سرعت من که از اول واقعی بود.به نقل از NEO :مخابرات با زیرکی تمام یک دزدی بزرگ از مشترکینش کرد!
تا قبل از انتخابات همه چی خوب بود و من که 256 یک به هشت داشتم صبحها تا 130 دانلود میکردم. حداقلش هم 80 بود.
الان و بعد از انتخابات طبق گفته خودشون سرویسی به نام شیپینگ نصب کردن که مثلا سرعتها رو واقعی میکنه. الان نهایت سرعت من 30 هست.
تو شهرهای دیگه هم همینطوریه؟
شما مطمئنی 256 مخابرات داری آخه من از اول که 256 گرفتم سرعتش از 35 هیچ وقت بیشتر نشده شما چجوری با سرعت 130 یا حداقل 80 دانلود میکردی بعد یه سوال دیگه شما ماهی چقد میدی برای 256 شاید سرعتا فرق داره قیمتام فرق داشته باشهبه نقل از NEO :مخابرات با زیرکی تمام یک دزدی بزرگ از مشترکینش کرد!
تا قبل از انتخابات همه چی خوب بود و من که 256 یک به هشت داشتم صبحها تا 130 دانلود میکردم. حداقلش هم 80 بود.
الان و بعد از انتخابات طبق گفته خودشون سرویسی به نام شیپینگ نصب کردن که مثلا سرعتها رو واقعی میکنه. الان نهایت سرعت من 30 هست.
تو شهرهای دیگه هم همینطوریه؟
به نقل از ilimo :شما مطمئنی 256 مخابرات داری آخه من از اول که 256 گرفتم سرعتش از 35 هیچ وقت بیشتر نشده شما چجوری با سرعت 130 یا حداقل 80 دانلود میکردی بعد یه سوال دیگه شما ماهی چقد میدی برای 256 شاید سرعتا فرق داره قیمتام فرق داشته باشه
به نقل از ایلیا :خودم که ندارم ولی مدرسه 512 داشت سرعت حدود 70.75 بود البته شهر با شهر و حتی منطقه با منطقه فرق داره من کسیو میشنسام که 256 مخابرات داره 80.90 تا دانلود میکنه ولی خود من با 256 30.35 دانلود میکنم
سیاست شاتل بر این است که کیفیت و ضریب به اشتراک گذاری سرویس کاربران به مراتب بهتر از الزامات قانونی(ضریب اشتراک یک به هشت موضوع مصوبه جلسه ۱۵۲ کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات)و چارچوب قرارداد با آنان باشد. تجربه چندین ساله ی شاتل نیر موید این واقعیت است که تقریبا تمامی کاربران از این ویژگی برخوردار می شوند.اما چنانچه برای سرویس های نامحدود یا در ساعات مصرف رایگان، کاربری به صورت پیوسته با ابزارهای به اشتراک گذاری فایل، به مصرف بی رویه تا جایی ادامه دهد که کاربران دیگر را تحت فشار قرار دهد یا در شبکه یا در مهندسی ترافیک اختلال ایجاد کند، با هدف حفظ کیفیت برای همه کاربران دیگر، به صورت خودکار و تدریجی ضریب به اشتراک گذاری و کیفیت سرویس وی مطابق قرارداد خواهد شد و تا مدت زمانی نمی توانند از این ویژگی فراتر از قرارداد بهره مند شوند.