روزه خواري در كوچه و خيابان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام
پاسخ : روزه خواري در كوچه و خيابان

به نقل از AGHA ALEX :
پاستاپوپولوس:احترام نه!هنجار و قانون!
ميشه لااقل به من بگي چرا مثالم اشتباهه؟
بعد از این پست اگر جدا برای کسی سوالی باقی ماند و واقعا خواست ب حقیقت برسد(نه اینکه صرفا بحث کند)بیاد پ.خ بده...
مثال دزد ب طرز فاحشی اشتباهه...من حق خوردن دارم...این حقم رو دارم ازش استفاده میکنم...
اما توی روزه دار حق نداری بگی این حق منه ک توی جامعه ای باشم ک همه روزه میگیرن...تو در هر حال بدون هیچ حقی طبق عقیدت باید روزه بگیری...

Sepidd

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
ژنتيك.

من نمیگم تویی که توی این جامعه به دنیا اومدی و نمیخوای روزه بگیری حق خوردن نداری و نمیگم اونی که روزه میگیره حق اینو داره که بره و به یه روزه خوار حرفی بزنه من میگم دو طرف باید به هم احترام بذارن 11 مال به حرف تئه و هرجا دلت میخواد غذا میخوری 1 ماهم به حرف اونی که روزه میگیره گوش کن!
با این همه اطلاع رسانی که میشه فک میکنم مردم حواسشون جمع میشه !
حالا نمیشه رفت جلو چند نفر که حواس پرتن یا واسشون احترامه دو طرفه مهم نیست و گرفت به هر حال اونا هم عضو اینجان و حقی دارن...!
فقط قضیه اینه که جامعه اسلامیه و جالبیش اینه بیشتر مردم روزه میگیرن .... ولی به هرحال با زور و شکنجه روزخوارا چیزی حل نمیشه!
:)

Z76.dentist

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان چهاردانگه
شهر
تهران

شرمنده حال نداشتم پستاتونو بخونم
ولی به نظرمن هر کی واسه خودش یه عقیده ای داره دین
اسلام گفته اینجوری حالا قرار نیست همه قبولش داشته باشن
هر کس هرکاری بکنه فقط و فقط به خودش ربط داره میخوای روزه بگیر
میخوای نگیر قرار نیست دیگران به خاطر راهتی تو اذیت شن اگه واقعا وقتی
یکیو میبینی که داره تو کوچه یچی میخوره اذیت میشی خب نرو بیرون ^#^

leila j00j000

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
dabirestan farzanegan4
شهر
طهران

به نقل از zahra_kali :
شرمنده حال نداشتم پستاتونو بخونم
ولی به نظرمن هر کی واسه خودش یه عقیده ای داره دین
اسلام گفته اینجوری حالا قرار نیست همه قبولش داشته باشن
هر کس هرکاری بکنه فقط و فقط به خودش ربط داره میخوای روزه بگیر
میخوای نگیر قرار نیست دیگران به خاطر راهتی تو اذیت شن اگه واقعا وقتی
یکیو میبینی که داره تو کوچه یچی میخوره اذیت میشی خب نرو بیرون ^#^
مرسی از راهنماییت!

shshsh

sh m
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
رشته دانشگاه
پزشکی

هرکی به خودش مربوطه که میخواد چیکار کنه، اگه ما میخوایم به یکی بگیم نماز بخون، باید در حد یه توصیه دوستانه باشه، ولی نباید این توصیه تبدیل به اجبار بشه و براش قانون شلاق قرار داده بشه، چون اگه این جامعه اسلامیه کسی به این قضیه توجه نمیکنه یا اصلا بهش فکر نمیکنه که { لا اکراه فی الدین } یعنی در دین هیچ اجباری وجود نداره.

ایناز محمودی

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان محقق
شهر
اردبیل
دانشگاه
هرجا خدا بخواد
رشته دانشگاه
داروسازی یا شایدم پزشکی

اینکه هرکسی هردینی داره به خودش ربط داره کاملا درسته. اگه کسی توخونه خودش شراب میخوره یا تو ما رمضون توخونش ناهارمفصل داره یا اینکه اصلا هرغلطی میکنه به خودش ربط داره. و اگه من در خونه کسی رو بزنم و به خاطراین که چرا روزه نمیگیره بازخواستش کنم یعنی آزادی رو ازش سلب کردم اصلا آزادی یعنی به حریم شخصی افراد تجاوز نکنیم .خونه،ماشین،... هم حریم شخصی محسوب میشن و هیچکس حق دخالت به اونو نداره.با اینکه تو ماه رمضون رستورانها تعطیل بشن مخالفم چون کسیکه روزه نمیگیره(دلیلش به خودش ربط داره نه به من وشما)تو جامعه حقی داره ونباید این حق رو ازش گرفت.ولی با روزه خواری تو کوچه وخیابون ودرمقابل عوام موافق نیستم چون کوچه وخیابون حریم شخصی نیست اگه کسی روزه نمیگیره بره خونه خودش.

Crixalis

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تهران
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

بحث دوباره داره تکرار میشه از اول
منم پست آخرمو میدم:
کسی با آزادی مخالف نیست اصلا...ولی کاش این آزادی جای خودشو به دلسوزی واسه مردم بده و سعی کنیم از آزادیمون بگذریم تا طرف مقابلمون راحت باشه...
پوریا من تا حالا اینو چندین دفه تکرار کردم که شما رو مجبور نکردن چیزی نخوری و تازه حقتم هست...ولی به جمله ی بالا هم فکر کن...
بحث اعتقادی هم نکردم و نمیکنم...

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از PanterA :
بحث دوباره داره تکرار میشه از اول
منم پست آخرمو میدم:
کسی با آزادی مخالف نیست اصلا...ولی کاش این آزادی جای خودشو به دلسوزی واسه مردم بده و سعی کنیم از آزادیمون بگذریم تا طرف مقابلمون راحت باشه...
پوریا من تا حالا اینو چندین دفه تکرار کردم که شما رو مجبور نکردن چیزی نخوری و تازه حقتم هست...ولی به جمله ی بالا هم فکر کن...
بحث اعتقادی هم نکردم و نمیکنم...
نه دیگه یه عده برای این که اثبات آزادگی ! کنن باید بیان و بگن هیچ رحم و عطوفتی در کار نیست و تا وقتی نیان با چوب بالا سرشون وایسن کاری رو نمیکنن!
یعنی اصلا هیچ توجهی ندارن که شاید یه نفر که هنوز نوجوونه و روزه گرفتن براش مشکله با دیدن این منظره روزه خواری حالش بد شه..شاید باعث شه روزشو بخوره..چون هنوز شخصیتش کامل نشه و اونقدر استوار نیست زود وسوسه میشه و باید بهش زمان داد تا رشد کنه و قدرت تصمیم و ادراکش کامل شه..

البته خود من کلا دیدن این که کسی چیزی میخوره اصلا روم تاثیر نداره..چه روزه دار باشم چه نه..کلا خوشم نمیاد از غذای کسه دیگه ای بخورم..

Sisyphus

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
رشته دانشگاه
دامپزشکی

اگه قرار باشه کسی به دیگری توجه نکنه مث همین مورد روزه خواری تو جوامع، بدون توجه به اون طرف روزه خواری کنه خوب دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از شکیبا کرم کتاب :
هرکی به خودش مربوطه که میخواد چیکار کنه، اگه ما میخوایم به یکی بگیم نماز بخون، باید در حد یه توصیه دوستانه باشه، ولی نباید این توصیه تبدیل به اجبار بشه و براش قانون شلاق قرار داده بشه، چون اگه این جامعه اسلامیه کسی به این قضیه توجه نمیکنه یا اصلا بهش فکر نمیکنه که { لا اکراه فی الدین } یعنی در دین هیچ اجباری وجود نداره.
لا اکراه فی الدین یعنی در گزینش دین اجبار نیست..وقتی مسلمون باشی چرا اجبار هست

leila j00j000

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
dabirestan farzanegan4
شهر
طهران

من با panterAموافقم خب چه كاریه جلوكسی كه روزس چيزی بخوری‏!واقعأ خودتون ناراحت نميشين جلو ی انسان كه نميتونه چيزی بخوره بستنی ميوه ای بخورید‏!من که ازگلوم پايین نميره‏!‏

dissib

کاربر نیمه‌حرفه‌ای

خب داریم تو جامعه ای زندگی میکنیم ک فقط و فقط ی اعتقاد و طرز فکرو درست میدونین و بقیه غلطِ غلطه هر رفتاریم ک در نتیجه اون اعتقاد میشه درسته و هر کار و رفتاری غیر از اون غلطه........یاد نگرفتیم ک اعتقادات دیگران رو بپذیریم و بهشون احترام بذاریم

افرادی ک روزه نمیگیرن اعتقاد خودشونو دارن و عمل خوردن هم نه کار زشتیه نه ب دیگران آسیب میزنه قتل ک نکرده بیچاره ک مجازات داره والا :|

افرادی ک روزه میگیرن هم خب اعتقاد خودشونو دارن و ب نظرم زشته ک ب خاطر افرادی ک روزه میگیرن اونایی ک روزه نمیگیرن انقدر عذاب بکشن اون یک ماه رو...........باید جا بیفته ک هر کی اعتقاد خودشو داره احترام بذاریم خب

اعتقادات ی نفر نباید باعث عذاب حتی ی نفر دیگه بشه ......

leila j00j000

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
dabirestan farzanegan4
شهر
طهران

به نقل از dissib :
خب داریم تو جامعه ای زندگی میکنیم ک فقط و فقط ی اعتقاد و طرز فکرو درست میدونین و بقیه غلطِ غلطه هر رفتاریم ک در نتیجه اون اعتقاد میشه درسته و هر کار و رفتاری غیر از اون غلطه........یاد نگرفتیم ک اعتقادات دیگران رو بپذیریم و بهشون احترام بذاریم

افرادی ک روزه نمیگیرن اعتقاد خودشونو دارن و عمل خوردن هم نه کار زشتیه نه ب دیگران آسیب میزنه قتل ک نکرده بیچاره ک مجازات داره والا :|

افرادی ک روزه میگیرن هم خب اعتقاد خودشونو دارن و ب نظرم زشته ک ب خاطر افرادی ک روزه میگیرن اونایی ک روزه نمیگیرن انقدر عذاب بکشن اون یک ماه رو...........باید جا بیفته ک هر کی اعتقاد خودشو داره احترام بذاریم خب

اعتقادات ی نفر نباید باعث عذاب حتی ی نفر دیگه بشه ......ک حکومت محترمه داره عذاب میده فعلا
البته این به فرهنگ خانواده ای که توش بزرگ شدیم برمیگرده!

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از ...لایلا.... :
این ک هر چی خونواده میگه بشه اعتقاد ما فرقی نداره با گوسفند بودن و گوسفندپروری :|

ایناز محمودی

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان محقق
شهر
اردبیل
دانشگاه
هرجا خدا بخواد
رشته دانشگاه
داروسازی یا شایدم پزشکی

به نظرم روزه خواری درملاعام نوعی بی احترامی به هم نوع محسوب میشه. مکانهای بخصوصی هستن مث رستورانها که میشه به اونجاهامراجعه کرد. روزه خواری توکوچه وخیابون ازنظرقانونی وشرعی هیچ ممانعتی نداره واهمیتش فقط ازلحاظ اخلاقی وفرهنگیه.و یک شهروند بافرهنگ برای حفظ احترام هم نوعش هم که شده شایدمجبورباشه چندقدم بیشتربره تابه رستوران یاخونش برسه.

dissib

کاربر نیمه‌حرفه‌ای

به نقل از ...لایلا.... :
اینکه فرهنگ و اعتقاد شما مثل خانوادتونه ی بحث جداست ک ب این تاپیک ربطی نداره
ولی کاش همین فرهنگ و البته اعتقاد تک تک ما بود ک میذاشت کسی جلوی دیگران و توی کوچه و خیابون چیزی بخوره یا نه،نه اجبار ی عده.....ببحثم اینه ک با اجبار ی چیز بی منطق مخالم.....

leila j00j000

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
dabirestan farzanegan4
شهر
طهران

به نقل از پاستاپوپولوس!! :
این ک هر چی خونواده میگه بشه اعتقاد ما فرقی نداره با گوسفند بودن و گوسفندپروری :|
توهین نکن

m-hadi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
13
مدال المپیاد
نداریم کلن :دی
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق

خوب من یه مثال بزنم ؟
تو کشوری مثل مالزی که حدود 60 درصد مسلمون داره قانونشون خیلی جالبه ! میگن که شما اگه مسلمونی توی ماه رمضان به شما توی خیابون غذا نمیفروشیم و اگه هم در حیت غذا خوردن ببیننت جریمت میکنن !
حالا تو ایران داستان اینجوریه که تو شناسنامه ی هممون زده مسلمان پس کسی حق روزه خواری رو در خیابون نداره ! حالا بحث دین اجباری و این حرفا جداس !
پ.ن : @ پوریا : اسلام میگه تا قبل از 15 سالگی برای پسر ها برید تحقیق کنید انتخاب کنید ، حالا شما میخوای کورکورانه تقلید کنی بحثش جداس ولی اگه بعد از 15 سال خودتو مسلمون میدونی ...

leila j00j000

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
dabirestan farzanegan4
شهر
طهران

به نقل از dissib :
اینکه فرهنگ و اعتقاد شما مثل خانوادتونه ی بحث جداست ک ب این تاپیک ربطی نداره
ولی کاش همین فرهنگ و البته اعتقاد تک تک ما بود ک میذاشت کسی جلوی دیگران و توی کوچه و خیابون چیزی بخوره یا نه،نه اجبار ی عده.....ببحثم اینه ک با اجبار ی چیز بی منطق مخالم.....
ببین من نگفتم باید!گفتم این احترام به هم دیگس همین خدافظ

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

هادی جان...دلبندم...حس نمیکنی منم گفتم"خود آدم باید راه زندگیش را انتخاب کند؟" (;
مقصود از"گوسفند"توهین نیست و نبوده...گوسفند استعاره از موجودی است...ک ب دنبال چوپانی میگردد...و از خود عقیده ای ندارد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا