5 كيلومتر تا بهشت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Toobiii
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : 5 كيلومتر تا بهشت

به نقل از MeBaR :
تیتراژِش مگه چیزِ خاصی داره؟!! :-??
مگه حتما باید یکی بخونه ؟! ;D
راس میگه خیلی باحاله ! خاصه !

اقا ما حسودیمون شد...
والا ما تو خیابون از یه دختر می خوایم ادرس بپرسیم کل مملکت می ریزن رو سرمون و ارشاد و ...
اون دنیا خیلی باحاله...اقا ما می خوایم بریم اون دنیا...
والا این دنیا که چیزی نداشت لاقل اون دنیا می ریم یه دوری با خانوما می زنیم هیشکیم هیچی نمی گه دیگه!تازه مسافرتم هر جا بخوایم میریم بدونه هزینه و از کلاسای درس هم استفاده می کنیم

اصلا مگه این روح ها آرایشگاه دارن ؟

این دختر 20 ساله که روحه بعد انقدر سر و صورتش تمیزه مثلا ابرو هاش
درسته که طبیعی نیس اما کدوم بازیگری مخصوصا خانوم حاضر میشه با ابرو های پاچه بزی بیاد تو تلوزیون ؟؟؟؟؟؟
به نقل از farmi1r :
مثلا با همون روسری و.. میخابید یا مامان روحه با روسری بیاد حیاط و..... اینطوری نیازی به گفتن این مسائل نبود.شاید به خاطر این که فیلم دیقه ای فروخته میشه این کارا رو میکنن. در کل روح و مردن وخیلی چیزای دیگه رو به بازی گرفتن. [-(
شاید حیاط خونه مامان روحه مشرف داشته باشه یعنی اگه بی حجاب بیاد بیرون همسایه ها از پنجره خونشون می بیننش خب اونا هم که مذهبی ان دیگه :-" ;D

من یه نتیجه ی بسیار مفید گرفتم: به جای اینکه بری کلاس کنکور و آزمون بدی و المپیاد و کلی ازین کوفت و زهرمارا یه آجر میدی یکی میزنه تو سرت بدون کنکور میری دانشگاه!

به نقل از Dr.Stansfield :
من یه نتیجه ی بسیار مفید گرفتم: به جای اینکه بری کلاس کنکور و آزمون بدی و المپیاد و کلی ازین کوفت و زهرمارا یه آجر میدی یکی میزنه تو سرت بدون کنکور میری دانشگاه!

این فیلمی که اینا ساختن همه رو وسوسه میکنه برن تو حالت کما..... :)) :)) :))

من که خودم خیلی هوس کردم ... بدون راه رفتن اون مکانو تصور کنم و برم... مخصوصا دوشنبه شبا برم دریا.... 8-^ 8-^

میگم آخرش خوبه این امیر حسین با همین روحه (که بعد این همه اسمشم نمیدونه و خانوم صداش میکنه #-o) ازدواج کنه!
والا از آیدا خوشگل تره!! نیس؟ ;D

به نقل از MmAaHhSsAa :
میگم آخرش خوبه این امیر حسین با همین روحه (که بعد این همه اسمشم نمیدونه و خانوم صداش میکنه #-o) ازدواج کنه!
والا از آیدا خوشگل تره!! نیس؟ ;D

خوشگل تر که نه ولی اگر هم میخواس ازدواج کنه نمیتونس چون حداقل دختره 20 سال ازش بزرگتره....... ;)

:-& :-&انقده ازفیلمای اینشکلی بدم میاد مثه آدامس کش میاد :-& :-&
بابا کل این 30قسمتو تو همون قسمت اول خلاصه و مفید نشون میدادین مردمو اسکول نمیکردین :))
چقده یخ بازی میکنن مثلا همین آقاهه که پرهامه فامیلیش . اومدن تیکه خنده دار به فیلم اضافه کنن.آخه پلیس تااین حد خنگ ندیده بودم :o

به نقل از فاطمه ر :
:-& :-&انقده ازفیلمای اینشکلی بدم میاد مثه آدامس کش میاد :-& :-&
بابا کل این 30قسمتو تو همون قسمت اول خلاصه و مفید نشون میدادین مردمو اسکول نمیکردین :))
چقده یخ بازی میکنن مثلا همین آقاهه که پرهامه فامیلیش . اومدن تیکه خنده دار به فیلم اضافه کنن.آخه پلیس تااین حد خنگ ندیده بودم :o

ببین این سریال برایِ کلّ ماه رمضون تهیه شده ! یِ جور باید ملتُ 30 روز اُسکل کنن یا نه؟! :-<

به نقل از MeBaR :
ببین این سریال برایِ کلّ ماه رمضون تهیه شده ! یِ جور باید ملتُ 30 روز اُسکل کنن یا نه؟! :-<

آخه یه روز اسکل کنن .. دو روز اسکل کنن... نه دیگه 30 روز..... ~X( ~X( ~X(

به نقل از MeBaR :

X-( X-(مگه ما اسکولیم 30 شب ببینیم؟ :-w
ولی خدایشش من اسکلم چون تاالان میدیدم :))

به نقل از فاطمه ر :
X-( X-(مگه ما اسکولیم 30 شب ببینیم؟ :-w
ولی خدایشش من اسکلم چون تاالان میدیدم :))

پس من نیمه اسکلم.... :)) :)) :))

آخه از بیکاری که بهتره.....

به نقل از smartgirl :
پس من نیمه اسکلم.... :)) :)) :))

آخه از بیکاری که بهتره.....
مفافقم بات ;Dوالله ازبس مگس پروندم خسته شدم تا میگم حوصلم سر رفته ظرفای تو کابینتو میارن میگن بشور حوصلت میاد سرجاش منم میرم فیلم میبینم.
ولی جدی خوبه قبل ساختن فیلم یه مشاوره مذهبی بگیرن :)

قرارنی مگس بپرونی!افطاریتو بخور!!(البته خودمم میبینم!)

به نقل از F@temeh :
قرارنی مگس بپرونی!افطاریتو بخور!!(البته خودمم میبینم!)
من افطاریم یه لیوان شیر بایه خرماس ;D تابخورم بیکار میشم ;D بعدش مگس میپرونم بقیه ادامه بدن خوردنو :))

کلا فیلم بدی نیست یعنی من وقت میزارم کامل میبینمش!(البته درسته یکم زیادی تخیلیه... یکمم زیادی داره کش میابه!) ولی بنرم در کل نمیشه گفت فیلم بدیه :-??

به نقل از meli :
کلا فیلم بدی نیست یعنی من وقت میزارم کامل میبینمش!(البته درسته یکم زیادی تخیلیه... یکمم زیادی داره کش میابه!) ولی بنرم در کل نمیشه گفت فیلم بدیه :-??

ولی بهتر بود مشاوره میگرفتن قبل ساختش.آخه روح انقده بیکار؟ :o
اگه اینطوریاس منم میخام برم روح شم هی دوشنبه ها برم شمال.هی هرشب برم خونه نفسم تا صبح بالاسرش بشینمو نگاش کنم :(( :((

يه سوال اساسي دارم!! مگه به اينجور برنامه ها نميگن "سريال"؟! پس چرا هي ميگيد فيلم :-?
(ببخشيد گير دادم ولي خوب اشتباهه ديگه... ;D )

به نقل از SHaBo0N :
يه سوال اساسي دارم!! مگه به اينجور برنامه ها نميگن "سريال"؟! پس چرا هي ميگيد فيلم :-?
(ببخشيد گير دادم ولي خوب اشتباهه ديگه... ;D )
شما به کرم خودت ببخش ;D
در فیلم-سریال 5کیلومتر تا بهشت ;Dیچیزی نظر منو خیلی جلبیده اینکه چرا فرزین بزرگ ;Dاز فاطمه بدش میاد؟ :-/

بابا حالا چرا انقد ناراحتین ؟! ;D
حداقلش اینه که یه ذره به روحا میخندیمُ سطح خلاقیت بعضی کارگردانای محترمُ درک میکنیم ! ;D

Back
بالا