فک کنم تلفن با کامپیوترتون رابطه ی متافیزیکی دارهبه نقل از Yusma :كامپيوتر من هر وخ تلفن زنگ ميزنه روشن ميشه به نظرتون چشه؟؟؟

به نقل از Yusma :كامپيوتر من هر وخ تلفن زنگ ميزنه روشن ميشه به نظرتون چشه؟؟؟
بعدشم که مطمئنن تلفونتون وصله به مودمتون چون در غیر این صورت مارو
فرض کردی 

ويندوزم xp هستش تازه نصبش كردم اتفاقا بعد نصب اينجوري شده به تلفن و مودم هم فك نمي كنم ربطي داشته باشه ماله تنظيماتشهبه نقل از Shayan-Emperor :شما احتمالا تلفونتون به مودم کامپیوترتون وصله ، و این که احتمالا ویندوزتون قدیمه ! اگه ویندوزتون سون یا xp باشه ! فک نکنم مشکلی داشته باشه !پس شما چی داریبعدشم که مطمئنن تلفونتون وصله به مودمتون چون در غیر این صورت مارو
فرض کردی
![]()

نهبه نقل از Yusma :ويندوزم xp هستش تازه نصبش كردم اتفاقا بعد نصب اينجوري شده به تلفن و مودم هم فك نمي كنم ربطي داشته باشه ماله تنظيماتشه

به نقل از Sobh@n :نه
همون که گفتم ، اسکل کرده![]()
ولی تو این مورد باهات موافقم شدیدا ! 

به نقل از Yusma :كامپيوتر من هر وخ تلفن زنگ ميزنه روشن ميشه به نظرتون چشه؟؟؟
به نقل از solton :تو عمرم همچین چیزی نشنیده بودم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:-\ :-\ :-\ :-\
![]()
![]()
![]()
به نقل از Sobh@n :نه
همون که گفتم ، اسکل کرده![]()
به نقل از Shayan-Emperor :با اینکه همیشه باهات مخالفم !ولی تو این مورد باهات موافقم شدیدا !
![]()

کلا زندگیم تواون ویندوزه ترو خدا اگر راه تعمیر داره کمکم کنین
اولا وقتی بلد نیستی بیخود دس کاری میکنیبه نقل از ▓ پـ ــوریـ ـا ▓ :دیروز یه مقداری توی "CMD" کخ ریختم بعد نوار پایین صفحه رفت با خیال راحت ویندوزو ری استارت کردم که درست شه دیدم میگه نمیتونه Explorer.exe رو پیدا کنه یا باز کنه
الان من چیکار کنم؟ توی درایو موزیکم ویندوز نصب کردم ولی به شدت به اون یکی ویندوزم نیاز دارم نرم افزاراش speed dial های اپرامکلا زندگیم تواون ویندوزه ترو خدا اگر راه تعمیر داره کمکم کنین

نامردا با کسی شوخی ندارن