تا حالا دقت کردین...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تا حالا دقت کردین.....

تا حالا دقت کردیـــــــن،خیلیا میگن طرف ما جایگاه ادمو یه عدد معلوم میکنه،ایندشو،وجه ی اجتماعیشو.....

تا حالا دقت کردین تو ایران هر چی رو ممنوع می کنند مردم بیشتر استقبال می کنند تا امتحانش کنند؟ ;D
(فک کنم واسه حس کنجکاویه)

+تا حالا دقت کردین وقتی دنباله یه سی دی میگردین اون سی دی آخر همیشه سی دی مورد نظر شماست؟

+تا حالا دقت کردین کار های بد و اشتباه ادم 10 برابر کار های خوب و درست ادم به چشم میاد؟

تاحالا دقت کردین مردم میرن گوشی 1میلیونی میگیرن بعد فقط باش اس ام اس میدن و زنگ میزنن کلیم پز میدن که گوشیمون فلانه ؟
تاحالا دقا کردین وقتی 1تصمیم خوب میگیریم همش میخوایم از شنبه شروع کنیم؟
تاحالا دقت کردین موقع رفتن به مدرسه هرچقدرم زود پاشین بازم آخر هول هولی میشه و دیرتون میشه و اگه سرویسی باشید سرویستون بوق میزنه؟!
تاحالا دقت کردید از 12 شب به بعد ملت باهوش میشن انجمن معما و هوش میگیره 1 هو؟!
تاحالا دقت کردید باز کردن ساندیس اونجایش که نوشته نی رو اینجا بزنید و باز کنید سخت تره باز کردن از تهشه؟!
تاحالا دقت کردین چقدر حال میده بعد از این که از 1سفر برمیگردیم بریم دست شویی خونه خودمون؟
تاحالا دقت کردید ساعت 3 و رُب شب هرچقدرم سعی کنید بامزه تر از این نمیشه؟ :-"

تا حالا دقت کردین وقتی میخواین به یه آدم فضول یه مسئله مهمیو بگین و میخواین که به کسی چیزی نگه چقدر زود قول میده و وقتی میفهمه دیگه قولش یادش نیست؟

تا حالا دقت کردین دقیقا زمانی که حس میکنید خیلی خوشحالید یه حادثه بد براتون پیش میاد؟

تا حالا دقت کردید میخواید یه فیلم توی ماهواره ببینید یهو مامان باباتون میان میگن بزن میخوایم اخبار رو گوش بدین! ~X(

تا حالا دقت کردین مردم ایران تمام جکاشون قومیتیه؟ :-w

به نقل از Meli :
+تا حالا دقت کردین وقتی دنباله یه سی دی میگردین اون سی دی آخر همیشه سی دی مورد نظر شماست؟

در راستاي اين پست :

وقتيم مياي زرنگي كني از آخر شروع كني سي دي اول اونيه كه دنبالش ميگردي... :-"

تا حالا دقت كردين وقتي دارين يه فيلميو نگاه ميكنين همه چي خوبه ..هيچ صحنه ي بدي نداره......شئونات اسلامي رعايت شده....تا يه صحنه مياد..يكي درو باز ميكنه مياد تو... :-"

تا حالا دقت کردین فیلمای عاشقونه ایرانی معمولا این جوریه که دونفر که یه نفرشون پولداره اون یکی فقیره با هم تصادف میکنن و آخرش با هم ازدواج میکنن... :|

تـا حـالا دقـت کردیـن تـُرکا واسـه برنامه ی افطـار رقص ِ سمـاء پخـش می کـنن و ما بایـد ماه ِ عسـل نـگاه کـنیم ؟ :|

تا حالا دقت کردین
وقتی گرسنه هستین و منتظر ناهار دقیقاهمون غذایی هست که شما خوشتون نمیاد و وقتی که با چیپس و پفک
خودمونو سیر میکنمیم دقیقا همون غذایی هست که عاشقشیم؟؟؟

تا حالا دقت کردین
دخترو پسری که اول باهم خیلی ضد هستن و همیشه دعوا میکنن بعد عاشق هم میشن؟؟(این واقعا درسته!)

تا حالا دقت کردین ، 12000 پست از 17000 پست گفت و شنود مال حرف بزنه ، خیلیه واقعا :-/ :-"

به نقل از parasto jooon :
تا حالا دقت كردين وقتي دارين يه فيلميو نگاه ميكنين همه چي خوبه ..هيچ صحنه ي بدي نداره......شئونات اسلامي رعايت شده....تا يه صحنه مياد..يكي درو باز ميكنه مياد تو... :-"
در راستای این پست! تاحالا دقت کردین از رفیقتون فیلم میخواید اون هم براتون تو فلش میریزه میاره بعد ناظم(آقای محمودی) فلش رو میگیری و می گرده و توهم بهش اعتماد میدی که چیزی نداره ولی دقیقا یه چیزی میاد و .....! ;D

تا حالا دقت کردین چرا این حرف بزن رو هرس نمی کنند؟(هی داره زیاد میشه باو 20 صفحشو هر ما لااقل حذف کنید)

به نقل از parasto jooon :
تا حالا دقت کردین این جمله چقد آشناس و هر دفه با یه فعل و فاعلو اینا می گن؟ :-?

تا حالا دقت کردین اخبار ایران ( جمهوری اسلامی )، هی داره میگه :" آمریکا توش تجاوزه ، کل اروپا ورشکست شده، انگلیس داره روز به روز بدبخت تر میشه،...
ولی ایران، امروز به همت پژوهشگران یه چیز جدید کشف کرد! "
( البته هر روزم میگه یه جایی بمب گذاشتن ! )
واقعا اینطوریاس که میگن؟! :-"

تا حالا دقت کردین وقتی می خوایم خاطره تعریف کنیم همش می گیم بعد...بعد؟بعد من رفتم...بعد این جوری شد...بعدش من برگشتم...بعد اون گفت...بعد دوباره رفتم...بعد...بعد...بعد...

تا حالا دقت کردین وقتی بهتون میگم :
با زبون نمیشه تمام دندونارو لمس کرد...

شما با زبون همه دندوناتونو چک میکنین؟! ;D

به نقل از Gygax :
تا حالا دقت کردین وقتی بهتون میگم :
با زبون نمیشه تمام دندونارو لمس کرد...

شما با زبون همه دندوناتونو چک میکنین؟! ;D
من چک نکردم فک کردم ضرب المثل گفتی !! خیلی جدی خوندم :))
+ تا حالا دقت کردین بعد ِ کلی فکر ُ دقت دقیقاً اشتباه ترین کار ِ ممکن رو انجام میدین ، و بیشتر از اینکه از اون کار ِ اشتباه حرص بخورین از اونهمه وقتی که سر ِ فک کردن براش تلف کردین حرص میخورین ؟!!

تا حالا دقت کردین وقتی آرزو میکنین یه امتحانی لغو بشه، هیچ وقت نمیشه؟!

تا حالا دقت کردین ، فقط یه دختر ایرانیه که میتونه با دیدن خوشگل ترین خانم دنیا بگه ، این کجاش قشنگه ؟ :-&

Back
بالا