• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

درون گرایی/ برون گرایی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع روژین د.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
یه نفر میتونه درونگرا باشه ولی در عین حال برونگرام باشه که این تغییر فاز میتونه بسته به شرایط و آدمایی که کنارشونه تغییر کنه
این برداشت شخصی من از خودمه البته
چون من دراکثر مواقع درونگرام و فقط تو محدوده صمیمی ترین اشخاص زندگیم احساساتمو خیلی واضح و راحت بروز میدم و حرفای دلمو میزنم و به قول معروف از لاک خودم میام بیرون و از صحبت کردن با بقیه لذت میبرم

این تاپیک برای بحث راجع ب خوصوصیت های درونگرا ها و برونگرا هاست و اینا...
و یه سوال
آیا میشه این ویژگی ها رو تعدیل کرد؟

من راهنمایی که بودم؛ خیلی آروم بودم. کم سر کلاس حرف میزدم. دوستای کمی داشتم.اما همیشه دلم میخواست دوستای بیشتر داشته باشم و از آخرای متوسطه اول (راهنمایی) شروع کردم انشاهای خفن نوشتن، داستان نویسی، بیشتر درس خوندن ،دوستای جدید، اجتماعی تر شدم و یه عالمه تغییر رفتاری ناشی از بلوغ امروز تعداد‌دوستام خیلی بیشتر شده راحت احساسم بیان می کنم از جمع مسافرت مهمانی لذت می برم. اما مثلا دنبال کامل در مرکز توجه باشم نیستم. واز کسی که ۱۰ به ۹۰ درون گرا بود شاید رسیدم به ۴۰ به ۶۰ برون گرا. فیلم از مزایا خجالتی بودن، حرفای طولانی با یکی از دوستام هردوتامون خیلی کمک کرد درد ها و نیاز های همو بفهمیم. با اینکه هنوز علاقه دارم از من به عنوان درون گرا یاد بشه؛ دوستای صمیمیم همشون درون گرا هستن و می گویند "اصلا خوب نیست از مهمونی ها لذت نمیبری حرفاتو میخوری"ولی یه دنیای تخیلی و قصر ذهن داشتنش خیلی جالبه. اگر این علائم داری پس تو یک درون گرایی

چگونه به یک درون گرا عشق بورزیم

به نظرم بین درون‌گرا و برون‌گرا باید یه مرزی به اسم میان‌گرا هم باشه...
برای اونایی که ویژگی های بارز هر دو گروه رو دارن ؛

درونگرا هستم.
خواستم این نکته رو بگم که این تعریف از درونگراها که تو‌جامعه رایجه که همشون دائم سرشون تو کتابه و اینا برای همه درست نیست.مثلا برای خودم چرا،صدق می کنه اما برای خیلیای دیگه نه.

مطلب راجبش زیاد خوندم ولی هیچ تعریف کلی دربارش ندارم
توی ازمونای مختلف درصدی بیان میشه و یه چیز ثابت و مطلق نیست

Back
بالا