تا حالا دقت کردین...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تا حالا دقت کردین...

تا حالا دقت کردین موقع کار با اینترنت یه پیج باز میکنین 90 % بالا میاد به اون 10 % که می رسه یا اینترنت قطع میشه یا صفحه ارور میده :(( ~X(
از این بلا که سر خودم خیلی اومده (نمیدونم تکراری هست یا نه)

تا حالا دقت کردین تو این نماز جماعتایی که تلویزیون نشون میده صف اول همه ملا هستن ;D

تا حالا دقت کردین این روحانی ه که هر سال شبکه ی سه می آره بعد از اذان حرف می زنه، امسال چقد پـُـــر حرف شده؟

تا حالا دقت کردید تو کل کلای ایرانیا همیشه همه واسه خودشون متآسفن :-?
:واسه خودم متآسفم که... :)
تا حالا دقت کردین رو پاسخ ک میزنید هرچی میخواستید بنویسید یادتون میره :-? :-?
الان این بلا سر من اومده #-o

تا حالا دقت کردین هر دوره که مدیرا عوض میشن مقداره زیاد از بچه در اعتراض به اینکه چرا پستمون رو پاک کردید بر میان

تا حالا دقت ردین سازمان سنجش نتایج رو خودش می دونه و همچی آماده ست ولی نتایج اولیه رو 15 ام اعلام می کنه ؟

تا حالا دقت کردین اگه 2تا تخم مرغ رو تو فضای کوچیک بشکنین زرده ها بهم نمیچسبن؟ یه شکل جالبی میشه که منو یاد دو قطبی الکتریکی میندازه (من تو لیوان شکوندم)

تا حالا دقت کردید شهرداریه Bسواد برای تابلوی کوچه اول و دوم و سوم مینوی3
کوچه ی اول شهید فلان
1th
2th
3th

تا حالا دقت کردین موقعی که باباهه جلو تلویزیون خوابش می بره بعد تا تلویزیونو خاموش می کنی بیدار می شه میگه چرا خاموشش کردی؟ ^-^

تا حالا دقت کردین هر ماه بدنه انجمن خلّاقیت و موضوع های مهمّش یه تغییراتی میکنه ؟ :-"

تا حالا دقت کردین خیلیا موقع قرآن خوندن هی بالا تنه شونو غقب جلو می برن ;D

دقت کردین ؟؟؟ قطر لوله ی مقوایی وسط دستمال کاغذی رول رو دوبرابر میگیرن که حجمشُِ زیاد نشون بدن ؟؟؟ :-w

تا حالا دقت كردين وقتي يه چيزو حفظ ميكنين بعد كه صورت سوالو ميبينين ميگين إ "اين همونه كه بابا بيستم" بعد كه فك مي كنين كلا يادتون نمياد

تا حالا دقت کردین مامانا اگه با یه صدا (یا حتی یه چیز خیلی ساده) از خواب نیمروز بیدار بشن انگار برق 3 فاز از سرشون پریده؟!
یعنی درجا میگن: چی شد؟! :o

تا حالا دقت کردین هر وقت خیلی گشنتونه غذا باب میلتون نیست !

تا حالا دقت کردین وقتی روزه ـین ، هوس انواع و اقسامِ غذاها رو میکنین،به محضِ اینکه افطار میشه و میخواین برین اون غذا رو بخورین اصن میل ندارین؟

+من به شخصه اینجوریم...

تا حالا دقت كردين موقع امتحان كه فك مى كنين جواب شايد اصلا يادتون نياد ولى حتما يه آهنگ عين خوره ميوفته به جون آدم :-L :-w
آدم در اين جور مواقع بيزار ميشه از فك كردن 8-|

تا حالا دقت کردین یکی از قانونای مهم حرف بزن اینه که فقط میشه 1 پست توی هر صفحه داد ؟!
اما وقتی به صفحه ی اول نگاه می کنی یه بنده خدایی 3 تا پست داده ؟! :-" :>

به نقل از ســــــهیل :
تا حالا دقت کردین یکی از قانونای مهم حرف بزن اینه که فقط میشه 1 پست توی هر صفحه داد ؟!
اما وقتی به صفحه ی اول نگاه می کنی یه بنده خدایی 3 تا پست داده ؟! :-" :>

تا حالا دقت کردین حذف ِ پست های قبل از شما ممکنه جای ِ پستاتون رو تو صفحه عوض کنه ؟! :-"

Back
بالا