• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

روزه خواري در كوچه و خيابان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Pedram.fe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : روزه خواري در كوچه و خيابان

ببین اصن بحث ِ تحریک نی ، ساینا هَم گُف .اراده آدم کم می شه . از تصمیم خودش زده می شه . نمی دونم جنبه ی اجتماعی هَس یا نیس . ولی همین ِ از نظر من .

چـرا باید از تصمیم خودش زده شـه ... ؟
اتفاقا مـن می بینـم میگـم : ا ا ! این روزه نگرفــته ولی مـن گرفـتم خوش به حال ِ مــن ;))
به نقل از falcon :
این جوری که نشد بحث تو تاپیک که هر کی یباد نظر بده در مورد چیز حل شده و بره
خـعلی ببخـشید شما بگیـد کی موضوع برای شـما حل شـده که ما دیگه بعدش بحث نکنیم !

بعدا نوشـت : سطح ِ ارتباط ِ پسـتم با جنبه های اجـتماعی کشـته مـن ُ :| ببخـشید دیگه ...

به نقل از 'SaYnA' :
چـرا باید از تصمیم خودش زده شـه ... ؟
اتفاقا مـن می بینـم میگـم : ا ا ! این روزه نگرفــته ولی مـن گرفـتم خوش به حال ِ مــن ;))خـعلی ببخـشید شما بگیـد کی موضوع برای شـما حل شـده که ما دیگه بعدش بحث نکنیم !

بعدا نوشـت : سطح ِ ارتباط ِ پسـتم با جنبه های اجـتماعی کشـته مـن ُ :| ببخـشید دیگه ...

شما وَختی گلوت اونقد خشک شده که به بدبختی آب دهنتو قورت می دی ، یکی ُ می بینی یه لیوان ِ آب هویج ایکس سانتی متری رو داره سر می کشه ، با خودت می گی چقد من با خدا اَم یا فک می کنی نقد ُ ول کردی چسبیدی به نسیه ؟( ببخشید دیگه خیلی اجتماعی شد : ;D )

خدایی همی اسم ِ روزه که روش ِ نمی شه دو دوتا چار تاییش کرد .. کاش می زدین تو مسائل اعتقادی !

به نقل از کوییــ ـ ـن :
شما وَختی گلوت اونقد خشک شده که به بدبختی آب دهنتو قورت می دی ، یکی ُ می بینی یه لیوان ِ آب هویج ایکس سانتی متری رو داره سر می کشه ، با خودت می گی چقد من با خدا اَم یا فک می کنی نقد ُ ول کردی چسبیدی به نسیه ؟( ببخشید دیگه خیلی اجتماعی شد : ;D )

خدایی همی اسم ِ روزه که روش ِ نمی شه دو دوتا چار تاییش کرد .. کاش می زدین تو مسائل اعتقادی !
:)) راس میگـه آقا نمی شـه بزنین تو مسائل اعتقادی ؟

به نقل از کوییــ ـ ـن :
خوب این که میشه همون تحریک!

این مساله نباید بره توی بخش اعتقادی چون الان ما اجتماعی بحث می کنیم نه اعتقادی، هر وقت درباره اصل روزه و این چیزاش حرف زدیم شاید، ولی الان بحث اجتماعیه

بابا چرا انقدر بحث میکنین؟! ;D ;D ;D ;D
قانونش تصویب شده شلاقاشم سر جاشه! ازین به بعد سعی کنین روزه خواری نکنین چون احتمال شلاق خوردن هست ;D
نتیجه این بحث ها چیه؟! ;D
جمهوری اسلامی میاد قانون رو تغییر بده؟! ;D

به نقل از Sepehr.Tahmasebi :
بابا چرا انقدر بحث میکنین؟! ;D ;D ;D ;D
قانونش تصویب شده شلاقاشم سر جاشه! ازین به بعد سعی کنین روزه خواری نکنین چون احتمال شلاق خوردن هست ;D
نتیجه این بحث ها چیه؟! ;D
جمهوری اسلامی میاد قانون رو تغییر بده؟! ;D
ما می خوایم به یه نتیجه ی معقول برسـیم + ببینیم بچه ها چه قدر با این قانون موافقـن و چه قدر نیسـتن !

به نقل از 'SaYnA' :
ما می خوایم به یه نتیجه ی معقول برسـیم + ببینیم بچه ها چه قدر با این قانون موافقـن و چه قدر نیسـتن !
خوب یه نظرسنجی میشه گذاشت تازه اونجوری دقیق به دست میاد!
دیگه انقدرم بحث بی فایده(البته از نظر من) صورت نمیگیره!

من لازم ديدم تا يه باره ديگه نظر خدمو توي اين تاپيك بگم ;D
كسايي كه توي خيابون روزه خواري ميكنن ، جرعه اي از انسانيت نميشه پيدا كرد (البته كسايي كه مي تونن روزه بگيرن ولي نميگيرن)
ولي بعضيا براي اين كارشون يه عذري حتما دارن
نميدونم چرا كشور ما اينطوريه كه ميخوان همه چيز رو با زور به مردم بفهمونن ، آخه ضربه شلاق ديگه چي بود كه اينا گذاشتن
اصلا كار خوبي نيست

به نقل از laf :
من لازم ديدم تا يه باره ديگه نظر خدمو توي اين تاپيك بگم ;D
كسايي كه توي خيابون روزه خواري ميكنن ، جرعه اي از انسانيت نميشه پيدا كرد (البته كسايي كه مي تونن روزه بگيرن ولي نميگيرن)
ولي بعضيا براي اين كارشون يه عذري حتما دارن
نميدونم چرا كشور ما اينطوريه كه ميخوان همه چيز رو با زور به مردم بفهمونن ، آخه ضربه شلاق ديگه چي بود كه اينا گذاشتن
اصلا كار خوبي نيست
با حرفات مخالفم اما واسه اون ضربه شلاق میگم...تویه جامعه ی ما مجبورن زور اعمال کنن چون از قبل تر فرهنگ سازی درست صورت نگرفته.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا