی داره سعی میکنه یه رانیو بخوره در حالی که کسی نبینه , نباید بهش فحش بدن !! :| :-" اگه از تشنگی مرد چی ؟ :D

Behzad N.M

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نظرم به نتیجه ی مورد نظر رسیده باشه این تاپیک هر چند که 2 صفحه بیشتر نشده

ولی یه نکته اینجا هست، همه چیز اونقدر که میخوایم ایده آل نیست، پس یه جاهایی هم باید صبر و تحمل داشت تا با تدبیر و اندیشه بشه وضعیت جامعه رو بهبود بخشید....

8216

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
محل زندگی!

به نقل از Pedram.fe :
شما ميگي مملكت اسلاميه و بايد اين قوانين توش وجودداشته باشه
من ميگم آخه وقتي استخر رفتن يه كسي كه روزه نداره به اسلام و بقيه ضرر نميرسونه چرا بايد جلو ي اون شخص رو گرفت؟
اين چه قانونيه كه بايد وجود داشته باشه؟
دليلت به نظرم منطقي نيست
من نگفتم باید وجود داشته باشه گفتم وجود داره
همین دیگه
شما میگی ضرر نمیرسونه ولی اوناییکه این قانونو گذاشتن میگن ضرر میرسونه
من واسه این دلیل نیاوردم!(اون دلیل نبود)

به نقل از مهسا.ش :
عزیزم،حرفت اصلاااااااااااااااااااا منطقی نیست!!
ببین اجبار حجاب واسه کسی که قبول نداره و منعش واسه کسی که قبول داره، درست به یک اندازه زشت و بده!!
هیچ فرقی نمیکنه!
الان منطق حکومت اینه که حجاب تو ایران،دیگه یه هنجار دین نیستش که بگیم به خود فرد بستگی داره.یه هنجاز قانونیه و باید همه تابع قانون باشن! با این منطق، نمیشه بگی تو رفنسه اینو از خودشون درآوردن!چون دیگه بحثريا،بحث هنجار قانونیه کلا نه دینی!!!
در مورد روزه خواری هم یه همچین چیزیه.نمیشه مجبور کرد کسیو.مملکت اسلامی نخوان ملت باید چیکار کنن؟1!
از اسلام یه چیز نخ نما مونده تو ایران، که فقط کار به امور شخصی مردم داره!!!
دروغ هم که ماشاللا گناه نیست که!!!
دولتمردانمون هرقدر دلشون میخواد میگن!
اسلام هم که هیچ حرفی درباره دروغ نزده!!!! :-"
ببین خب اصلا این حجاب از کجا اومده؟
خب از دین دیگه اگه دین نمیگفت حجاب دیگه این به یه هنجار قانونی تبدیل نمیشد
من میگم این هنجار قانونی ما یعنی رعایت حجاب از دین اومده (مال ما منطقیه دینمون گفته حجاب داشته باشین)
اما منع حجاب فرانسه از دینشون سرچشمه نگرفته ربطی به دینشون نداره(دلیلی به محکمی دلیل قانون ایران نداره)
من اینو درجواب اینکه گفتی دیگه ما نباید حق اعتراض به قانون منع حجاب فرانسه رو داشته باشیم گفتم
نمیدونم منظورمو متوجه شدی یانه

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

درسته...اینکه به هر حال اونایی هم که روزه میگرن باید بتونن تحمل کنن وقتی کسی داره چیزی میخوره.
در کنار اینکه اونایی که روزه نیستن هم تا حد ممکن تو اماکن عمومی نخورن.

error

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین 1
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
قبلنا تفننی میخوندم :D
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
IT

به نقل از mamareza :
درسته...اینکه به هر حال اونایی هم که روزه میگرن باید بتونن تحمل کنن وقتی کسی داره چیزی میخوره.
در کنار اینکه اونایی که روزه نیستن هم تا حد ممکن تو اماکن عمومی نخورن.
دقیقا اگه رعایت شه همه چی خوبه
نیاز به کاری هم نیس ولی مسئله اینه بعضیا این قدر خود خواه اند که حاضر نیست یه ذره رعایت کنن

• شروع کننده موضوع

Pedram.fe

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
نیو نیشابور سیتی
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

اگه اين هنجار از دين اومده پس بايد براي پيروان همون دين باشه ديگه.نه؟
نه اينكه براي غير مسلمونا
من با اين مشكل دارم

نام مرکز سمپاد
شهید رجایی اسلامشهر
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی
تلگرام

بعضیا فکر میکنن با فحش دادن به حکومت و تند حرف زدن در این مورد بزرگ میشن و احساس روشن فکر بودن بهشون دست میده! ادب همه جا خوبه!حتی وقتی می خوای در مورد چیزی ابراز مخالفت کنی!
---
در مورد روزه خواری! کسی که نمیخواد روزه بگیره خودش باید فرهنگش رو ببره بالا سعی کنه با کارهاش کسی رو آزار نده!اگر کسی به دین اعتقاد نداره به اخلاقیات که اعتقاد داره؟
شاید یک نفر ایمانش قوی نباشه با روزه خواری اون دلش بخواد! خب این از اصول اخلاقی بدوره که باعث تحریک دیگران بشیم!
راستی جدیدا روزه نگفرتن باکلاس شده؟ ;)) ;))

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

به نقل از enigma :
من میگم این هنجار قانونی ما یعنی رعایت حجاب از دین اومده (مال ما منطقیه دینمون گفته حجاب داشته باشین)
اما منع حجاب فرانسه از دینشون سرچشمه نگرفته ربطی به دینشون نداره(دلیلی به محکمی دلیل قانون ایران نداره)
من اینو درجواب اینکه گفتی دیگه ما نباید حق اعتراض به قانون منع حجاب فرانسه رو داشته باشیم گفتم
نمیدونم منظورمو متوجه شدی یانه
نه نشد!
ببین اصلا مهم نیستش که هنجار قانونی از دین ناشی شده!! مهم اینه که الان قانونه!همه جا هم باید تابع قانون بود!
اگه شما میگی از دینمون منتج شده، همون بحث اول پی میاد که خب، هنجار دینی برای پیروان اون دینه!بقیه چه گناهی کردن؟! که خب در جواب همینه که میگن،کاری به دین نداره!قانونه!
یه جورایی برمیگیردیم سر جای اول اینجوری!
(نمیدونم چه جوری باید منظورمو منتقل کنم.)

Sarina_ahm

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين یکـــ
شهر
جَهــان / ٢
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
علوم پزشكى اصفهان
رشته دانشگاه
پزشكى
تلگرام
اینستاگرام

در مورد مجازات روزه خواری:
ببینین دین یه مسئله شخصیه
قانون هم یه مسئله ای یه که به همه ی اشخاص مربوطه
پس قانون نباید برگزفته از اعتقادات شخصی باشه حتی اگه اون اعتقاد اکثریت رو هم دربر بگیره چون اینطوری جامع بودنش زیر سوال میره و بی طرفانه بودنش.

و در مورد نفس روزه خواری:دو نوع برداشت میشه کرد:
الف)منطقی:منطق آدم بهش میگه اگه گرسنت شد غذا بخور!از اولین اصول منطقی هم هست حرفیم توش نیست!حالا اگه من نوعی اعتقاد دارم که نباید غذا بخورم دلیل منطقی ای منو وادار به این کار کرده و چون این دلیل از نظر شخص دیگه ای ممکنه منطقی نباشه پس اون میتونه هر وقت گرسنش شد(بنا به اصلی که منم جز موارد استثنا قبولش دارم ) غذا بخوره

ب)انسان دوستانه:اینم که مشخصه!اینکه من احساس کنم چون بقیه نمیتونن غذا بخورن حالا به هر دلیلی منم جلوی اونا غذا نخورم که از آزار احتمالی که به اونا وارد میشه جلوگیری کنم.این از قوانین اخلاقی نانوشته ای یه که هر کسی میتونه بهش معتقد باشه یا اینکه نه ترجیح بده منطقی تصمیم بگیره!

هر دو حالت هم کاملا کار درستی رو میکنن(در مقایسه با طرز فکرشون)
×فکر کنم همه حرفایی که زده شد مرتبط با یکی ازین سه تا موضوع بود!و چون همشون توجیح پذیرن پس نمیشه بحث کرد درموردشون!×

پ.ن:قانون از اکثریت یا اقلیت قدرتمند الهام میگیره بعد قانون میشه!
×چرا من جدیدا اینقدر غلط املایی دارم؟!×

faghat

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
helli1
شهر
tehran

باو مردم میان جلو من آب رومی کشن بالا این چه وضعیه؟ :-w

البته شایدیکی اعتقاد نداره و یا مسیحیه و... ولی باید به اون هایی که روزن احترام بزاره و بره یه گوشه ای بخوره!نه؟ (;

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

آره دیگه باید احترام بزارن به ما!

باو مارو با این کارها تحریک می کنند! :)) ولی واقعا سخته این هاروآدم ببینه و روزشو نخوره!! :D

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از LEGEND :
آره دیگه باید احترام بزارن به ما!

باو مارو با این کارها تحریک می کنند! :)) ولی واقعا سخته این هاروآدم ببینه و روزشو نخوره!! :D
انقدا هم سخت نیست.اعتقاد روزه دار به کارش باید قوی باشه.ضمنا پس ازادی چی میشه.باسه این که روزه دار تحریک نشه روزه خوار نخوره؟؟باشه بش میگم

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از prabd.chess :
انقدا هم سخت نیست.اعتقاد روزه دار به کارش باید قوی باشه.ضمنا پس ازادی چی میشه.باسه این که روزه دار تحریک نشه روزه خوار نخوره؟؟باشه بش میگم
ا
چه ربطی داره اعتقادش باید قوی باشه؟؟ اینم به کسی ربط نداره که قویه یا ضعیف جامعه ای که ۸۰بالا ٪ روزن روزه خواری در ملا عام درست نیست اینجا از منطق انسانیت استفاده میشه نه فلسفه منطق حیوانیت پس خوردن مهمترین چیز نی انسانیت مهمتره .

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از mohammadreza128 :
چه ربطی داره اعتقادش باید قوی باشه؟؟ اینم به کسی ربط نداره که قویه یا ضعیف جامعه ای که ۸۰بالا ٪ روزن روزه خواری در ملا عام درست نیست اینجا از منطق انسانیت استفاده میشه نه فلسفه منطق حیوانیت پس خوردن مهمترین چیز نی انسانیت مهمتره .
این وقتیه که شما نظریه های کانت درباره ی انسانیت رو قبول داشته باشین.خب من و خیلیای دیگه اونو قبول نداریم

MHD.H

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامـه حلـی
شهر
تهران
مدال المپیاد
كامپيوتر ، فيزيك (در حال مطالعه)
دانشگاه
ایشالله صنعتى شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نظر من کار فوق العاده زشتیه
خیلی
چون باعث میشه که اون حس گشنگی که توی افراد زوره دار هست ، دوباره زنده بشه و باعث اذیت اونها بشه و شاید هم کسی دلش بخواد :D
به نظرم این کار رو نباید هیچوقت کرد حتی اگه مجبور باشی
با مجازات زیاد موافق نیستم ولی به نظرم کار خوبیه چون حداقل هم که شده با زور یه کاری می کنن مردم در ملیه عام روزه خواری نکنن
ولی من امروز یه سری صحنه خیلی وحشتناک باحال دیدم
امروز توی خیابون شهرک غرب یه ساندویچی باز بود و داشت غذا میداد و وقتی از جلوش رد شدم بوی سوسیس زد تو دماغم و نزدیک بود خفم کنه
حالا اینکه خوبه بود
تو دست مرده یه بطری آب معدنی یخ زده بودا
هر کی نمیدونست فک می کرد دیگه ماه رمضون نیست

sjazayeri

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب ۱
شهر
شیراز
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر

من موندم یه عده با چه منطقی میگن این کار انسانی نیست.
یه همچین کاری وقتی میشه گفت انسانی نیست که فرد به هردلیلی نتونه کاری رو انجام بده(در این مورد خوردن و آشامیدن) ولی وقتی خودش انتخاب کرده که این کار (خوردن و آشامیدن) رو انجام نده, دیگه مشکل خودشه!
مثل این میمونه که یه نفر بره جایی, بعد اونجا دو نوع تخت باشه, نوع اول تخت های عادی, نوع دوم تخت های سوزن دار, حالا یه عده (۸۰٪ یا اصلا ۹۹٪) انتخاب کردن که روی تختهای توع دوم بخوابن, حالا اگر اون بخواد روی یکی از تخت های نوع اول بخوابه, کارش غیر انسانیه؟

پ.ن. این کلمه "روزه خواری" جریانش چیه؟ مگه کسی که روزه نیست میتونه روزشو بخوره؟

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

نه نمیتونه! :))

ولی می تونه کسایی که در جامعه دارن زندگی می کنند و روزن رو تحریک به شکستن روزه کنه یا ....!

برا همین میگن روزه خواری! (;

shayaan

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
فيزيك
دانشگاه
احتمالا هاروارد

به نظر من كار خيلي زشتي نيست!!چون نميتونيم به خاطر اعتقادات عده ي زيادي ،عده كمي رو مجبور به انجام و تقليد از اونا كنيم!!
شايد يكي نخواد روزه بگيره!!ولي در هر صورت بايد سعي كنه تا جاي ممكن جلوي ديگران روزه خواري نكنه مثلا بره يه جاي خلوت!!

angelina

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

کاملا موافقم شاید یکی دلش نخواد البته اگه شرایطشو داشته باشی و روزه نگیری این زیا خوب نیس ولی اگه اصلا نتونی تحمل کنی فک کنم عب نداره دقیق نمی دونم [-o<

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

باو این faghat بدبخت هم همین و گفت! چرا حرف همو هی تکرار می کنید!

بهجای اینکار به اون که این حرف رو زده لایک بدید! تا هی پست الکی نیاد!

بعدشم مجازات هارو واقعا گذاشتن؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا