به نقل از NEO :من این سرعت نجومی بچه ها رو که تو پست های قبل میبینم از تعجب شاخ در میارم
ماهی چقد پول اینترنت میدین ؟!
به نقل از NEO :من این سرعت نجومی بچه ها رو که تو پست های قبل میبینم از تعجب شاخ در میارم
ماهی چقد پول اینترنت میدین ؟!
آقا ۲۰۰ - ۳۰۰ چیه؟ به من میخوره از این پول ها داشته باشم آخه ؟به نقل از مهدی صفری :ولی خب سه تا پست قبل تر با توجه به اینکه سرویسش نامحدوده و احتمالا 2 مگ باشه فکر کنم ماهی 200-300 تومنی هزینه بکنه
نه نه،منظورم نسترنّگار بودبه نقل از جواد ب. :آقا ۲۰۰ - ۳۰۰ چیه؟ به من میخوره از این پول ها داشته باشم آخه ؟
طرح خانواده مخابراته این، هر گیگ ۳ هزار تومن رو قبض تلفن، با بالاترین سرعت ممکن
شرکت ها سرعت رو بر حسب کیلوبیت اعلام میکنن،شما واسه به دست آوردن سرعت واقعی باید بر 8 تقسیمش کنی!معمولا تمام شرکت ها چند برابر سرعتی که میگن رو ارائه میدن!مثلا من نتم 128 هستش!یعنی باید سرعت دانلودم 16 باشه!ولی یه چیزی بین 280 و 320 هستشبه نقل از shnk :سرعت نت ما مثلا باید120باشه ک 32بزوره
دم ب ساعتم از شبکه قطع میشه
به نقل از جواد ب. :آقا ۲۰۰ - ۳۰۰ چیه؟ به من میخوره از این پول ها داشته باشم آخه ؟
طرح خانواده مخابراته این، هر گیگ ۳ هزار تومن رو قبض تلفن، با بالاترین سرعت ممکن
قبل انقلاب آیا؟ :داون زمان که ۵۱۲ محدود (ماهی ۱۰ تومن) داشتیم
خب تو احتیاجت به دانلوده ، من به سرعت. ینی من راضیم اون 2.5 رو داشته باشم با ترافیک گیگی 10 تومن. ولی تو ...هر گیگ ۳ هزار تومن که خیلی گرونه!
به نقل از NEO :این طرح مخابرتم جالبه ولی نمیصرفه چون فقط میتونی باهاش صفحه باز کنی . ترافیک اولیش چنده ؟
ترافیک اولیش ۱ گیگه، یعنی به طور پیشفرض هر ماه ۳ تومن میاد رو قبض. ولی اگه ۱ گیگت تموم شد زنگ میزنی میگی ۱ گیگ دیگه میخوام ۳ تومن دیگه به مبلغی که میاد رو قبض اضافه میشه و اون ۱ گیگ رو واست شارژ میکنن.به نقل از Ham!D ShojaE :کوکب خانوم ، شنیدی نسترنّگار اینا ماهی 220 تومن پول ADSL میدن ؟! :-"
قیمتها تو وبسایت شرکتها موجودن دیگه.
جواد یه توضیح بده قشنگ! این طرح خانواده چیه؟ قضیه چیهکه 2.5 مگابیت ارائه میده؟ ینی چی گیگی 3تومن ، بعد از طرفی ترافیک اولیه نداره؟ اینجوری باشه که خیلی خوبه! الان من تازه قرارداد میخوام ببندم. ماهی 93 تومنه، این جوری با همین بودجه از مخابرات بگیرم برام با همچین سرعتی در میاد 31 گیگ که. سرعت واسم مهمتره قطعا. کلا توضیح بده. با این اوصاف قرارداد شاتلم رو کنسل کنم از مخابرات بگیرم دیگه. |:
به نظر شماها چیکار کنم بچهها !؟ 512 نامحدود شاتل ، یا طرخ خانواده مخابرات ؟! دارم وسوسه میشم.
به نقل از جواد ب. :ترافیک اولیش ۱ گیگه، یعنی به طور پیشفرض هر ماه ۳ تومن میاد رو قبض. ولی اگه ۱ گیگت تموم شد زنگ میزنی میگی ۱ گیگ دیگه میخوام ۳ تومن دیگه به مبلغی که میاد رو قبض اضافه میشه و اون ۱ گیگ رو واست شارژ میکنن.
بعد با بالاترین سرعت ممکن هم هست! یه عده میگن که بستگی به همسایه ها داره، ولی ظاهرا همسایه های ما هیچکدوم adsl مخابرات ندارن
به نقل از جواد ب. :ترافیک اولیش ۱ گیگه، یعنی به طور پیشفرض هر ماه ۳ تومن میاد رو قبض. ولی اگه ۱ گیگت تموم شد زنگ میزنی میگی ۱ گیگ دیگه میخوام ۳ تومن دیگه به مبلغی که میاد رو قبض اضافه میشه و اون ۱ گیگ رو واست شارژ میکنن.
بعد با بالاترین سرعت ممکن هم هست! یه عده میگن که بستگی به همسایه ها داره، ولی ظاهرا همسایه های ما هیچکدوم adsl مخابرات ندارن
به نقل از نــــگـــیــــن² :بعد تازه یه چیزی این سایتا هست که به جا وی پی ان بعضیا باش میان اف بی ها ! من یه دف رفتم تو یکی از این سایتا بعد فـیلتر شد یعنی مخابرات فـیلتر کرد در واقع