تا حالا دقت کردین...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تا حالا دقت کردین.....

تا حالا دقت کردین یه چیز مهمی رو میخواین بگید ولی بعدش یادتون میره و میخوالید دوباره یادتون بیاد میمیرید! ~X(

تا حالا دقت کردید که ...(الآن یادم رفت میخوام چی بگم بر می گرده به همون بالایی ~X( :-")

به نقل از close :
تاحالا دقت کردين سمپاديا خواب ندارن؟!ساعت2نصفه شب شلوغ تر از12ظهره...
چرا خواب دارن، ساعت خوابشون فرق میکنه
.....

تا حالا دقت کردین ، همیشه اونی میبازه که اولش بیشتر ادعا میکنه ؟ خب عزیز من شما چرا گنده گویی می کنی ؟ وقتی چیزی ازت بر نمیاد بگو من نمی تونم ، مثه مرد (مثه من:دی)

تا حالا دقت کردین مردم ما چقد بیکارن ؟ 10000 تا پیج برا یه فرنود فنچ درست شده ،فقط به خاطر یه جمله !

آره!

تا حالا دقت کردین همین فرنود فنچ با 24000 لایک از پیجش که همین طوری هم داره زیاد میشه کل خیلی هارو خوابونده! ;D

تا حالا دقت کردین وقتی این عدد 241543903 رو تو گوگل سرچ می کنین فقط عکس آدمایی رو میاره که کلشون تو یخچاله !
(دلیلش فهمیده شد ، دیگه چرا نداره ، ولی بازم جالبه)

تا حالا دقت کردید مردم ما چقدر جو زده هستند و فقط به فکر حال و الان خودشون هستن؟اصلا به آینده فرنود که چقدر مسخره خواهد شد توجه نمیکنن؟! (از سمپادی بعیده!)

• لایک
امتیازات: nahid

تا حالا دقت کردید که بعضیا فقط حرف می زنن !

تا حالا دقت کردین هی مارو مشعشع میکنین با لاف و لوف گفتناتون؟

تا حالا دقت کردین این لُف هست به پیر و پیغمبراتون؟!

تا حالا دقت کردین چقدر آدما نا مردن؟! :>

تا حالا دقت کردین تو تابستون شبایی که می خواین فرداش صبح زود پاشین ( قبل از 11!) هر چی زور می زنین خوابتون نمی بره؟؟؟ :-?

تا حالا دفت کردین اگه به یه کلمه ای زیاد فکر کنین کم کم معنیشو برای شما از دست می ده؟؟؟

تا حالا دقت کردین هیچ کی عین آدم نمیتونه به من بگه فاطمه ؟ ;;)

تا حالا دقت کردین که هر چی بیشتر به اطراف و اطرافیانت دقت میکنی :-? ، بیشتر اعصابت خورد میشه ! X-( X-(

تاحالا دقت کردین بعضیا چه قد پررو ــَــن؟
تاحالا دقت کردین خودشیفتگیِ کاذب چه قد بده؟ ;D
تاحالا دقت کردین؟شما اصن دقت میکنین؟؟ :-?
تاحالا دقت کردین وقتایی که خوش میگذره مثله برق میگذره اما وقتایی که حوصله نداری عقربه ها حتی تکون هم نمیخورن؟؟ :-"

تا حالا دقت کردین هیش کی حال نداره این h ِ آخر hanieh رو بذاره و من همیشه باید این نکته رو گوشزد کنم؟ :-w :-<

تا حالا دقت کردین به جمله های صفحه اول و کیفیتشون نسبت به این بداهه گویی های این صفحتون؟!

+ تا حالا دقت کردین دقیقا وقتی دارین از خواب میمیرینُ یادتون رفته گوشیتونُ سایلنت کنین زنگ میزنه با بلندترین صدای ممکن ؟! ~X(

+ تا حالا دقت کردین تا میای نت کل اعضای خانواده که شاید یه ماه یه بار بشینن پای کام یادشون میفته کار اضطراری دارن با نت ؟! ;D

+ تا حالا دقت کردین وقتی حوصلتون سر رفته هیچ کس حوصله بیرون رفتن دارهُ دقیقا وقتیکه منتظر برنامه ی تلویزیونی یا دوس نداری بری بیرون کل فامیل تصمیم میگیرن با هم برن بیرون ؟! 8-|

+ تا حالا دقت کردین کارگردانا یهو همه گیر میدن به یه اسم ؟! یه مدت شهرامُ مریم بودن همه ، حالا تو همه فیلما یه ریحانه هس ! ;D

تا حالا دقت کردین شام شب قبل رو یادتون نمیمونه،اما روزه بودنو یادتون نمیره که یه چیزی بخورین،اگه هم یادتون بره تا میخواین چیزی بخورین یکی سر میرسه میگه : مرتیکه مگه روزه نیسی؟ :-w :-w

تاحالا دقت كردين آدم از صبح تشنه باشه وقتي كه دقيقا 2 دقيقه بيشتر تا افطار نمونده به طرز معجزه آسايي تشنگيش رفع ميشه :-? :-"

تا حالا دقت کردین هر وقت نتیجه خوب میاری مامان بابات هیچی نمیگن ولی وقتی 1 بار گند میزنی زمین و زمان نصیحتت می کنندو می زنند تو سرت؟ :-? :-??

تا حالا دقت کردین وقتی به یکی نیاز دارین هیچ جا پیداش نیس؟! ~X( ;D

تا حالا دقت کردین وقتی تو ی مخمسه ای هستین قضیه خیلی پیچیده ب نظر میرسه و خیلی سخت. اما وقتی ازش خلاص میشین می بینی همچین مالی هم نبوده ;D

Back
بالا