• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دروغ

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sadlove
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دروغ

جواب من:جالبه.از کجا گرفتیش؟تا حالا همچین نوع لباسی ندیده بودم(دقت کنید نگید خوب!بگید جالب!و چون همه چی برای فیلسوف هایی م3 من جالبه پس...)

به نظرم بدترين دروغ دروغ به والدين ه !‌ اينم ناشي از عدم درك فرزند توسط والدين ه.

من بيشترين دروغاي زندگيمو به پدر و مادرم گفتم كه خب خيلي ضربه خوردم وهنوزم مي گم. چون با اكثر كااراي من مخالفن به دلايلي كه براي من منطقي نيس

رلجع به رک و راست بودن در قبال دوست بگم

باید ببینین اون فرد اخلاقیاتش چطوریه

یکی مثه من ازش هر چی هم انتقاد بشه در هر زمینه ای ناراحت نمیشه

یکی هم اشکش دم مشکشه و فرتی ناراحت میشه

باید ببینین اخلاقیاتش چطوره و بر اساس اون تصمیم بگیرین

به نقل از نادر راشد :
به نظرم بدترين دروغ دروغ به والدين ه !‌ اينم ناشي از عدم درك فرزند توسط والدين ه.

من بيشترين دروغاي زندگيمو به پدر و مادرم گفتم كه خب خيلي ضربه خوردم وهنوزم مي گم. چون با اكثر كااراي من مخالفن به دلايلي كه براي من منطقي نيس
دروغتو توجیه نکن ...
عدم درک توسط والدین چیه ؟؟ ... شاید عدم درک خودت از اون موضوعه و تو دلیل مخالفت پدر مادرتو درک نمیکنی ...
در هر صورت هیچ توجیهی واسه گناهت پیدا نکنی بهتره

نه راس میگه بعضی وختا اینقدر گیر میدن مجبوری همینجوری یه چی بپرونی که بیشتر گیر ندن!
ولی خب چیزی که هس اینه که باید کاری کنیم که درکمون کنن نه اینکه همیشه دروغ بگیم!(به تاپیک چیکار کنم رجوع شود...) ;D

از نظر شرعی هم که فک کنم دروغ فقط موقعی بدون اشکاله که جون آدم بیگناه در خطر باشه!

حالا مسئله اینجاس که چیکار میشه کرد تا کمترین دروغ رو بگیم؟ یا چه جوری میشه از موقعیت هایی که ما رو مجبور به دروغ گفتن میکنن فاصله گرفت؟

بعضیا فقط برای رهایی از فشارایی که روشونه دروغ میگن
بعضیا برای آزادی
و
آدمای ضعیف که تحمل سختی ندارن ، دروغ میگن

شجاعت - رک بودن . قانع بودن
به طرف راحت بگو به تو مربوط نیست ... یا نمیگم ...بهتر از دروغ گفتنه ...

به نقل از hidden :
خوب اینطور حرف زدن جرعت میخواد یا همون شجاعت که خودن گفتی
کسایی که اینو ندارن دروغ میگن

به نقل از hidden :
قبول کن که به هر کسی نمیشه اینجوری گف...گاهی لازمه یه جورایی بپیچونی طرفو...
بالا هم بچه ها گفتن به طرف بستگی داره اگه ناراحت بشه چی؟ میدونم ما مسئول بی جنبه بودن بقیه نیستیم ولی خوب نی دل بقیه رو بشکونیم....

قانع بودن چرا؟؟؟

به نقل از MissMarvelous :
قبول کن که به هر کسی نمیشه اینجوری گف...گاهی لازمه یه جورایی بپیچونی طرفو...
بالا هم بچه ها گفتن به طرف بستگی داره اگه ناراحت بشه چی؟ میدونم ما مسئول بی جنبه بودن بقیه نیستیم ولی خوب نی دل بقیه رو بشکونیم....

قانع بودن چرا؟؟؟
قبول دارم به هر کسی نمیشه ... ولی ما سعی کنیم به این چیزا عادت کنیم خیلی خوبه ... دوسته من خیلی رکه ...یعنی خودشو عوض کرد ... این روشه اونه ... من قابل انعطاف ترم ... گاهی هم به جا اینکه بگم به تو چه راستشو میگم ( چون به طرف ربط داره و حق میدم بهش که بدونه) ما نباید خودمونو آلوده ب گناه کنیم تا دله کسی نشکنه ... بعضیا حق دارن یه سری چیزامونو بدونن ...اگه نمیخواییم بدونن نباید باهاشون صمیمی میشدیم ...
خیلی وقتا همونی که دلش میشکنه راضیه ک حقیقتو بشنوه ... من خودم ترجیح میدم راستشو بدونم ...چون اونجوری بهتر تصمیم میگیرم .. سگ خور دلم بشکنه ...

به جا اینکه با ظاهر سازی و دروغ بخوایم یکی رو راضی نگه داریم ...بهتره با چند بار راست گفتن اعتماد طرفو جلب کنیم ...

قانع بودن منظورم این بود که مثلا ما گاهی جرعت نمیکنیم حقیقتو بگیم یا اتفاق بدی میوفته میتونه ریشش از زیاده خواهی باشه... مثلا یکی دوتا دوست دختر داره خوب مجبور میشه دروغ بگه مگر اینکه از یکیش بگذره ...
کلا منظورم اینه که داشتن یه سری صفت خوب از قبل باعث میشه دروغ نگیم ... پس اول اونارو کسب کنیم...

Back
بالا