به نقل از Behemoth :منو نصف ملت فکر می کنن برون گرام نصف بقیه فکر می کنن درون گرام!
به نظر خودم که درون گرام. چون در مورد احساساتم بیشتر دوست دارم ساکت بمونم ولی موقع بحث و تبادل نظر دلم می خواد کاملا افکارم رو بیان کنم. در مجموع خودم فکر می کنم که درون گرام.
به نظرم چیزی که تفاوت این دو گروه رو مشخص می کنه نحوه تعاملات اجتماعیه. مثلا درون گرا ها از مدت زیادی تنها موندن کم تر از برون گرا ها احساس ناراحتی می کنن یا برون گرا در برقراری ارتباط اجتماعی زودتر از درون گرا ها عمل می کنن.
) علاقه مند به احساسات و افكار خودشان. نياز به داشتن قلمرو شخصي. كم حرف، ساكت و متفكر.
2 ) دوستان زيادي ندارد. در ارتباط برقرار كردن با افراد جديد مشكل دارد. علاقه مند به سكوت و تمركز. از ديد و بازديد هاي غير منتظره و ناگهاني بيزار است.
3 ) كارايي وي در تنهايي بيشتر است. بزرگترين وحشت وي آن است كه در يك جمع شلوغ قرار گيرد. ترس از آنكه فرديت خود را از دست بدهد. از فعاليت هاي انفرادي انرژي مي گيرد.
4 ) در بين انبوه مردم بودن آنها را خسته مي كند. معمولا كمرو هستند. دركشان مشكل است. اهل ايده و عقايد نو مي باشند.
5 ) شخصيتي متمايز در خلوت خود و در حضور ديگران دارند. مشتاق و احساساتي مي باشند. معمولا احساساتشان را بيان نمي كنند. در جمع ناآشنا ساكت اما در جمع دوستان خود راحت مي باشند. تمركزشان قوي است. براي تصميم گيري به زمان نياز دارند. پيش از حرف زدن مي انديشند.
6 ) از در ميان گذاشتن اطلاعات شخصي خود با ديگران ممانعت مي كند. مايل به رويكرد آهسته اما دقيق مي باشد. با مشاهده درس مي آموزد (عبرت از ديگران) و پس از آموختن روش زندگي، زندگي خود را آغاز مي كند.
7 ) 25 الي 40 درصد از جمعيت را تشكيل مي دهند.
من میشه گفت کاملا آدم درونگرایی هستم که این پست هم کاملا واسم صدق میکنه!!به نقل از Cheetah :یه چی بگم اونم اینه اکثرن تعریفشونو با اجتماعی بودن اشتباه میگیرن ...
یکی اجتماعیه ... خیلی راحت دوست میشه با همه یا کنار میاد باشون و اینا ولی درونگراست
یعنی چطور بگم ...
ببین به قول خودم و یه کتابی! درونگرا یه قلعه درونی داره ...
اکثرا این افراد اگه احساسشون یا هر چیزی که مربوط به روح و روان خودشونه رو بگن بعدش پشیمون میشن ...
اکثرا دوست ندارن شناخته بشن و به قولی ریخته شن رو داریه!
ممکنه یه برون گرا ناراحت باشه بشینه گریه و کنه و دردشو بگه به قول خودش راحت شه ولی درونگرا بیشتر مواقع بدتر میشه ... چون همون حس بد لو رفتن وجودشو پر می کنه!
خلاصه ترین حالت ممکنی بود که می تونستم اینو توضیح بدم!
اونایی که خط زدم به نظرم زیاد درست نیست!! بیشتر به آدمای افسرده میخوره تا درونگرابه نقل از Dr.Stansfield :ويژگي هاي شخصيتي درونگرا
1 ) علاقه مند به احساسات و افكار خودشان. نياز به داشتن قلمرو شخصي. كم حرف، ساكت و متفكر.
2 )دوستان زيادي ندارد. در ارتباط برقرار كردن با افراد جديد مشكل دارد. علاقه مند به سكوت و تمركز.از ديد و بازديد هاي غير منتظره و ناگهاني بيزار است.
3 )كارايي وي در تنهايي بيشتر است. بزرگترين وحشت وي آن است كه در يك جمع شلوغ قرار گيرد. ترس از آنكه فرديت خود را از دست بدهد.از فعاليت هاي انفرادي انرژي مي گيرد.
65 درصد نوابغ را درونگرايان تشكيل مي دهند.
4 )در بين انبوه مردم بودن آنها را خسته مي كند.معمولا كمرو هستند. دركشان مشكل است. اهل ايده و عقايد نو مي باشند.
5 ) شخصيتي متمايز در خلوت خود و در حضور ديگران دارند. مشتاق و احساساتي مي باشند. معمولا احساساتشان را بيان نمي كنند. در جمع ناآشنا ساكت اما در جمع دوستان خود راحت مي باشند. تمركزشان قوي است. براي تصميم گيري به زمان نياز دارند. پيش از حرف زدن مي انديشند.
6 ) از در ميان گذاشتن اطلاعات شخصي خود با ديگران ممانعت مي كند. مايل به رويكرد آهسته اما دقيق مي باشد. با مشاهده درس مي آموزد (عبرت از ديگران) و پس از آموختن روش زندگي، زندگي خود را آغاز مي كند.
7 ) 25 الي 40 درصد از جمعيت را تشكيل مي دهند.
متوجه باشيد كه هر دوي اين دو نوع شخصيت كاملا طبيعي و نرمال مي باشد. برونگرايان به سوي جهان عيني متمايل بوده و درونگرايان به سوي جهان ذهني و غير عيني.
اين خصوصيات هيچ ارتباطي با كمرويي درونگرايان ندارد، ممكن است آنها خيلي هم با اعتمادبه نفس باشند. . از قوانين بيزار و خواهان آزادي است.
به نقل از Samira :) :اونایی که خط زدم به نظرم زیاد درست نیست!! بیشتر به آدمای افسرده میخوره تا درونگرا
اتفاقا این قسمت از مهمترین ویژگیهای درونگراهاست! انقدر راحت که نمیشه گفت «به نظرم درست نیستن.»! :د3 ) كارايي وي در تنهايي بيشتر است. از فعاليت هاي انفرادي انرژي مي گيرد.
خوب حتما که همه ی آدمای درونگرا همه ی این ویژگی هایی که گفته شده رو ندارن!من خودمو درنظر گرفتم مثلا. درسته شاید جمله ی " به نظرم درست نیستن" که گفتم اشتباه بود.منظورم یه چی دیگه بودبه نقل از نرگس :اتفاقا این قسمت از مهمترین ویژگیهای درونگراهاست! انقدر راحت که نمیشه گفت «به نظرم درست نیستن.»! :د
به نقل از Samira :) :خوب حتما که همه ی آدمای درونگرا همه ی این ویژگی هایی که گفته شده رو ندارن!من خودمو درنظر گرفتم مثلا. درسته شاید جمله ی " به نظرم درست نیستن" که گفتم اشتباه بود.منظورم یه چی دیگه بود
در این صورت قطعا برون گرا نیستم من ممکنه یکی بگه من کیم الان؟به نقل از نسترنّگار :ممكنه درون گرا نباشى.