به نقل از ℓζ£ :ب نظرتون خوابگاه های خودگردان چه فرقی با دولتی دارن ؟
به جز اینه پولی هستن
به نقل از ℓζ£ :میشه یکی جواب منو بده ؟؟؟![]()
خودگردان ؟؟؟؟به نقل از امـیـرحـسـیـن :واسه دانشگاه ما اینطوریه :
شام رو نمیشه تو خوابگاه رزرو کرد
درصد آدم ناجور بیشتره اونجا![]()
به نقل از ℓζ£ :خودگردان ؟؟؟؟
اینکه میگن امکاناتش بیشتره چی؟
آخه بیشتر دانشگاه ها به ترم اولیا فقط خودگردان میدن
نه معده ـمون با سلف می سازه ، نه ما تحت فراخ با غذا پختنبه نقل از نیرمـا)΄ :مثلا تشت ، کتری ، قابلمه ، اون مواد غذایی که عمومیه مثه روغن، برنج ، ادویه جات.
البته اگه با غذای سلف سازگاری دارید بحثش جداس !![]()
اون خوابگاه پسراس که باهاتون کاری ندارنبه نقل از مَـهـدی :در صورت امکان باند برای اتاق تعبیه کنید
حتیالمقدور دو عدد باشه که یکی اینور اتاق ، یکی اونور ، صدا استریو ، اصن اووف![]()
به نقل از Fateme.RMA :تو دخترا در چه حد اینجوری پیدا میشه؟! شنیدم سیگار و اینا تو دخترام فراگیره! :-s
به نقل از مَـهـدی :در صورت امکان باند برای اتاق تعبیه کنید
حتیالمقدور دو عدد باشه که یکی اینور اتاق ، یکی اونور ، صدا استریو ، اصن اووف![]()
بعد مثلن نمیشه بریم به این مسئولا بگیم که آقا این یارو حشیش میکشه مثلن بیاین جم کنین ببرینش؟! :-s در این مورد دیگه بحث بچه بازی و لو دادن و این حرفا نیس ولی دیگه مواد فک کنم از حد تحمل همه خارج باشه! :-ssبه نقل از نیرمـا)΄ :آره هستش ، بچه هایی که با حراست ارتباط داشتن میگفتن سرپرستی خوابگا دخترای دانشگاه ما چندتا از دخترای ورودی رو توو
اتاق در حال سیگار کشیدن گرفتن.
تازه من شنیدم تک و توک مواد هم میکشن !
راس ميگه، راس ميگه.به نقل از مَـهـدی :در صورت امکان باند برای اتاق تعبیه کنید
به نقل از Fateme.RMA :بعد مثلن نمیشه بریم به این مسئولا بگیم که آقا این یارو حشیش میکشه مثلن بیاین جم کنین ببرینش؟! :-s در این مورد دیگه بحث بچه بازی و لو دادن و این حرفا نیس ولی دیگه مواد فک کنم از حد تحمل همه خارج باشه! :-ss
به نقل از ℓζ£ :اینم میگن خیلی چیز مهمی نیس اما به نظر من کم اهمیت هم نیس
تو بچه های علوم پزشکی فراگیرترین اعتیاد ، اعتیاد به قرص ریتالین هست
چون هوشیاری مغز رو موقتا بالا میبره و خواب رو میپرونه بچه ها مرتب شبای امتحان مصرف میکنن و بهش معتاد میشن و ترکش خیلی سخته
به نقل از ℓζ£ :اینم میگن خیلی چیز مهمی نیس اما به نظر من کم اهمیت هم نیس
تو بچه های علوم پزشکی فراگیرترین اعتیاد ، اعتیاد به قرص ریتالین هست
چون هوشیاری مغز رو موقتا بالا میبره و خواب رو میپرونه بچه ها مرتب شبای امتحان مصرف میکنن و بهش معتاد میشن و ترکش خیلی سخته
اینا رو میگن شماها رو خر کنن ریتا بخرین.به نقل از Shery :من نمیدونم ها ؛ کار درستیم نیست پشت سر مردم حرف زدن ؛
اما از یکی از دوستام نقل قول میکنم که گویا نفر اول ریاضی معتاد به ریتالین بوده
:-اسپمر
آقا چرا شایعه میپراکنید؟ ((: نفر اول ریاضی از دوستهای من ه؛ و با قاطعیت میتونم بگم که به عمرش دست نزده به ریتالین. ((: عه. ((:اما از یکی از دوستام نقل قول میکنم که گویا نفر اول ریاضی معتاد به ریتالین بوده