سرعت دانلود

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع meli
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سرعت دانلود

2223281040.png

مخابرات با بالاترین سرعت ممکن (مخابرات سرعتی نیست طرح هاش)

• لایک
امتیازات: TMNT

من این سرعت نجومی بچه ها رو که تو پست های قبل میبینم از تعجب شاخ در میارم :-?
ماهی چقد پول اینترنت میدین ؟!

به نقل از NEO :

خب من سرعتم همچین بالا هم نیست ولی خب پولی هم که میدم اصلا بالا نیست :-" ماهی 14 تومن !که البته 3 گیگ بم ترافیک هم میده واسه یه ماه!اما همیشه کم میاد!این ماه 8 گیگ مجبور شدم ترافیک بخرم :-<
ولی خب سه تا پست قبل تر با توجه به اینکه سرویسش نامحدوده و احتمالا 2 مگ باشه فکر کنم ماهی 200-300 تومنی هزینه بکنه :-"

به نقل از NEO :
به نقل از مهدی صفری :
ولی خب سه تا پست قبل تر با توجه به اینکه سرویسش نامحدوده و احتمالا 2 مگ باشه فکر کنم ماهی 200-300 تومنی هزینه بکنه :-"
آقا ۲۰۰ - ۳۰۰ چیه؟ به من میخوره از این پول ها داشته باشم آخه ؟ :))
طرح خانواده مخابراته این، هر گیگ ۳ هزار تومن رو قبض تلفن، با بالاترین سرعت ممکن ;D

به نقل از جواد ب. :
طرح خانواده مخابراته این، هر گیگ ۳ هزار تومن رو قبض تلفن، با بالاترین سرعت ممکن ;D
نه نه،منظورم نسترنّگار بود :-"
نامحدودی که سرعت دانلودش 200 باشه 8-^

سرعت نت ما مثلا باید120باشه ک 32بزوره
دم ب ساعتم از شبکه قطع میشه

به نقل از shnk :
سرعت نت ما مثلا باید120باشه ک 32بزوره
دم ب ساعتم از شبکه قطع میشه
شرکت ها سرعت رو بر حسب کیلوبیت اعلام میکنن،شما واسه به دست آوردن سرعت واقعی باید بر 8 تقسیمش کنی!معمولا تمام شرکت ها چند برابر سرعتی که میگن رو ارائه میدن!مثلا من نتم 128 هستش!یعنی باید سرعت دانلودم 16 باشه!ولی یه چیزی بین 280 و 320 هستش

کسانی که سرعت بالا دارن بیا بگن ماهی چقد میدن . خجالت نداره که ;D

به نقل از جواد ب. :

این طرح مخابرتم جالبه ولی نمیصرفه چون فقط میتونی باهاش صفحه باز کنی . ترافیک اولیش چنده ؟

طرح مخابرات که اول میگه هر گیگ بد پول ی دفه بیشتر میشه
بیشتر اوقاتم سرعت پایینه!
حجم اولیه ک نداره هرچقد ک مصرف کنی پولش رو قبض تلفن میاد

کوکب خانوم ، شنیدی نسترنّگار اینا ماهی 220 تومن پول ADSL می‌دن ؟! :‌-"
قیمت‌ها تو وبسایت شرکت‌ها موجودن دیگه.
جواد یه توضیح بده قشنگ! این طرح خانواده چیه؟ قضیه‌ چیه‌که 2.5 مگابیت ارائه می‌ده؟ ینی چی گیگی 3تومن ، بعد از طرفی ترافیک اولیه نداره؟ این‌جوری باشه که خیلی خوبه! الان من تازه قرارداد می‌‌خوام ببندم. ماهی 93 تومنه، این‌ جوری با همین بودجه از مخابرات بگیرم برام با همچین سرعتی در میاد 31 گیگ که. سرعت واسم مهم‌تره قطعا. کلا توضیح بده. با این اوصاف قرارداد شاتل‌م رو کنسل کنم از مخابرات بگیرم دیگه. |:
به نظر شماها چی‌کار کنم بچه‌ها !؟ 512 نامحدود شاتل ، یا طرخ خانواده مخابرات ؟! دارم وسوسه می‌شم.

مال ما ۵۱۲ نامحدود شاتله، ماهی ۱۰۰ تومن. :-? ولی خُب اون زمان که ۵۱۲ محدود (ماهی ۱۰ تومن) داشتیم سرعتش خیلی بیشتر بود. باز الان هم خیلی خوبه، راضیم ;D ۲۲۰ تومن می‌شه یه مگ - نامحدود. 8-^

× هر گیگ ۳ هزار تومن که خیلی گرونه! #-o

اون زمان که ۵۱۲ محدود (ماهی ۱۰ تومن) داشتیم
قبل انقلاب آیا؟ :د

هر گیگ ۳ هزار تومن که خیلی گرونه!
خب تو احتیاجت به دانلوده ، من به سرعت. ینی من راضیم اون 2.5 رو داشته باشم با ترافیک گیگی 10 تومن. ولی تو ... :-"

به نقل از NEO :
این طرح مخابرتم جالبه ولی نمیصرفه چون فقط میتونی باهاش صفحه باز کنی . ترافیک اولیش چنده ؟
به نقل از Ham!D ShojaE :
کوکب خانوم ، شنیدی نسترنّگار اینا ماهی 220 تومن پول ADSL می‌دن ؟! :‌-"
قیمت‌ها تو وبسایت شرکت‌ها موجودن دیگه.
جواد یه توضیح بده قشنگ! این طرح خانواده چیه؟ قضیه‌ چیه‌که 2.5 مگابیت ارائه می‌ده؟ ینی چی گیگی 3تومن ، بعد از طرفی ترافیک اولیه نداره؟ این‌جوری باشه که خیلی خوبه! الان من تازه قرارداد می‌‌خوام ببندم. ماهی 93 تومنه، این‌ جوری با همین بودجه از مخابرات بگیرم برام با همچین سرعتی در میاد 31 گیگ که. سرعت واسم مهم‌تره قطعا. کلا توضیح بده. با این اوصاف قرارداد شاتل‌م رو کنسل کنم از مخابرات بگیرم دیگه. |:
به نظر شماها چی‌کار کنم بچه‌ها !؟ 512 نامحدود شاتل ، یا طرخ خانواده مخابرات ؟! دارم وسوسه می‌شم.
ترافیک اولیش ۱ گیگه، یعنی به طور پیشفرض هر ماه ۳ تومن میاد رو قبض. ولی اگه ۱ گیگت تموم شد زنگ میزنی میگی ۱ گیگ دیگه میخوام ۳ تومن دیگه به مبلغی که میاد رو قبض اضافه میشه و اون ۱ گیگ رو واست شارژ میکنن.
بعد با بالاترین سرعت ممکن هم هست! یه عده میگن که بستگی به همسایه ها داره، ولی ظاهرا همسایه های ما هیچکدوم ‌adsl مخابرات ندارن :-"

به نقل از جواد ب. :
ترافیک اولیش ۱ گیگه، یعنی به طور پیشفرض هر ماه ۳ تومن میاد رو قبض. ولی اگه ۱ گیگت تموم شد زنگ میزنی میگی ۱ گیگ دیگه میخوام ۳ تومن دیگه به مبلغی که میاد رو قبض اضافه میشه و اون ۱ گیگ رو واست شارژ میکنن.
بعد با بالاترین سرعت ممکن هم هست! یه عده میگن که بستگی به همسایه ها داره، ولی ظاهرا همسایه های ما هیچکدوم ‌adsl مخابرات ندارن :-"

مال ما هم مخابراته ! هر گیگ 2500 ;D
اینکه میگی با بالاترین سرعت ممکن یعنی چند ؟

بعد تازه یه چیزی ;D این سایتا هست که به جا وی پی ان بعضیا باش میان اف بی ها ! من یه دف رفتم تو یکی از این سایتا بعد فیلتر شد ;D یعنی مخابرات فیلتر کرد در واقع ;D

به نقل از جواد ب. :

خوب اینطوری که نمیصرفه . تو کلا دانلود میکنی با این وضع ؟ دیگه سرعت بالا واسه صفحه باز کردن چه معنی ای داره ؟!

به نقل از نــــگـــیــــن² :
بعد تازه یه چیزی ;D این سایتا هست که به جا وی پی ان بعضیا باش میان اف بی ها ! من یه دف رفتم تو یکی از این سایتا بعد فـیلت‍‌‍ر شد ;D یعنی مخابرات فـیلت‍‌‍ر کرد در واقع ;D

شنیدم قبلا . ولی نه از طرف مخابرت !

خب دوستان من بودجم پایینه از شاتل میگیرم....شما ها که انقدر خرج میکنید(مثلا همون ماهی 100 تومن :-" )خب چه کاریه،برید

اینترنت ماهواره ای بگیرید با یه خط adsl 64 ! از 64 برای سند استفاده باید بکنید!از اینترنت ماهواره ای هم واسه دریافت!سرعتش که

میگن دیوونه ایه :-" فرض کن 4 مگ سرعت دانلودت باشه 8-^ ینی 1 گیگ رو میتونی توی 250 ثانیه و یا به عبارتی در 4 دقیقه دانلود

کنی =P~

فـیلت‍‌‍رینگ و اینا هم که تعطیل!میگن ترافیکشم به نسبت خیلی زیاده(یکی میگفتنامحدودشو با ماهی 20 تومن گرفته!!!!!)

فقط واسه سند نمیتونید ازش استفاده کنید و باید یه adsl داشته باشید که اونم اگه آپلودر نباشید(واقعا کیا با این سرعت نت آپلودرن؟

:-s)کفایت میکنه!

شاتل نت ما رو قطع کرد واسه فیبر نوری از مخابرات گرفتیم این شد :

2232782022.png

• لایک
امتیازات: JB

2266054342.png

خودت رو مسخره کن ;D

• لایک
امتیازات: TMNT