• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دروغ

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sadlove
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : دروغ

بالاخره انسان ها همیشه دروغ گفتن رو دوست دارن یعنی فکر کنم اگه دروغ گفتن رو از آدما بگیری نسل بشر منقرض بشه،یا یه چیزی تو این مایه ها!آدما اول از همه به خودشون دروغ میگن که البته این رو کاریش نمیشه کرد اما دروغ گفتن به دیگران تا حدی اجتناب پذیره.بهتره آدم به کسایی که باهاشون زیاد رابطه داره اصلن دروغ نگه.چه اسمش مصلحتی باشه چه نباشه.چون وقتی دروغت معلوم شه که احتمالن حتمن میشه دیگه هیچ وقت براشون قابل اعتماد نمیشی و یه جورایی شخصیتت تو دیدشون عوض میشه و این خیلی بده...
اصلن تاد حالا دروغ گفتین!؟پ ن پ فقط خودت گفتی!آخه آدم حسابی این چه سوالیه میپرسی.خدا بشکنه کمر اون دروغگویی رو که میگه تا حالا دروغ نگفته ;D

بنظر من دروغ باعث میشه که اعتماد طرف مقابل به تو کم بشه وحتی اگه حرف راست هم بزنی حرفتو باور نمیکنن
بعضی چیزا ارزش دروغ گفتنو ندارن

به نقل از dorna :
بالاخره انسان ها همیشه دروغ گفتن رو دوست دارن یعنی فکر کنم اگه دروغ گفتن رو از آدما بگیری نسل بشر منقرض بشه،یا یه چیزی تو این مایه ها!
اونوقت اين حرف بر چه اساسي زده ميشه؟ :-??
كي گفته اگه انسان دروغ نگه نسل بشر منقرض بشه،یا یه چیزی تو این مایه ها؟
در رابطه با ما ايراني ها منطقي تره ( ;D) ولي نه براي همه

نه در حد انقراض نسل، اما خیلی ها از این که به یه نفر دروغ بگن و باور کن لذت میبرن و به خودشون افتخار میکنن. به خاطر همین کم کم عادت میکنن.

واااای ینی من در حد بنز سوتی میدم اگه بخوام دروغ بگم ! ;D
ینی اگه بخوامم واقعا نمیتونم بگم ! مگر در موارد خــیـــلــــی خاص که دروغ مصلحتی واقعی باشه .
نمیدونم ... اصن وجدانم بهم اجازه نمیده ... به نظرم با دروغ نگفتن یه جور احترام به طرف مقابلمون گذاشتیم !

به نقل از BeHRaD :
دروغ فقط مال آدمای ضعیفه. همین.
نظر منم همینه اما نه برای همیشه این جوری نیست بعضی وقتا ادم باید برای نجات خودش یه دروغ مصلحتی بگه ;D #:-S

اصولن دروغ چیز خوبی نیست!!!چشم بسته غیب گفتم!!! ;D
ولی تو یه سری شریط مجبوری بگی
که خوب نبایدم ناراحت شی...ضروری بوده خو...
ولی یه عده هستن دروغ گفتن تفرریحه واسشون.
مثل نقل و نبات دروغ میگن.حالا میخوان خودشونو نشون بدن..کمبود دارن یا هر چیز دیگه ای.

حالا كه اين "دروغ مصلحتي" خيلي داره تو نظرات استفاده ميشه بهتر نيست هركي يه تعريفي واسه اين دروغ مصلحتي بگه؟
لطفا تعريفاتونو بگين

به نقل از Pedram.fe :
حالا كه اين "دروغ مصلحتي" خيلي داره تو نظرات استفاده ميشه بهتر نيست هركي يه تعريفي واسه اين دروغ مصلحتي بگه؟
لطفا تعريفاتونو بگين
مصلحتی از اسمشم معلومه یعنی دروغی که به صلاح فرد باشه...

معمولا هم همه ی آدمها برای دروغ گفتن دلیلی دارن که اون دروغ رو به صلاح خودشون میدونن!

من خودم کلا از دروغ خوشم نمیاد بنظر خودمم کسی که میگه دروغ مصلحتی فقط داره برای دروغش بهونه میاره همین!

Back
بالا