تا حالا دقت کردین...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تا حالا دقت کردین...

تا حالا دقت کردین هر موقع نزدیک ِ تولد ِ یکی از دوستاتون می شه و کلی آدم هم به تولدش دعوت شدن، یه جوش ِ گنده روی صورتتون می زنید؟

تا حالا دقت کردین توی سریالا و فیلمای ایرانی خانما نه حموم میرن نه دستشویی ؟؟؟ ;D

تاحالادقت کردین کنکوریارتبه شونوچقدگردمیکنن میگن؟ :o

مثلن شده1999میگه شدم 1000 ;D

حالامن دلم انقدواسه کسی میسوزه که شده999بیچاره نمیتونه بگه شدم1 ;))

تا حالا دقت کردین وقتی به مدیرکل ها یه پ.خ می دین.البته اونم چی؟یه سوال و اینا خوبه عاشقانه نمی فرستیم.جوابمونو نمی دن؟حالا هی واستا منتظر باش دریغ از یه کلمه.چرا؟ :-/

تا حالا دقت کردین موقعی که اتاقتون کثیفه وسایلتون را راحت تر پیدا میکنید تا موقعی که تمیزه ... :-" ;D

تا حالا دقت کردین وقتی حوصله هیچکس و هیچ چیزو نداری، همه میریزن سرتو بهت گیر میدن؟!

تا حالا دقت کردین وقتی به همه سوالای معلم گوش میدین اد همونیو که گوش ندادین میگه شما جواب بدین؟

تا حالا دقت کردین وقتی خودکارت قطع میشه یه جا دیگه تستش میکنی مینویسه ، ولی دوباره جای قبلیش میخوای بنویسی نمینویسه !

تاحالا دقت کردین وقتی واسه یه چیزی یا کاری لحظه شماری میکنید چقدر زمان دیر میگذره !

تا حالا دقت کردین هروقت یه خواب خوب میبینی صب پاشی یادت نمیاد ! اما کافیه یه خواب ناجور ببینی ، تا شیش ماه تو مخته !!

تا حالا دقت کردین تو فیلما وقتی پلیسه دنبال مجرمه س یا مجرمه دنبال پلیسه همیشه میگه : من اونو میخوام . . . زنده !

تا حالا دقت کردین دو ساعت درس میخونی ساعتو نگاه میکنی میبینی نیم ساعت گذشته !
نیم ساعت میای پای کامپیوتر ساعتو نگاه میکنی میبینی دو ساعت گذشته ؟!

كپي پيست ممنوعه ، هر صفحه هم يه پست بيشتر نميتونيد بديد ، چرا بعضيا فك ميكنن كپي پيست ها معلوم نميشن ؟! اگه رعايت نكنيد قفل ميكنم ، حذف حتي .

تا حالا دقت کردین تو فیلمای ایرانی همهء زنا با روسری و چادر و مانتو میخوابن؟؟ :))

تا حالا دقت کردین توی فیلمای ایرانی همهء مریضا تو «طبقهء دوم، سمت راست» بستری هستن؟ :))

تا حالا دقت کردین ماه رمضون تموم شده ولی این لوگو ی رمضان رو بر نمیدارن ;D ;D

تا حالا دقت كردين جايى دعوت نمشين ولى وقتى جاييم دعوت مشين ٢ يا٣ جا دگه هم همون روز وهمومن ساعت دعوت مشين ~X( ~X(

تاحالادقت کردین99%مواقع برای اینکه بچه هاروبترسونن اول حرفشون آقامیارن؟؟؟!!!!!مثل آقادزده,آقاگرگه,آقاغوله و....

تا حالا دقت کردید وقتی میخواید با یکی کل بزارید اونموقع هیچ جوابی به ذهنتون نمیرسه؟
کافیه فقط چن ساعت بگذره که یه میلیون جواب میرسه به ذهنتون ~X(

تا حالا دقت کردین پلنگ صورتی دم نداشت!
...........................................................با تلخیص(!)

به نقل از ali jahangiri :
تا حالا دقت کردین پلنگ صورتی دم نداشت!
...........................................................با تلخیص(!)

بابا داشت......مطمئنم:ئی

به نقل از نـــگـــیـــن:)) :
بابا داشت......مطمئنم:ئی

یادم اومد
....
پیر شدم و آلزایمر گرفتم!
....
تا حالا دقت کردین به گربه سگ!دیگه مطمعنم! هیچکدوم دم نداشتن!

به نقل از نـــگـــیـــن:)) :
منم مطمئنم مطمئن رو اینطوری مینویسن :دی
خاستم(!)غلیظ بگم مطمئن! بشی که مطمئنم!

تا حالا دقت کردین اگر کسی امسال 30 اسفند متولد بشه چهار سال یه بار جشن تولد میگیرن براش!

دقت کردین اگه یه مدتی کاملا بچه خوبی باشید کسی سراغتونو نمی گیره اما همین که از خدتون خسته میشید یکی پیدا میشه که میگه میمیری یه دو روز دختر خوبی باشی :-<

تا حالا دقت كردين مردم شمال كشور بهترين برنج را توليد مي كنند ولي پخت برنجشون به خاطر آب و هواي آن جا كمترين كيفيت را داره ;)) :|

Back
بالا