پاسخ : درون گرایی/ برون گرایی
درونگرا.. البته دیگران میگن!
علاقه مند به احساسات و افكار خودشان. نياز به داشتن قلمرو شخصي. كم حرف، ساكت و متفكر.
اره کلا عاشق افکار بیخودمم
قلمرو ب اون صورت که نه! ولی دوست دارم حریم شخصی داشته باشم
اره... فقط پیش دوستام پرحرفم... در غیر این صورت تا ازم سوال نشه حرفی نمیزنم.. البته گاهی ام که کنجکاوی میکُشتَم سوال میپرسم
دوستان زيادي ندارد. در ارتباط برقرار كردن با افراد جديد مشكل دارد. علاقه مند به سكوت و تمركز. از ديد و بازديد هاي غير منتظره و ناگهاني بيزار است.
درسته! فقط یکی دوتا دوست صمیمی دارم.. البته یه دوست صمیمی مجازی هم دارم!
دقیقا! توی ارتباط برقرار کردن با افراد جدید مشکل دارم و از این مشکل هم تنفر دارم!
نه زیاد به سکوت علاقه ندارم! حتی اگه خودمم تنها باشم موزیک میذارم تا اطراف ساکت نباشه
اره از دیدوبازدیدهای غیرمنتظره متنفرم!
البته گاها بستگی به شخص هم داره!
كارايي وي در تنهايي بيشتر است. بزرگترين وحشت وي آن است كه در يك جمع شلوغ قرار گيرد. ترس از آنكه فرديت خود را از دست بدهد. از فعاليت هاي انفرادي انرژي مي گيرد.
نه.. ترجیح میدم کمک دیگرانو داشته باشم
وحشت که نه به اون صورت! ولی کلا از بچگی از جاهای شلوغ بدم می اومد! حتی یه بار که تو بچگی رفته بودیم راهپیمایی حالم بد شد و رنگم پرید و گلاب ب روتون و اینا! نمیدونم چرا! ولی کلا از محیط شلوغ بدم میاد حالمو بد میکنه!
نه..فعالیت گروهی که نه ب اون صورت ولی فعالیت های 2-3نفری رو ترجیح میدم ب انفرادی
65 درصد نوابغ را درونگرايان تشكيل مي دهند.
بعله اینو به شدت قبول دارم
در بين انبوه مردم بودن آنها را خسته مي كند. معمولا كمرو هستند. دركشان مشكل است. اهل ايده و عقايد نو مي باشند.
اره تو شلوغی بودن خسته ام میکنه!
بعله کمرو نیز میباشیم
درکم مشکل نیست!!!
اره به شدت ب عقاید و ایده های نو علاقه مندم
شخصيتي متمايز در خلوت خود و در حضور ديگران دارند. مشتاق و احساساتي مي باشند. معمولا احساساتشان را بيان نمي كنند. در جمع ناآشنا ساكت اما در جمع دوستان خود راحت مي باشند. تمركزشان قوي است. براي تصميم گيري به زمان نياز دارند. پيش از حرف زدن مي انديشند.
شخصیتم زیاد فرق نمیکنه
بعله مشتاق و احساساتی ام زیااااد
درسته! احساساتمو بیان نمیکنم
دقیــــــــقا... تازه تو جمع دوستام کلی ام پرحرفم
نه زیاد تمرکز ندارم
نه سریع تصمیم میگیرم
اره .. قبل از گفتن حرفم بهش فکر میکنم
از در ميان گذاشتن اطلاعات شخصي خود با ديگران ممانعت مي كند. مايل به رويكرد آهسته اما دقيق مي باشد. با مشاهده درس مي آموزد (عبرت از ديگران) و پس از آموختن روش زندگي، زندگي خود را آغاز مي كند.
دیگران اره ولی به دوستام راحت میگم
نه زیاد به کارای اهسته و دقیق علاقه ندارم!
نه.. دوست دارم خودم تجربه کنم... زیاد از دیگران عبرت نمیگیرم
اين خصوصيات هيچ ارتباطي با كمرويي درونگرايان ندارد، ممكن است آنها خيلي هم با اعتمادبه نفس باشند. . از قوانين بيزار و خواهان آزادي است.
درسته که ارتباط نداره ولی من ب شخصه زیاد اعتماد ب نفس ندارم!!
دقــــــــیقا همینجوره! از قوانین متنفرم و عاشق ازادی