farz
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- سنندج
- مدال المپیاد
- مرحله اول شیمی
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی شیمی
پاسخ : سرعت دانلود
کلا شب های پنج شنبه و جمعه اینطوری میشه ، طبیعیه !به نقل از جنا :@بالایی:میگم من دوماهه دارم تو ساعات رایگان باسرعت 300 دانلود میکنم از پریشب اینطوری شده!
اینترنت ماهواره ای توی ایرات غیرقانونی ـه و جدیدا هم خیلی سریغ ردیابی میشه و وقتی ردیابیت کنن به عنوان جاسوس میندازنت زندان و محاکمه ـت میکننبه نقل از مهدی صفری :من از شاتل میگیرم،راضی نیستم ازش
سرعت دانلود تو روز 300 تو شب 60.
البته من کلا دانلود نمیکنم!شب ها که هیچی.....تو روز هم اگه یه قسمت از سوپر نچرال بیاد دانلود میکنم،که اونم منتظرم تا سیزن 8 شروع بشه
الان خیلی وقته قسمت هاش پخش نمیشن.
سرعت آپلود که خیلی پایینه.....پینگ هم برام مهم نیست و ازش سر در نمیارم.....
احتمالا برم اینترنت ماهواره ای بگیرم!یکی داشت،میگفت ماهی 20 تومن!پهنای باند نامحدود سرعت دی ال هم که.....
فقط هزینه دی وی بی و اینا بالاست....آدم زورش میاد بره بخره :-s
دو طرفه ـش خیلی راحت ردگیری میشه , دو روز دیگه افتادی زندان متوجه میشیبه نقل از مهدی صفری :احتمالا برم اینترنت ماهواره ای بگیرم!یکی داشت،میگفت ماهی 20 تومن!پهنای باند نامحدود سرعت دی ال هم که.....
فقط هزینه دی وی بی و اینا بالاست....آدم زورش میاد بره بخره :-s
تجهیزات 2 طرفه هزینش به اندازه هزینه اینترنتی که تو کل زندگی یک فرد میپردازه!به نقل از Ham!D ShojaE :دو طرفه ـش خیلی راحت ردگیری میشه , دو روز دیگه افتادی زندان متوجه میشی
یه طرفه ـش هم واقعا تفاوت فاحشی با سرعت های رایج تو ایران نداره !
در کل نه می صرفه , نه می ارزه , نه هیچی !
پ.ن : پست سبحان رو الان دیدم , در تکمیل سخنانِ ایشون اصن
یه طرفش تفاوت سرعت نداره؟!:-Oبه نقل از Ham!D ShojaE :دو طرفه ـش خیلی راحت ردگیری میشه , دو روز دیگه افتادی زندان متوجه میشی
یه طرفه ـش هم واقعا تفاوت فاحشی با سرعت های رایج تو ایران نداره !
در کل نه می صرفه , نه می ارزه , نه هیچی !
پ.ن : پست سبحان رو الان دیدم , در تکمیل سخنانِ ایشون اصن
به نقل از جنا :دوستان سرعت دانلود من (تو ساعات رایگان) از دیشب خیلی پایین اومده در حد 1-2 کیلوبایت در صورتیکه من معمولن با سرعت 300 حتا تو ساعات رایگان دانلود میکنم!
کسی میدونه مشکل از کجاست؟(پارس آنلاینه نتم)