5 كيلومتر تا بهشت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Toobiii
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : 5 كيلومتر تا بهشت

به نقل از مُحسن :
خوب پس به چی انتقاد میکنید اگه منظورتون فقط تلویزیون ایران نیست؟

انتظاری که شما داری در محدوده تلویزیون دولتی نیست، مخاطب خاص شبکه خاص می خواد که هست! حرف شماها عین اینکه من از برنامه نود انتظار داشته باشم جنبه سیاسی بیشتری رو وارد کار کنه در صورتی که برنامه ورزشی هست!

این شما هستین که دارید مخاطب رو خاص میدونید(خانومه خونه)اگر فیلمی در سطح انتظار بالا بسازند کسانی که انتظاری ندارند هم لذت می برند،می تونستند به جای این همه فیلم یک فیلم خوب بسازند،تا جایی که من می دونم کیفیت مهمه نه کمیت...

اصلا مگه مخاطب فیلم خانوم های خونه داره؟مخاطبان سریال همه هستن که سر سفره ی افطارن...حالا بحث رو عوض کنین زیاری کش دارشد میترسم گیس و گیس کشی بشه آخرش!

اي خدا!! روحم نشديم دسته جمعي بريم شمال...! :-<

آقا اينا بخوان ازدواج بكنن و احتمالن بچه دار شن :-" در عالم روحي مي تونن ؟‌ :-? يا از تو هم ديگه رد مي شن ؟

نه بابا شماهم دلتون خوشه چه فکرایی می کنین مثل این که خیلی دلتون می خواد روح بشینا :-" ;) ;) خوبه همش تخیله اگه واقعی بود چی میشد ؟ لابد مردم خود زنی می کردن تا برن تو کما روح بازی کنن :-?:-? ولی به نظرم اگه این جوری باشه بد نیس یه بار تو خواب تجربه کنم عالم تخیلی روحی رو ;) :-"

اقا این بحث خانومه خونه چی شد ؟ :دی الان ما چیکار کنیم ؟
خداییش سریال 1 ریال ارزش دیدن و مصرف برق تلویزیون رو نداره
اساسا" هم فیلمنامه بسیار ضعیف با دیالوگ ها و لوکیشن های بسیار مسخره و تکراری نوشته شده ، هم موضوع بیش از حد چرت و مزخرف میباشد :دی
از بازیگرایی هم استفاده شده که من بدم میاد ! به خصوص مهدی سلوکی ! این بچه خوشگل رو چه به بازیگری ؟! (منطق تو جمله بیداد میکنه ، شما جددی نگیرید :دی)
بعد اینکه اصلا" چرا فرشته و خدا در این فیلم حضور ندارن ؟ من به شخصه انتظار دارم در صحنه هایی خدا اظهار وجود کنه ، لب به سخن بگشای ، حوری پری بیاد یه قری بده ، یه چیزی بنویسه بالا کله آدما ، نامه ی اعمالی چیزی ، اگه از این چیزا میذاشتن سریال بسیار تماشایی و جنجالی و دنبال کردنی میشد ، جنبه ی فان هم بسیار حائز اهمیت است خب ! :دی

پسره مرد؟ من ندیدم دیروزو

به نقل از minaaaaa :
نه بابا!مگه تاالان سریال ایرانی ندیدی؟؟؟
اگه ساخته صداو سیمای ایرانه مطمئن باش خوب تموم میشه!
سالم میشه و باهم ازدواج میکنن جمشید روهم میبرن زندان! :))

ولی جالب بود باز هم آدرسو یادش نموند گفت پنج کیلومتری یه گندم زار :-s

فکر کنم آخرش تو خواب با هم ازدواج میکنن ;D

به نقل از Amir - Eblis :
بعد اینکه اصلا" چرا فرشته و خدا در این فیلم حضور ندارن ؟ من به شخصه انتظار دارم در صحنه هایی خدا اظهار وجود کنه ، لب به سخن بگشای ، حوری پری بیاد یه قری بده ، یه چیزی بنویسه بالا کله آدما ، نامه ی اعمالی چیزی ، اگه از این چیزا میذاشتن سریال بسیار تماشایی و جنجالی و دنبال کردنی میشد ، جنبه ی فان هم بسیار حائز اهمیت است خب ! :دی
ببخشید خدا چه جوری لب به سخن بگشاید؟؟؟ اون جوری که شما فکر می کنین باید یه فرشته پیامئ خدا رو برسونه مثل جبرائیل که فقط مال پیامبراست اگه یه فرشته دیگه بیاد بهش بگه که چی کار کنه لابد می خواستن مثل ملکوت نشه فیلمشون نمی دونستن که همین جوری هم بیخوده ... :-?

ولي اون تيكش جالب بود كه دختره به اميرحسين گفت زنده شدي آيدا رو ببر ي تست iq‏ بده
تو خواب بهش ميگه بابات دروغ ميگه
بازم ميره بيش باباش ازش سوال ميكنه
‏ ‏:دي

به نقل از minaaaaa :
اگه میمرد که داستان تموم میشد... ^-^از قسمت اول میشد آخرش رو پیش بینی کرد...بیایید آخرشو خودمون باحال تموم کنیم...میتونید ازخلاقیتتون استفاده کنید!!!!! =D>

به نقل از F@temeh :
اگه میمرد که داستان تموم میشد... ^-^از قسمت اول میشد آخرش رو پیش بینی کرد...بیایید آخرشو خودمون باحال تموم کنیم...میتونید ازخلاقیتتون استفاده کنید!!!!! =D>
بنظرم این پسره امیرحسین بمیره این دختره زنده بشه بعد بیاد بگه من روحه اینو دیدم خیلی توپ میشه ;D

یا مثلا جفتشون خوب شن بعد دیگه امیرحسین نره آیدا رو بگیره با همین دختره ازدواج کنه ;;)

به نقل از meli :
بنظرم این پسره امیرحسین بمیره این دختره زنده بشه بعد بیاد بگه من روحه اینو دیدم خیلی توپ میشه ;D

یا مثلا جفتشون خوب شن بعد دیگه امیرحسین نره آیدا رو بگیره با همین دختره ازدواج کنه ;;)
هنوز اسم بنده خدا رو یاد نداره ، بعد میخواد باهاش ازدواج کنه ;D

معلوم نیست چند سال با آیدا رفت و امد داشته تا اسمشو یاد گرفته ;D

به نقل از meli :

به نظرم وقتی به هوش میان دیگه چیزی یادشون نمیاد! :-? ;;)

به نقل از lollipop :
به نظرم وقتی به هوش میان دیگه چیزی یادشون نمیاد! :-? ;;)
اینجوری باشه که خیلی بده.. کل فیلم توهم میشه :-" مزش به اینه که یادشون بمونه بعد یکیشون بره جسم اون یکی رو ببینه... 8-^
به نقل از !Poorya! :
هنوز اسم بنده خدا رو یاد نداره ، بعد میخواد باهاش ازدواج کنه ;D

معلوم نیست چند سال با آیدا رفت و امد داشته تا اسمشو یاد گرفته ;D
اصن مگه از دختره اسمشو پرسید؟ :-/

اسم که مهم نیست... مهم اینه که دختره واقعا از امیرحسینه خوشش اومده ;;)

یه سوال این امیرحسین چرا نمرد؟
آهان فهمیدم به خاطر این بود که بتونن فیلمو کش بدن

به نقل از mamad75 :
یه سوال این امیرحسین چرا نمرد؟
آهان فهمیدم به خاطر این بود که بتونن فیلمو کش بدن
حالا کش دادن فیلم هیچی
پارازیت بینش چی بود نور اومدو رفت خب نمیذاشتن کلا

مگه روح حجاب و اینا ...رعایت میکنه. ;D